Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

HPV-m van

Loli
Létrehozva: 2018. január 7. 16:15

sziasztok!


lattam, elég sok fórum van a hpv-ről, de senki nem ír hozzájuk, én pedig mostanság kissé kétségbe vagyok esve emiatt.


nalam most fedeztek fel harmat. Ket magas kockázatú, egy alacsony. Igen hamar lett elkapva. Így a citológia is negatív. Azonban a tipizálás eredménye miatt megijedtem.


el is kezdtem az isoprinosinet, vettem echinacea cseppet, nagy dózisú D vitamint, illetve multivitamint is szedek. Teljes életmód váltást próbálok véghezvinni. Elkezdtem edzeni, egészségesebben eszem, egy korty alkoholt sem fogyasztottam.


illetve az orvosom is nagyon jofej, meg segítőkész.


viszont a stresszel sajnos nem tudok mit kezdeni..


 


jar meg valaki hasonló cipőben? Van esetleg így is remény a kigyogyulasra?


 


koszonom :)

  1. exb
    exb
    2018. január 8. 19:256.

    Itt nagyon jól összeszedte kedves forumozo társunk milyen vitaminnal érsz el javulást.

    előzmény:
    exb (5)
    2018-01-08  19:22
  2. 2018. január 7. 21:454.

      Én nem szoktam privit írni és nekem sem tud senki írni,mert én eleve letíltottam. 


    De a T.I. tudja olvasgatni az általam ajánlott topikot és ha nyíltan beleír,akkor itt megjelenik a "legújabb hozzászólások" rovatban és sanszos,hogy valakit érdekel a téma,vagy akik régebben ott kommentelgettek esetleg idetalálnak és rácuppannak az '.elhagyott' topikra. Kedves,segítőkész,jóindulatú társaság volt ott. Többször olvastam a kommenteket.

    előzmény:
    Sheriff-2 (3)
    2018-01-07  20:30
  3. 2018. január 7. 20:303.

    Kár hogy 5. hónapja nem lehet privit írni.

  4. 2018. január 7. 18:432.

    Itt az nlc-n is van évek óta egy HPV-s topik,keress rá!


    Igaz,ez is régebbi,már nem aktív,de mégis érdemes lenne ott olvasgatnod,mert rengeteg hasznos infot,gyakorlati tanácsokat írtak egymásnak az érintettek. Elképzelhető,hogyha ott írnál valakinek egy privit,akkor válaszolna neked. Dek sztem a fészen is vannak ilyen csoportok.

Címlap

top