Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Mellkas

tomaseltas
Létrehozva: 2018. február 2. 10:58

Sziasztok!


Tanácsotokat szeretném kérni mit tegyek.


Úgy kezdődött hogy újévkor energiaitalt és rövid italt kevertem,ezért mikor hazaértem nem birtam aludni. Persze egyből utána olvastam hogy mi bajom lehetne és megijedtem. Másnap pár szúrást éreztem mellkasomban.Hosszú story röviden: Az elmúlt egy hónapban halálfélelmem volt,rengeteget féltem és stresszeltem. Nagyon fájt néha mellkasom és úgy döntöttünk hogy elmegyünk privát dokihoz szív vizsgálatra. Ekg és szív ultrahang se mutatott semmit. Azután már nem féltem annyira és jobban lettem. Ám megint előjöttek fájdalmak(nem mondom hogy nem féltem még mindig) , szóval ha kivan zárva szivbaj akkor mi bajom lehet? Ha stressz  / szorongás a baj akkor mit birok csinálni? Próbálok nyugodni,de örülnék ha elmúlna a fájdalom. 


És néha érzek zsibbadást végtagjaimban, am ezek is csillapodtak valamennyire.


Köszi előre is!!!

  1. 2018. február 5. 17:462.

    Szia. 


    Próbáld azért még a Tüdőgondozót is. Kérje oda is beutalót. Ha ott sincs semmi gond, akkor pánikolsz. Erre is keress megoldást. 

Címlap

top