Kedves Fórumozók!

A következő napokban némi ráncfelvarráson esik át az NLCafé, célunk a mostaninál könnyebben kezelhető felhasználói felület. Megeshet, hogy egyes funkciók átmenetileg nem érhetőek el, türelmeteket kérjük! A fórumon böngészni, hozzászólni, topicot nyitni természetesen továbbra is tudtok. Jó böngészést!

Jó nőgyógyász Debrecenben?

sheisnothere
Létrehozva: 2017. június 18. 18:02

Sziasztok!

A kérdés adott. Nagyon sok topickot, weboldalt végigböngésztem már ezzel kapcsolatosan az interneten, de nem találtam kielégítő választ, ugyanis a legtöbb hölgy terhesgondozás vagy szülés miatt keresett dokit.

Rövideb a helyzetem:
1 éve hüvelygombám van és hiába a szakrendelés az OTI-ban, meg a sok pénz és gyógyszer, amit már elhasználtam (+ candida diéta, természetes gyógymódok) nem akar elmúlni. Ezért mindenképpen szeretnék konzultálni egy olyan dokival, aki tényleg odafigyel a betegeire és nem egyből a legdrágább gyógyszert írja fel, meghallgat és jó a vélemény róla.

Esetleg hogyha vannak itt olyan hölgyek, akik jártak fertőzéssel magándokihoz vagy esetleg az OTI-ban valakihez és az illető orvos sikeresen kikúrálta, akkor leírná a doki nevét, véleményét?

Nagyon fontos lenne, már annyira szeretnék kigyógyulni ebből.

2 hozzászólás
  1. 2017. június 20. 00:042.

    Én más probléma miatt járok Dr. Török Péterhez, de csak ajánlani tudom. Tudja mit csinál, mindig készségesen segít bármi kérdésem van. A rendelője szép, tiszta. Interneten meg tudod keresni, vagy megadhatom a számát, ha őt választod :)  

Legnépszerűbb cikkek