Kedves Fórumozók!

A következő napokban némi ráncfelvarráson esik át az NLCafé, célunk a mostaninál könnyebben kezelhető felhasználói felület. Megeshet, hogy egyes funkciók átmenetileg nem érhetőek el, türelmeteket kérjük! A fórumon böngészni, hozzászólni, topicot nyitni természetesen továbbra is tudtok. Jó böngészést!

Deutérium mentes víz -SOS!

szemtelen
Létrehozva: 2011. június 24. 11:05

Sziasztok!

 

Van valakinek tapasztalata a deutérium mentes víz használatáról?

Érdekel, hogy hol lehet beszerezni, valóban lassítja-e a rák terjedését, mi a helyzet áttétek esetében?

Előre is köszönöm!

26 hozzászólás
 1. 2017. Április 16. 10:1126.

  Sajnos ez így működik! Ha van pénzed / minél több, annál jobb/van esélyed a gyógyulásra, ha nincs dögölj meg!


  Az orvosok közt, de a természetgyógyászok és a feltalálók között is sok a kókler. 

  előzmény:
  Becky26 (2)
  2011-06-24  11:16
 2. 2012. december 22. 14:3325.

  te tenyleg azt gondolod, hogy az orvosnak a lebeszeles, a rabeszeles, a meggyözes a feladata?! NEM. elmondja a HOZZAERTÖ velemenyet.

   

  a beteg meg azt tesz, azt szed be, azt a kezelest fogadja vagy utasitja el, amit/amelyet csak ohajt. mindenki SAJAT MAGA felelös az eleteert. ha elrontja, azert is.

   

  az az orvos, aki azt mondja, humbuG, de ö nem beszel le senkit, mar eljutott arra a bölcs felismeresre, hoyg sok ember akar elni az ostobasaghoz valo termeszetes jogaval. rengeteg fölös vitat, idöt, energiat, hajtepest sporol meg önmaganak. 

   

  annyit erdemes megtenni, hoyg az ember elmondja, miket szed meg, mert a kiegeszitök egy resze NULLAZZA, masik resze HATVANYOZZA a kapott kezelest. mindkettö halalos is lehet. de rendben, ha akarja, "egeszitgessen". csak szolhjon.

   

  akkor az orvos legalabb tudja, hoyg nincs szo együttmüködesröl, csak egy, az ö ismereteit rendre ketsegbe vono, , sajat hülye feje utan mendegelö, öt egyfolytaban szidalmazo, bünbakkent elörangato, megis sajat felelösseget ra attenni ohajto emberröl van szo.

   

  tehat nem erdemes szivet-lelket beleadnia, a paciens ugyse ra hallgat, hanem a csodat igerökre, a szomszedra, a josnöre, a ...

   

  (aki igy gondolja, menjen egyböl a csodatevökhöz. ne huzza az orvos idejet-energiajat, az kell neki arra, hoyg gyogyulni kivano, együttmüködö pacienst mentsen...)

   

   

   

  előzmény:
  domoszne (17)
  2011-06-24  14:28
 3. 2012. december 22. 13:4323.

  Kedves ÁgicaT!

   

  Lehet, hogy sok mindenhez nem kell a doktori, de manapság már általában elvárás az érettségi, de ha még az nem is, az általános iskola azért alap. Az ember légzőszerve a kétoldali tüdő! (Általános iskola). A bőrünkön keresztül NEM jut a véráramba oxigén! (Általános iskola). A bőr saját "szellőzését" nem illik annak gondolni! Ha zacskót húz valaki a fejére nem azért hal meg mert az arca nem "lélegzik", hanem azért mert a tüdejébe nem jut oxigén. A víz 8,4 ppm oxigént képes oldatban tartani. Ezt azért szállításnak nem nevezném. A vérünk alkalmatlan lenne vörösvértestek nélkül az oxigén elszállítására a tüdőből a sejtjeinkig. 8,4 ppm-nél több oxigént nem lehet fizikai módszerekkel oldatban tartani. Ha "stabilizálják", hogyan szabadul fel a kötésből? Ha fel is szabadul, a beleinkben lévő baktériumok nem használják el? Ezen kívül  a tápcsatornánk hámja sem alkalmas az oxigén vérerek felé való továbbítására. Az oxigén felvétele a TÜDŐBEN fizikai paraméterek és egyensúlyok alapján történik, nem lehet a bélben olyan oxigén koncentrációt elérni, hogy az akár egy vénás vér oxigénkoncentrációjánál nagyobb legyen. Az oxigénnel dúsított bármilyen víz egy hatalmas nagy félrevezetés. Alacsonyan fizetett, de leleményes orvosok találmánya/eszköze a boldogulásra. Laikusok pedig olyan bődületes marhaságokkal képesek ezt tetézni, hogy a végén egymásnak magyarázzák meg, hogy a fehér az valójában fekete.

