Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Hüvelylézer

sariandi
Létrehozva: 2017. december 26. 14:47

Sziasztok!Gondolkodtam, hogy a szexhez, vagy ide írjam-e. Nyugi, nem az új Csillagok Háborújáról írok


Terhesség után azt vettem észre, hogy sokkal szárazabb vagyok odalenn, meg a párom bár nem mondja közvetlenül, de mintha túl tágnak találna (érzi, hogy valami más).


Ti próbáltátok már az intimlézerezést? A Bocba megyünk néha egy-két komoly kezelésre, és most láttam, hogy nagyon hirdetik, de nem igazán tudok róla semmit... Állítólag erre is jó, de azért a recepciós kislányokkal csak nem kezdtem erről beszélgetni A szárazság kezd engem is zavarni

  1. 2017. december 31. 17:2630.

    Egyébként a TI-től lassan jutalékot kell kérnem, amiért nem hagytam elsüllyedni a topikját a Halálcsillag kürtőjében...(vagyholisszokásahídonállvakinyírniapánkat) Biztosan megugrik majd a jövő évi forgalom, kereken három fővel, amilyen tömegek olvassák a fórumot manapság! Vihar a biliben! BÚÉK!

  2. 2017. december 31. 17:2129.

    Megértem, hogy nehéz lehet neked szembesülni önmagaddal, de kár is tagadnod, hogy már a 9. hsz-ben leidiótáztál minket - bárki visszaolvashat, bizony! Még te is!


    Egészen addig senki nem írt semmi bántót senkinek, a TI is poénra vette a dolgot az elején (ő kezdte az egészet), hiába sápítozik most, hogy még a Szilveszterét is elrontjuk, micsoda színészkedés, anyám borogass!!!


    Továbbra is reklámnak tartom a topikot, a TI nem szűnt meg emlegetni a törzshelyét, sőt, a hsz-éből kiderül, hogy lassan egész Magyarország oda jár sztárvárszolni! Biztosan jó hely, de akkor is csak reklám. Akinek ilyesmire szüksége van, az úgyis megtalálja, amit keres.

    előzmény:
    Lédienn (26)
    2017-12-29  08:17
  3. 2017. december 31. 16:4028.

    Jaj, de jó, hogy írtál! Megijedtem, hogy itt csak gonoszkodni akar velem mindenki, csak mert mertem tanácsot kérni...:( A Bocot azért írtam, mert nekünk eddig bejött, de mondjatok bármi mást légyszi! Vevő vagyok mindenre!


    Egy másik fórumon is megkérdeztem, ott az egyik kommentelő jövőhéten megy elvileg pont a bocba, szóval a gonoszkodóknak üzenem előre is, hogy lehet én is... Elnézést, hogy karácsonykor nem a p*námmal foglalkoztam........... Nem jó ezeket olvasva készülődni szilveszterre....


    A komoly segítőknek írom csak meg, hogy közben sikerült egy doktornővel konzultálnom erről, és a kérdései alapján rájöttem, hogy már igazából évek óta megvan ez a szárazság, csak nem foglalkoztam vele túlságosan. Valami hormonprobléma lehet szerinte. És igen, ahogy írtad Lédienn, külön van lézer erre meg a tágságra is, de engem most az utóbbi emiatt hidegen hagy. Lehet, majd később!


    Először azt próbálom kideríteni, hogy jó megoldást választok-e, mind a helyet, mind a módszert ideértve.

    előzmény:
    Lédienn (9)
    2017-12-27  13:20
  4. Torolt_felhasznalo_526801
    Torolt_felhasznalo_526801
    2017. december 29. 09:0127.

    De hát te is szóba álltál vele...

    előzmény:
    Lédienn (26)
    2017-12-29  08:17
  5. 2017. december 29. 08:1726.

    Jellemtelen és ráadásul nagyon buta,primitív hazudozó vagy!


    Miért gondolod,hogy senki nem olvas vissza,amiből egyértelműen kiderül minden.


