Kedves Fórumozók!

A következő napokban némi ráncfelvarráson esik át az NLCafé, célunk a mostaninál könnyebben kezelhető felhasználói felület. Megeshet, hogy egyes funkciók átmenetileg nem érhetőek el, türelmeteket kérjük! A fórumon böngészni, hozzászólni, topicot nyitni természetesen továbbra is tudtok. Jó böngészést!

Méhen kívüli után

Andrea1234
Létrehozva: 2017. szeptember 7. 08:44

Sziasztok.


 


 


 


Megpróbálom röviden leírni röviden a történetemet.


 


 


 


26 éves vagyok. Mindig is szerettem volna egy kisbabát. Meglett minden, hogy belevágjunk. Csodálatos pár, jól fizető munkahely, autó. Másfél évig próbálkoztunk, mire megjött a két csík. Hihetetlen boldogok voltunk. De nem tartott sokáig. Két nappal később elkezdtem görcsölni. Bementem az ügyeletre, ahonnan szinte azonnal vittek a műtőbe. A hasam tele volt vérrel és a diagnózis a méhen kívüli terhesség volt. Fel se fogtam mi történik, csak azt tudtam hogy elvesztem a kicsikémet.


 


 


 


Kivették a bal petevezetőt. A jobbról pedig kiderült, hogy PCOS.


 


 


 


Ennek egy hónapja, és úgy érzem sosem fogok ezen túllépni. Tudom, nem én vagyok az egyetlen, de nem megy. 


 


 


 


Ti, akik hasonló helyzetben voltatok, hogy "léptetek túl " ezen? Hogy léptetek vissza a világba?


 


 


 


Szerintetek így lehet még valaha gyermekem?

4 hozzászólás
 1. 2017. szeptember 8. 17:404.

  Lombikkal tudomásom szerint lehet. A PCOS annyira nem tudom, hogy mit tesz a  petesejtéréssel, de sógornőmnek pl egyáltalán nemvolt már egy ideje peteérése (nem tudom, milyen nőgyógyászati probléma miatt), viszont akartak a fiuk mellé kistesót, és lombikkal összehozták. Ráadásul szerencsések is voltak, mert elsőre meglett. 

 2. 2017. szeptember 7. 15:373.

  A trauma és a gyász feldolgozásához idő kell. Ha még három hónap után is nagyon úgy érzed, keresd szakember (pszichológus) segítségét. Méhen kívüli terhesség után nagyon sokan szültek még gyereket, fiatal vagy még, regenerálódik a szervezeted.  

 3. 2017. szeptember 7. 09:162.

  Egyes kerdeseidre egyedul Teged megvizsgalt orvos valaszolhat.
  Szomorusagodra az ido fog orvoslast hozni.
  Ha hivo vagy akkor tudod, hogy Isten a kereszthordashoz erot is ad.

Legnépszerűbb cikkek