Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Gosztolai Géza

andica
Létrehozva: 2013. október 23. 18:15
Ismeri valaki Gosztolai Géza pszichológust? Mi a tapasztalat?
  1. 2018. november 19. 22:255.

    Szia! Hú, nekem is most dobta fel a net a kérdésed. Én nem ajánlanám. Képzeld volt, hogy még a nevemet sem tudta és más néven hívott. Nagyon gáz volt. Rengeteg pénzem ott hagytam és sajnos még most sem tudtam kijönni a rosszul elsült terápiájának negatív következményeiből. Egyébként nagyon sztárolja magát, és nagyon nagy arc, de sajnos nem jó értelemben. Üdv.

  2. 2018. Április 11. 19:364.

    Szia! Nem tudom, aktuális-e mig, de most dobta fel a kérdésedet a net. Szóval ha igen, csak annyit mondanék, hogy Gosztolai Géza az a doki, aki nagyon tud.


    Én kb fél évet jártam Gézához, miután előtte vagy hat éven át csapódtam dokitól dokiig és végre nincs szükségem terápiára. Néha pár havonta visszalépek hozzá egy-egy alkalommal, ha éppen úgy hozza a szükség, vagy hirtelen rámszakad az ég.


    Géza iszonyatosan jó fej és vérprofi. Meg még empatikus, együttérző és vicces. Tudnod kell róla, hogy nem fog Veled együtt sírni és nem fogja hagyni, hogy beletespedj a saját kis mocsaradba, de nem harap. Én még sehol nem éreztem magam ennyire biztonságban (értsd se szülői házban, se barátok közt), se ennyire "elfogadottnak", ha érted, hogy értem. :-)


    Géza emberileg más, mint a dokik, akiket én fogyasztottam előtte. Nem az a tweed zakós könyvtárszagú pali, egyszerűen azt érzed mellette, hogy ez az ember tudja, miről beszél. Egyszerűen hiteles, iszonyatosan sok élettapasztalattal. Nekem a kollégám ajánlotta Gézát, őt egy siralmas válás után rázta gatyába (szoknyába), én meg az öcsémet zavartam el hozzá, aki elég komoly írói válságban tespedt hónapok óta.


    Szóval nekem tényleg nagyon bejött. Ha még aktuális és tényleg elmész hozzá, mondd, hogy Blanka ajánlotta őt. Vigyorogni fog! :-)

  3. 2013. október 25. 15:493.
    ????
    előzmény:
    andica (2)
    2013-10-24  12:34
  4. 2013. október 24. 12:342.
    valaki esetleg?
    előzmény:
    andica (1)
    2013-10-23  18:15

Címlap

top