    Veled ellentétben én a topik témájához szóltam hozzá és nem hozzád(!) ,ennek ellenére a tőled megszokott durva,primitív módon beszóltál nekem.


    Emlékeztetnélek,hogy EZ A 12-ES KOMMENTED!!!


    Majd a következő kommentedben még rátettél egy lapáttal,melynek lényege az volt,hogy ez milyen jó kis cikizős,beszólogatós topik lehetne,de itt egy unatkozó,humortalan valaki,akinek ez nem tetszik. Mert ugye neked szórakozás mások mobbingolása.


    Csak ez után írtam neked!


    Azóta sem jöttél rá,hogy SENKI nem vette a lapodat és rajtad kívül a topik témáját sem tartotta senki arra érdemesnek,hogy primitív módon humorizáljon és cikizzen embereket! Mások az ilyesmit nem tartják viccesnek. 


    Aki ennyire korlátolt,mint te,azzal nem érdemes szóba állni sem.


    Bárki visszaolvashat!


     


     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_745347 (25)
    2017-12-29  00:08
  6. 2017. december 29. 00:0825.

    Mindenekelőtt emlékeztetnélek, hogy első körben te idiótáztál itt le mindenkit, szóval a stílusodról ennyit. Hiába adod most itt az ártatlant. És ha annyira nagyon emelkedett lennél, akkor már régen nem itt topikolnál. De ez van, ennyi telik tőled, megértjük. Elvégre neked is kell egy kis szórakozás, ha nincs is hozzá humorod, de azért elférsz te is a fórumon, nem igaz? Mert ugye csak szórakozásból vagy itt, nem pedig komoly szakmai célzattal?


    Úgyhogy levonom a következtetést: minden mondatom tökéletesen helyénvaló volt. Köszönöm a lehetőséget!


    Ja, ha gondolod, kérj az NLC-től valami kimutatást, hogy hányan olvasták ezt a topikot: valszeg nem fognak tömegek borulni a lábaid elé... viszont a szórakozásunkat (azokét, akik ténylegesen fórumoznak) elrontottad, tehát tulajdonképpen alkottál valamit, ha nagyon megengedően viszonyulunk a kérdéshez...


    Búcsúzóul még ennyit:




    előzmény:
    Lédienn (24)
    2017-12-28  23:28
  7. 2017. december 28. 23:2824.

    Aki nem regelt,az nem indíthat topikot és nem is kommentelhet,csak nézegethet!


    Bárki bármihez hozzá szólhat,de a stílus maga az ember,amit érdemes lenne megjegyezned!


    Ne keverd a humort,jópofaságot a bunkó,durva válogatás nélküli beszólogatással!


    Aki nem hozzád hasonlóan trollkodni vágyó közönséges bunkó,az nem azt jelenti,hogy hülye az illető.


    Nyugtatóra is neked lenne szükséged,ugyanis azt a dühödt,ordenáré kirohanást,amit te itt műveltél,a nyomaték kedvéért a végén megfejelve egy rakás emojival is,az éppen egy dühöngő,idegbajos emberre jellemző. Mindezt csak azért,mert valaki elvette a kedved a további parttalan szemétkedéstől.


    Ps: Ha itt valaki gerillahírdető arra nem kell ugrani,nem kell rá kommentelni,nem kell cikizni,provokálni és akkor eltűnik a topik.


     


     


     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_745347 (23)
    2017-12-28  16:31
  8. 2017. december 28. 16:3123.

    Ugye megbocsátasz, de nem te fogod megmondani nekem, hogy  mikor és milyen topikot nyitogassak. Amikor úgy tartja kedvem, megteszem, és  természetesen mindenki azt ír oda, amit akar. Max. vállalja, hogy visszaszólok neki.


    És azért is megbocsátasz, mert rohadtul nem érdekel, hogy fiktív egyének, akiknek nincs regisztrációja erre  a fórumra, miféle problémákkal küzdenek. Nekem van ide regisztrációm, tehát azt írok és oda, amit és ahova akarok.


