Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Dr Tamasi József

Gittak
Létrehozva: 2018. január 22. 20:54

Szeretném a tapasztalatom leírni,mivel ezelőtt Mi sem találtunk, se pozitív,se negatív véleményt a Doktor Úrral kapcsolatban. Nagyon szimpatikusnak tűnt a honlapon megtekintett tudása,illetve szemlélete alapján és nagyon bíztunk abban,hogy a hozzáállása más lesz,mint az általában megszokott,ha orvoshoz megy az ember. A feltöltött videói alapján is pozitívan vágtunk ebbe az egészbe. Időt és pénzt nem sajnálva részt vett az egyik hozzátartozóm egy részletes kivizsgáláson,de sajnos csalódnia kellett. A tapasztalat sokkoló volt,hogy a vizsgálása alatt folyamatos ásítozást, unalmas,pökhendi hozzáállást kapott. A jelenlegi állapotáról a Doktor motyogva,alig közölt információt a beteggel,megközelítőleg 50.000 Ft-ért.

  1. 2018. december 5. 13:398.

    valahol igazad van, csak az a baj a mi "rendes" orvoslásunkkal, hogy fantasztikus a tehnikájuk, ami a diagnosztikát és a műtéteket illeti. Viszont egy halom krónikus problémára nem adnak megoldást: cukorbaj, izületi problémák, stb. Van egy csomó. Ezért virágzik ez a sok alternatív rendelő. Volt szerencsém egyszer megtapasztalni az ayurvéda csodáját: egy keralai hindu masszőrnél voltam, aki a pulzusomból egy csomó olyan testi problémámat látta, amiről azelőtt soha nem hallhatott, ki sem kérdezett. Sok jó tanácsot kaptam tőle és egy olyan gyógyolajos masszázst, ami nem volt nagyon kellemes, de nagyon hatásos volt. Működne a dolog, csak sok az önjelölt csodadoktor, és nehéz kiigazodni ebben a hatalmas kínálatban. Egyesek szerintem jól rá is játszanak. Valamikor rendeződnie kellene a soroknak itt is. Egy barátnőm Indiában elment egy tibeti származású orvoshoz. Annak ellenére, hogy kűlföldi volt, sem kellett fizetnie a vizsgálatért. A vizsgálat pedig szintén pulzusdiagnosztikáával, nyelvvizsgálattal, meg ilyenekkel zajlott- pont úgy , ahogy "Ayurvéda- az élet művészete"c. dok.filmben. CT, MRI és társai nélkűl megmondta a doki a bajait, ott a helyszínen. És ilyen kis gyógyfüvekből gyúrt labdacsokat kapott, azért kellett a gyógyszertárban fizetnie, de az is valami nevetségesen kicsi összeg. Ez a tibeti orvos volt az is, aki nagyon korai stádiumban , szintén ilyen módszerrel észrevette egy ott dolgozó magyar kezdődő daganatát. Hát valahogy így. Lehet, olcsóbb volna elrepűlni Indiába egy ilyen orvoshoz, mintsem egy csomó pénzt kiadni az európai "csodadoktorokra"?? 


     

    előzmény:
    Mozdonj (2)
    2018-01-23  07:33
  2. 2018. december 5. 13:257.

    Köszönöm az infót, lebeszéltetek róla. Sajnos, évekkel ezelőtt Béki Lászlóban már hatalmasat csalódtam. A cikkei és a médiaszereplése alapján akkor azt gondoltam, csodálatos gyógyító. Hát nem ! Szerintem ezeknek az embereknek kétségtelen nagy tudásuk van, de a valódi gyógyításra már nincs igazán energiájuk. Lehet, hogy ez valahol érthető is? Marad az utánaolvasás , vagy az ember megkockáztat egy "noname" szakembert. Van is egy a tarsolyomban, akit nagyon nehéz elérni. Nem szerepel médiában és "csak" pár könyve van. Lehet, ő csinálja jól? 


    előzmény:
    Bibor (6)
    2018-03-15  11:06
  3. 2018. március 15. 11:066.

    Sajnos csak meg tudom erősíteni Gittak véleményét. Korábban rengeteg orvosnál voltam már a problémáimmal, őt véletlenül találtam meg az interneten. Rendkivül szimpatikusak voltak az elvei, élöben azonban csalódnom kellett. Végigtelefonálta a találkozónkat 'elnézést, holnap van egy előadásom és azzal kapcsolatban kell még intézkednem', oda se figyelt szinte arra amit mondtam, egyáltalán SEMMIT nem kérdezett.  Vittem korábbi leleteket, rá se nézett. Emberileg nagy csalódás- szerintem meg van a tudása, ezzel nincs gond, de nem tudom hogyan tud igazán hatékonyan gyógyítani, ha nem is figyel oda az emberre. sajnos emiatt nem tudom ajánlani :(

  4. 2018. január 23. 14:275.

    Biztos vagyok benne, hogy nem te vagy az egyetlen akinek megcsillogtatta a modorát, sajnos egyre általánosabb lesz, hogy még a magánrendeléseken vaskos pénzünkért se kapunk normális emberi szót és ellátást. Hogy arról már ne is beszéljek, hogy lassan magunk diagnosztizáljuk és gyógyítjuk magunkat. Így vagy úgy.

    előzmény:
    Gittak (4)
    2018-01-23  13:51
  5. 2018. január 23. 13:514.

    Magával a felfogással semmi baj nem lenne. Ha valaki beteg,minden lehetőséget megragad a gyógyulás érdekében,főleg,ha előzőleg minden egyes problémájára,ami még ki sem alakult a gyógyszeres kezelést ajánlották a kezelőorvosai. Önmagában ez szép is lenne,ha nem mellékhatástól alakulna ki a következő problémája. Ezért próbáltunk nyitni ezirányba.


    A szakmai tudása kétségtelen,de a modora az abszoltút nem empatikus és lojális,mint ezt elvárná az ember,ha már valaki ennyire nyitott és a gyógyításra áldozza az élete nagy részét.


    Nem lejárató kampány Tőlem,de más remélem nem fog így járni. Tanulságnak jó volt,hogy csak Magára számíthat az ember és meg kell előzni (ha lehet és nem öröklött) a betegségeket/problémékat. 

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_176902 (2)
    2018-01-23  07:33
  6. Torolt_felhasznalo_526801
    Torolt_felhasznalo_526801
    2018. január 23. 10:403.

    Ha ugyanarról az emberről beszélünk, akkor én úgy láttam, orvosegyetemet végzett, belgyógyászat szakiránnyal, szóval nem mondhatjuk, hogy nincsenek meg az orvosi alapjai.


    Viszont sajnos semmi nem garantálja, hogy egy szakember mennyire lelkiismeretes, legkevésbé egy szépen felépített honlap. És a lelkiismeretesség sem függ attól, hogy valaki a nyugati vagy a keleti típusú orvoslással foglalkozik-e.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_176902 (2)
    2018-01-23  07:33
  7. 2018. január 23. 07:332.

    Az alternativ gyogyaszat az mar csak ilyen.... nesze semmi , fogd meg jol.
    A rokonod "megerdemelte" = ha valoban beteg , menjen rendes orvoshoz ...
    Ha nem , akkor tejeljen : a tarifa a hiszekenyek adoja


    // ajurvedikus vizsgalat ????  manuel terapia ????? Akupunktúrás kezelés ????  Sajátvér kezelés ???? Darkfield diagnostic=Enderlein féle vércseppanalízis ???????...Infúziós kezelés ?????  Autogén tréning ?????  stb ///

Címlap

top