  Na, remélem nem kell "sokat süllyednie", hogy ezt megértse!

   

  Üdvözlettel, mnbvc!

  előzmény:
  ÁgicaT (21)
  2011-06-25  08:42
 4. 2011. június 27. 13:0822.

  Nagyon köszönöm Mindannyiotoknak a hozzászólásokat!

   

  előzmény:
  ÁgicaT (21)
  2011-06-25  08:42
 5. 2011. június 25. 08:4221.

  Nagy tévedés azt hinni, hogy csak a tüdőn keresztül veszünk fel oxigént.

  Például eleve azért nem javasolják a több centis vakolatot az arcon (egyesek ezt sminknek nevezik), mert akkor nem tud lélegezni a BŐR. 

   

  A víz oxigént szállít, ez gondolom nem kétséges.

  Az oxigén nem levegő formájában kerül a sejtekhez, hanem oldott formában, a véráramban.

  Ha valaki keveset iszik, besűrűsödik a vére - ez is köztudott, ez a kiszáradás egyik veszélye. Viszont ha sokat és jó minőségű vizet iszol, akkor azt a jó minőségű, oxigénnel dúsított vizet viszi a vér a sejtekhez.

   

  Szerintem ehhez nem kell doktorátus sem.

   

  Egyébként Dávid Tamás a CoD tea 'feltalálója'. Az oxigénes vizet akkor javasolja (mivel túllát a saját bizniszén), amikor a CoD teát nincs értelme innia valakinek.

  A Kaqun magyarországi orvos-szakértője Dr. Robert Lyons, leginkább a kerepesi központjukban lehet megtalálni őt, ingyenes vele a konzultáció.

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_807121 (20)
  2011-06-24  22:11
 6. Torolt_felhasznalo_807121
  Torolt_felhasznalo_807121
  2011. június 24. 22:1120.

  de pl. az oxigénes vizet javasolta. 

   

  Mibol van Dr- je a David Tamasnak? ilyen Dr?

  Csak azert kerdezem mert mondja mar meg valaki, hogy a szervezet az Oxigent hol veszi fel es milyen uton kerul be?  Akkor mire jo az oxigenes viz?

  előzmény:
  ÁgicaT (18)
  2011-06-24  14:38
 7. 2011. június 24. 15:1419.
  Anyukámnak is daganata van, ő utánanézett adeutérium-mentes víznek, és azt olvasta, h hatásos lenne, de ahhoz még jobban meg kellene tisztítani a vizet, kb 20.000 ft-ba kerülneegy psalack. 
 8. 2011. június 24. 14:3818.

  Édesanyám az országos onkológián dolgozik.

  És igen, sajnos "belsősként" is az a tapasztalata, hogy nem kell az orvos orrára kötni, hogy milyen alternatív gyógymódokat alkalmaz az illető. Tanácsot kérni ezügyben szintén fölösleges. Hiszen úgy élik meg ezt az orvosok, mintha bennük nem bíznál, butának néznéd, ezért keresel még más utakat is.

   

  Egyébként érdemes Dr. Dávid Tamást is megkeresni, az ő nevéhez leginkább a CoD tea kötődik, de neki egészen biztosan nem az a célja, hogy mindenáron rád sózza a termékét. Volt olyan ismerősöm, akinek kerek-perec megmondta, hogy a teát nem ihatja a leletei miatt, de pl. az oxigénes vizet javasolta.

  A Kaqun központba is vittünk egy másik ismerőst, neki pedig az ottani orvos azt mondta, hogy nem javasolja a fürdőt, mert nem segítene a baján, inkább más utat próbáljon.

   

  Szóval ez az a 2 hely, amit én ismerek, megbízhatónak tartok, és több tapasztalat alapján azt mondom, hogy nem a profit-szerzés az elsődleges céljuk, és nem az, hogy lehúzzák és kihasználják a kiszolgáltatott helyzetben lévőket.

  előzmény:
  domoszne (17)
  2011-06-24  14:28
 9. 2011. június 24. 14:2817.

  "cseréljen onkológust!"

  Mintha ez csak úgy menne.Nekem anyukám sajnos októberben halt meg, de egyszerűen nem tudtunk neki másik orvost, mivel senki nem vállalja a másik betegét.SŐT! Pesten is voltunk az országos onkológia központ vezetőjénél,és amit ő javasolt (írásban közölte a miskolci dokival) kezelést, azt sem volt hajlandó adni neki! Egy igazi rohadékok itt.Ezt a Pesti doki is mondta, hogy ilyenek a vidéki  dokik, hogy nem foglalkoznak semmival!Szeritem próbáljatok ki mindent,a mit csak tudtok, amit anyagilag bírtok.Mi is mondtuk a dokinak, hogy ilyen-mag olyan kezelést, vizet, bogyót hallottuk, hogy jó lehet, és hogy mi a véleménye! Mindegyikre az volt a válasz, hogy humbukk, de ha gondolja szedheti, de ő nem javasolja!

