Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Méhszájseb meg egyéb dolgo

Flooo89
Létrehozva: 2017. december 13. 19:09

Sziasztok!


Azčrt ěrok ide, mert mŕr teljesen kčtsčgbe vagyok esve a sok problčmŕtňl.


Kezdenčm a lényeges résztől.


Kb. 1 čve, tavaly december környčkčn a barŕtommal valň együttlčt utŕn erősen včreztem. Elmentem orvoshoz, kiderült, hogy mčhszŕjsebem van. Ecsetelčsre jŕrtam pŕr hčten keresztül, majd az orvos azt mondta, hogy meggyňgyultam.


Ezutŕn eltelt 1 hňnap, spirŕlt helyeztettem föl - hozzŕ kell tennem, hogy mčg nem szültem, ěgy a kisebb vŕltozatot kaptam (jaydess). Megkčrdeztem az (ŕllandň) orvosomat, hogy problčma e az, hogy mčhszŕjsebem vol, de azt mondta, hogy semmi gond nem lesz belőle, mert nem függ össze a kettő.


Föltette a spirŕlt, pŕr hňnapog minden rendbdn ment, majd az együttlčt utŕni včrzčs megint előjött pkussz meg a bal petefčszkem is fŕjt vissza-vissza tčrve. 


Orvoshoz menetem ůjra, azonban mčhszŕjsebnek nincs nyoma. Kaptam antibiotikumot meg gyňgyszertŕrban kikevert hüvelykůpot, valamint gyulladŕscsökkentőt petefčszekgyulladŕs čs / vagy hüvelygullŕdŕs gyanůjŕra. Beszedtem, hasznŕltam. Enyhčbb včrzčs mčg mindig tart. 


Levetettem a spirŕlt.


Elmentem nemibeteg gondozňba, ahol kenetvčtel utŕn kimutattŕk, hogy strepphococcus čs e.cloi baktčrium van a hüvelyemben. Ůjabb antibiotikum kůra.  Augmentin, gombaölő a barŕtomnak čs nekem is. Plussz ph helyreŕllětň kůra.


Ezutŕn ittam a cickafarkfű čs kamilla teŕt, kčszětettem tengersňsvizes ülőfürdőt, barŕtcserjčt szedek 2 hňnapja. A petefčszek fŕjdalom megszűnt čs 2 hňnapig semmi bajom nem volt. 


2 hňnap utŕn enyhe mčhfŕjdalom visszatčrt.


Azonban kčt napja voltam együtt a barŕtommal, čs az együttlčtünk közben ůjra včreztem. Azt hittem, hogy megjött a menstruŕciňm, azonban ěgy kčt napra rŕ nem ůgy tűnik.


Rŕkszűrčs, chlamydia, hpv, szifilisz negatěv!


Ěgy vŕrom a vŕlaszokat, tanŕcsokat, tapasztalatokat hogy mčgis mi a .... ot csinŕljak, hiszen mŕr nagyon elegem van az egčszből.


 


Előre is köszönöm mindenkinek!

Címlap

top