    Legjobb lesz, ha lenyugszol szépen, és folytatod a karácsonyi komolykodást családi körben. Ott biztos tolerálják, hogy nincs humorod...

    előzmény:
    Lédienn (21)
    2017-12-28  14:16
  9. 2017. december 28. 16:1422.

    Nem vitás a jó szándékod, de ez a topik tényleg reklámszagú. Bedobta a  koncot, és semmire nem reagált az indító. (bár valljuk be, némileg intelligensebben csinálta  mint a popsikrémes egyén).

    előzmény:
    Lédienn (21)
    2017-12-28  14:16
  10. 2017. december 28. 14:1621.

    Te tényleg hülye vagy!


    Azért,mert te vadidegen emberekről,rólam is kitalálsz valamit kínodban,merő rosszindulatból megvádolod őket,az attól még nem lesz valóság és neked sem lesz igazad! Látom,továbbra is delirálsz,ezért igyál kevesebbet és/vagy toljál jobb cuccot!


    Ha valaki csak azért indít szórakozásból egy kamu topikot,hogy a trollokat,bunkó beszólogatókat vonzza,akkor rendszerint nem ilyen témát választ.


    De,legyen ahogy te akarod,hogy kamu!


    Ez a probléma sokkal több embert érint,mint ahogy te és a hozzád hasonló ökörködni vágyók gondolják. Sokan nem mernek ilyesmiről beszélni,nem mernek kérdezni és nem tudják,hova forduljanak a problémájukkal. És sokan vannak olyanok,akik csak olvasgatnak,mert érdekli őket a téma,de nem kommentelnek. Valamint sokan vannak,akiket egy adott témában csak gyakorlati tapasztalatok,tanácsok érdekelik egy női fórumon. Sokan nyerhetnek az ilyen infokkal,ha a degenerált beszólogató trollok nem vernék szét az ilyen topikokat is.


    Így is fel lehet ám fogni az adott témát! De ugye aki így gondolja és normálisan kommentel,az szerinted csak hülye lehet.


    Mérhetetlen bunkóság ezen a témán gúnyolódni,beszólogatni még akkor is,ha a topikindító  célja komolytalan.


    Amúgy miért nem indítasz saját nickeden(!) egy ökörködő topikot,ahova garantáltan menni fognak a trollok,beszólogatni vágyó bunkók és ahol kedvetekre téphetitek egymás haját is?


     


     


     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_745347 (17)
    2017-12-28  12:10
  11. 2017. december 28. 14:0420.

    Vásároljon bármilyen dokumentumot, útlevelet, jogosítványt, személyi igazolványt [quickdoccuments@gmail.com] +14198926416


    Garantált 24 órás útlevél, állampolgárság, Id kártya, vezető


    engedéllyel, oklevelekkel, diplomával, bizonyítványokkal.


    Idegenforgalmi és üzleti vízumszolgáltatások a rezidensek rendelkezésére


    az összes 50 állam és minden nemzetiség világszerte. Mi vagyunk


    egyedülálló hiteles kiváló minőségű útlevelek,


    Valódi valódi adatbázis Regisztrálva és regisztrálva


    Útlevelek és egyéb állampolgársági dokumentumok


    Ön egy új identitás, egy tiszta, új valódi eredetű


    Születési anyakönyvi kivonat, személyi igazolvány, járművezetői engedély, útlevél,


    Társadalombiztosítási kártya SSN-vel, hitelügyiratokkal és hitelekkel


    kártyák, iskolai diplomák, iskolai végzettség minden egyben


    új nevet ad ki és regisztrál a kormányzati adatbázisban


    rendszer..


     


    RENDELHET AZ UNIVERZÁLIS DOKUMENTUMOKAT, AMELYEK SZÜKSÉGÉNEK


    -PASSPORTS


    -Személyi igazolvány


    -Jogsi


    -Társadalombiztosítási kártya


    -Canada kártyák


    - Egyesült Államok kártyái


    -Tudós kártyák


    - Nemzetközi kártyák


    -Private Cards


    -Adoption Tanúsítványok


    -Baptism Tanúsítványok


    -Birth Tanúsítványok


    - Egyéni tanúsítványok


    -Deat bizonyítványok


    -Divorce tanúsítványok


    - Tanúsítványok


    stb.


