Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

HPV- megcsalás?

kofic2222
Létrehozva: 2018. január 11. 23:04

Kedves Fórumozók!


 


HPV vel kapcsolatban már több topic is indult, de átolvasva őket nem sok hozzászólást láttam azzal kapcsolatban, hogyan érintette ez a párkapcsolatotokat, felmerült-e a hűtlenség kérdése. 


 


Az én történetem: 23 éves vagyok és pár hónapja lett vége egy 3 éves párkapcsolatomnak. Előtte is volt szexuális kapcsolatom, természetesen óvszerrel védekeztem ( olvastam, hogy ez sajnos nem véd meg 100%ban). 2015 tavaszán P1es citológiai leletem volt,míg most 2017 decemberében P3-mas. Ma voltam a HPV tipizáláson,így ennek eredményét most várom. Ex partneremnek jeleztem ( megjegyzem nem kedvesen, hisz azt gondoltam tőle kaphattam csak el) , hogy nőgyógyászom tanácsára el kell mennie neki is HPV tipizálásra. Neki negatív lett a lelete. Én  az elmúlt 3 év x hónapban kizárólag vele létesítettem szexuális kapcsolatot. Nem értem, hogy lehetek mégis HPV-s? ( A wc ülöke, nedves törölköző… stb történetben nem igazán hiszek, hisz kb 1/1000000 lehet a valószínűsége ezen eseménynek). 


Jelenleg úgy néz ki, mintha én lettem volna hűtlen, ami kifejezetten sérti a becsületérzetemet.


 


A ti kapcsolatotok,házasságotok hogyan élte meg ezt a nemi betegséget? Felmerült a hűtlenség? Mi más oka lehet annak, ha a férfi negatív ,míg a nő ( aki nem volt hűtlen) mégis pozitív? 


 


 


Előre is köszönöm a hozzászólásokat a témához, én teljesen összezavarodtam.

Címlap

top