Kedves Fórumozók!

A következő napokban némi ráncfelvarráson esik át az NLCafé, célunk a mostaninál könnyebben kezelhető felhasználói felület. Megeshet, hogy egyes funkciók átmenetileg nem érhetőek el, türelmeteket kérjük! A fórumon böngészni, hozzászólni, topicot nyitni természetesen továbbra is tudtok. Jó böngészést!

Hormonzavar lehet?

Angelika1990
Létrehozva: 2017. július 10. 12:57

Sziasztok,Most csatlakoztam az oldalhoz, látom, hogy nagyon sok jó tanácsot, segítséget adtok másoknak.
Igyekszem röviden leírni, ami most nálam zajlik.

Idén januárban, 6 év után hagytam abba a fogamzásgátló szedését, mivel lassacskán jöhetne a baba.
Úgy terveztük, hogy idén olyan szeptember, októbertől fekszünk rá jobban a témára. Januárban el is mentem vizsgálatra, ott a dokim ellátott mindenféle jó tanáccsal, mit szedjek, mire figyeljek, stb. (vérvétel, nem történt csak UH) Azt mondta minden rendben van. Február, márciusban és áprilisban rendesen meg jött a menzeszem 28 napra, 1 nap késés nem volt. Aztán május, júniusban a várt menzesz előtt 3 napig halvány rózsaszín folyásom volt, de az is inkább csak reggelente, majd a 4. reggelen rendesen megjött és tartott a szokásos 5 napig.
3 hónapja hőmérőzök, aszerint a 15-16. napon van peteérésem és úgy sikerült a dolog, hogy ebben a hónapban pont pé előtt 2 nappal illetve a pé napján voltunk együtt. 7 nap után, tegnap este elkezdtem barnázni, ma reggelre pedig élénk pirosan véreztem, a menzesz előtt 1 héttel. Ami fura, hogy ez tartott pár óráig, jelen pillanatban semmi nincs. Fájdalmat annyit érzek, hogy egy kicsit fájdogál a hasam, mint mikor megjön. Elég izgulós, stresszelős napjaim voltak mostanság, lehetséges, hogy ez befolyásolta ennyire, hogy ennyire előre "megjöjjön"?
Kértem időpontot a dokimtól, de csak 1 hét múlva tud fogadni. Szerintetek gond lehet? Lehet, hogy hormonzavar? Lehet így baba? Kicsit be vagyok tojva 
Köszönöm előre is!

Legnépszerűbb cikkek