     


    LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK


    Általános támogatás: ==================> quickdoccuments@gmail.com


     


    Kapcsolatfelvétel e-mailben: ==================> quickdoccuments@gmail.com


     


    Whatsapp elérhetősége: ___________________________ +14198926416


     

  12. Torolt_felhasznalo_526801
    Torolt_felhasznalo_526801
    2017. december 28. 12:1519.

    A topikindító szövegben 2 kacsintó smiley is van. Ott látható. A kacsintó-mosolygó smiley pedig ritkán jelenti azt, hogy az illetőnek komoly problémája van.

    előzmény:
    Lédienn (14)
    2017-12-28  10:23
  13. 2017. december 28. 12:1218.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_526801 (16)
    2017-12-28  12:09
  14. 2017. december 28. 12:1017.

    Egyébként, ha jól emlékszem, te vagy az, aki iszol.


    Én még karácsony előtt megfeleztem kedves családtagommal egy négydecis cidert, nyilván attól vagyok ilyen részeg.

    előzmény:
    Lédienn (14)
    2017-12-28  10:23
  15. Torolt_felhasznalo_526801
    Torolt_felhasznalo_526801
    2017. december 28. 12:0916.

    Rossz Müge. Rossz, rossz, rossz.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_745347 (15)
    2017-12-28  12:06
  16. 2017. december 28. 12:0615.

    Én nem képzelem magam senkinek, de láthatólag te még mindig nem látsz tovább az orrod hegyénél. Azt hiszed, most topiknyitó hálásan köszöni, hogy írtál neki? Hát nem. Várja a klienseit a B betűs helyre, ugyanis topiknyitó ennek a lézeres bizbaszos cégnek a bájos kis tulaja. Nem lehetsz olyan sötét, hogy ezt az egyszerű dolgot ne fogd fel!

    előzmény:
    Lédienn (14)
    2017-12-28  10:23
  17. 2017. december 28. 10:2314.

    Miről beszélsz,te szerencsétlen!? 


    Igyál kevesebbet,mert úgy tűnik delirálsz,vagy tolj jobb cuccot!


    Hol látsz te "kacsintgatást"???  Ha mégis ezt látod,akkor bizony alkohol/anyag megvonási tüneteid vannak. Egeret,patkányt nem látsz véletlenül a sarokban,amelyik meg akar téged támadni? Félelmedben ráadásul engem fenyegetsz!?


    Miből gondoltad,hogy a T.I. vagy bárki csak úgy,a félhülye trollok szórakoztatására indít a témában kamu topikot? 


    Ha kijózanodtál,gondolkodj el azon,hogy unalmadban miért csinálsz magadból bohócot a Fórumon és miért igyekszel széttrollkodni egy topikot?


    Kinek képzeled magad,hogy egy számodra kamunak,érdektelennek gondolt téma indítóját kvázi megleckéztess,kifigurázz,mondván "ezt érdemelte"??? És ezt te ráadásul jópofának,szórakoztatónak tartod? Aki meg komolyan vesz egy témát,normálisan válaszol a kérdezőnek,azt is lehordod,mert te inkább hülyére akarod venni a figurát!?

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_745347 (12)
    2017-12-27  23:36
  18. 2017. december 27. 23:4213.

    És most, hogy egyes unalomkirálynők tönkretették ezt a jónak induló kis topikot, mit tehetnénk?


    Még jó, hogy ma kétszer voltam színházban, így van min elmerengenem... 

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_745347 (12)
    2017-12-27  23:36
  19. 2017. december 27. 23:3612.

    Idióta a nénikéd. Te meg még hülye is vagy.


    Nem hiszem, hogy topiknyitó komolyan gondolta volna akárcsak egy sorát is, illetve  a reklámozáson kívül nem volt ebben semmi komoly. Akinek valami baja van, az nekem ne kacsingasson! Pont annyira vettem komolyan, amennyire ő saját magát, mert ezt érdemelte.


