Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Pszichológus - pécs

kisnyul3
Létrehozva: 2018. január 15. 22:22

Sziasztok!


Sajnos hiába bújom a netet, nagyon kevés pszichológusról találok jó vagy rossz véleményt. Szeretnék szakemberhez fordulni, de pusztán a neve alapján nehéz kiválasztani. Az iskoláik és leírt tapasztalataik alapján kb bárkit választhatnék, viszont rengeteg múlik azon, hogy éppen kihez megy el az ember. Annál talán kicsit többre van szükség, mint a nevére bökés.


Kérlek, aki járt már Pécsen, vagy környékén pszichológusnál (vagy akinek az ismerőse/barátja/gyereke/stb), az írja le a tapasztalatait és persze a szakember nevét is, ez nagy segítség lenne nekem (meg szerintem másoknak is).


Nagyon köszönöm.

  1. 2018. február 1. 20:315.

    Köszi a hozzászólásod. Körbe nézek / olvasok a témában. A zöméről még nem is hallottam.

    előzmény:
    pikpik (4)
    2018-01-20  22:39
  2. 2018. január 20. 22:394.

    A pszichológus sokféle munkát végezhet, de csak akkor gyógyíthat, ha kiképzett terapeuta. Ezt a diploma után posztgraduális képzésben érheti el.


    Sokféle irányzatú terapeuta létezik, az sem mindegy, hogy milyen képzettség szükséges a problémád megoldásához.


    A legeredményesebb a mélylélektani terápia, KIP, ego-state, regresszió, Bradshaw, Rossi, Ericksoni módszerekkel. (Integratív képzés)


    Nem biztos hogy Pécsett találsz ilyent

  3. 2018. január 17. 10:043.

    Köszönöm. Ettől féltem, hogy nem lesz népszerű a kérdésem. 


    Én is ilyenekben gondolkoztam, ha nincs más. Azért az is befolyásolna, ha valakiről sok jót, vagy sok rosszat írnának. Persze tudom, hogy mindenkinek más a jó és arra sincs garancia, ha valakiről csak jókat írnak.


    Köszi még 1x a válaszod. :)

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_745347 (2)
    2018-01-15  22:58
  4. 2018. január 15. 22:582.

    Lehet, hogy kevés lesz itt a hozzászóló... Facebookon is keresgélj, ott lehet, hogy van valami csoport, ahol könnyebb keresni!


    Én a fotó alapján választanék első körben, ha az alapján szimpi (persze az egyéb adatok is stimmelnek), akkor kipróbálnám. Ha még mindig szimpi, akkor maradnék - elvégre mindenki más, és az a lényeg, hogy TE meg tudj bízni az illetőben.

Címlap

top