    Majd annak segítek, akinek tényleg szüksége van rá. De te csak tépjed feleslegesen a szádat - bár már megtetted.


    A poénjaim ezerszer fontosabbak a mondanivalódnál, mert amit te mondasz, az már régen fenn van a neten, nem kell feleslegesen ismételgetni.


    előzmény:
    Lédienn (9)
    2017-12-27  13:20
  20. 2017. december 27. 22:5311.

    Ennek a lézeres kezelésnek éppen ez az egyik hatása. 

    előzmény:
    sabangela (10)
    2017-12-27  22:30
  21. 2017. december 27. 22:3010.

    Huvely szukitesre a legjobb megoldas .

  22. 2017. december 27. 13:209.

    Ezt az új lézeres kezelést csak magánklinikákon végzik. Nagyon jókat írnak róla,fájdalommentes a kezelés. A kezelés után azonnal haza lehet menni és néhány kezelés nem csak a te problémádon segíthet,hanem inkontinenciát is gyógyítanak vele.


    Érdeklődj bátran akár telefonon "inkognitóban" a klinikán,ha csak a recepciós csajokkal tudsz személyesen találkozni és asszisztensnővel,orvossal nem.


    Az idióta jópofizóknak írnám,hogy lézerekből nagyon sokféle van,amelyeket az egészségügyben már régóta használnak,nem csak a lézerkés,amivel "vágnak"!


    Lézerkard nincs a gyógyászatban. 


     

  23. 2017. december 27. 11:268.

    Nem tudom, mikor szültél, kell időt hagyni a testnek, hogy regenerálódjon. Én ötször szültem, szoptatás alatt, átmenetileg, néhány hónapig voltak hasonló gondjaim, de mind elmúlt, és visszajött aminek vissza kellett jönni. :-) Bizonyosan fáradt vagy, talán stresszes is, de az idő többnyire mindent megold. Jó síkosítókat lehet kapni, én a helyedben először azokat próbálnám ki, illetve nézz utána az intimtornának, az is nagyon hatásos. Minden jót! :-)

  24. 2017. december 26. 21:527.

    S ha valaki elég ügyesen forgatja a hüvelylézerét, kész is a körülmetélés...

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_745347 (6)
    2017-12-26  21:42
  25. 2017. december 26. 21:426.

    Beszélnél velük erről a hüvelylézeres dologról?


    Én kék lézert tudnék elképzelni amúgy. Nem tudom miért, de kék...


    Azt mondjuk nem tudom, mit csinálnék, ha valakinek véletlenül levágná a valamijét...

    előzmény:
    york (5)
    2017-12-26  17:22
  26. 2017. december 26. 17:225.

    csakis a receptoros csajokkal érdemes beszélni! 

  27. 2017. december 26. 17:124.

    Na de akkor nem reklámozhatná ezt a Bocit, vagy mit, ahova ő jár...

    előzmény:
    pszichothriller (3)
    2017-12-26  16:58
  28. 2017. december 26. 16:583.

    Rögtön magánklinikára kell rohanni lézereztetni? Első körben a nőgyógyászt kérdezném meg, hogy milyen állapotban van "az a bizonyos". Korodnak/szülés típusának megfelelő-e? Ő mit javasol például? Kezdésként intimtornát szoktak.


    Szülés után a hormonok még "jönnek-mennek, ezek okozhatnak szárazságot, bár nem írtad, hogy mikor szültél.

  29. 2017. december 26. 16:362.

    Én két dolgot tanácsolnék:


    1. Itt a fórumon mégiscsak inkább a Star Warsos verziót kéne megbeszélni... A szürke 50 után egy ilyen lézeres cucc nagyot kaszálhatna!


    2. A B betűs intézményben én igenis megbeszélném a helyedben a dolgot a kiscsajokkal - elvégre gondold el, milyen jól szórakoznál a reakcióikon!

Címlap

top