  Ennyit az orvosokról!! 

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_801110 (9)
  2011-06-24  12:35
 10. 2011. június 24. 14:2716.
   

  Szia!

   

  Sajnos nekem is van az ismeretségi körömben akinek szüksége volt rá. Szintén mell daganat miatt. Először, búzafüvet préselt magának, természetesen minden gyógykezelésen részt vett amit a doki ki írt neki, de a búzafűlétől sokkal könnyebben viselte. Mikor túl volt a kezeléseken akkor itta 3hónapig, a deutérium mentes vizet,anyagilag nagyon megterhelő. Két éve,jól van, nincs daganata.

  Ha jól tudom, akkor ahhoz a dokihoz belehet jelentkezni tanácsadásra aki kifejlesztette, ő megmondja hogy melyik fajtáját és mennyi ideig kell inni. Sajnos a doki elérhetőségét nem találtam , de ezen az oldalon sok hasznos infót találsz, és itt kérdezhetsz is. http://www.preventa.hu Üdv: Fru

  előzmény:
  szemtelen (1)
  2011-06-24  11:05
 11. 2011. június 24. 14:1315.

  Ha oxigénterápiát javasolnak, akkor én a Kaqun vizet ajánlom, illetve a fürdőt.

  Ez a víz az átlagosnál jóval magasabb oldott-oxigén tartalommal bír, amit a tumoros sejtek igencsak nem bírnak.... és mivel víz, egészen sejtszintig képes eljutni anélkül, hogy megterhelő emésztési procedúrát végezne vele a szervezet.

   

  Édesapámat 2,5 éve műtötték nyelvgyök daganattal, azóta ezt a vizet issza, illetve volt fürdőkúrán is, nov. 18-án műtötték, és következő máj. 1-jén már dolgozott. Azóta tünetmentes, ezt a PET is igazolta

  Ma már csak napi fél literrel iszik a vízből.

  előzmény:
  szemtelen (6)
  2011-06-24  11:28
 12. 2011. június 24. 14:0914.

  Sajnálom az édesanyádat! A vízről sokat olvastam, de nagyon megoszlanak a vélemények :(

  Amit tuti: váltson étrendet! Itt tudsz konkrétumokat olvasni!

  www.daganatellen.blogspot.com

   

  Mielőbbi jobbulást, remélem minden jóra fordul!

   

 13. 2011. június 24. 14:0813.

  Beírtam a keresőbe, és az egyik cikk írta, hogy her2 negatívnál hatásos.

   

  Sajnálom anyukádat, és sajnos tudom, min megy (mentek) keresztül... mit mondott a doki a tüdőre? Kioperálja? Vagy olyan kicsi, hogy sugár/kemo elég rá?

   

  Írj egy mail címet priviben, van pár rákról, illetve gyógyításról szóló friss cikkem, elküldeném, érdemes elolvasni!

  előzmény:
  szemtelen (12)
  2011-06-24  13:24
 14. 2011. június 24. 13:2412.

  Nagyon köszönöm!

  Hol tudtál utánanézni?

  Amúgy, az édesanyám beteg, 67 éves múlt és nyilván az előrehaladott COPD miatt sem javasolták neki az említett terápiát. Másfelől, a HER2 pozitív a legagresszívabb fajtája az emlődaganatoknak.

  előzmény:
  menyus81 (11)
  2011-06-24  13:00
 15. 2011. június 24. 13:0011.
  Utánaolvastam, HER2 negatív daganatnál jelenthet gyógyulási esélyt, így tárgytalan...
  előzmény:
  szemtelen (6)
  2011-06-24  11:28
 16. 2011. június 24. 12:5810.

  Nem tudom, tájékoztatott-e az orvos, de én utánaolvasnék, mert pont, ha jól emlékszem, HER pozitív emlőráknál van egy újfajta kezelési mód, ami nagyon drága, de igen hatásos, viszont külön kell kérvényezni, automatikusan nem a kezelés része. Fiatalabb betegeknek általában engedélyezik a kezelést, időseknek kevésbé (ezt egy onkológus mondta.) A neve: érképződés gátlása.

   

  Étrendkiegészítőként szedjen Flavogenin pro-t.

   

  A vízről nincs tapasztalatom.

  előzmény:
  szemtelen (6)
  2011-06-24  11:28
 17. 2011. június 24. 12:359.
  A hagyományos orvoslás híve?? Akkor cserélj onkológust, mert a tied lusta tanulni! Egy onkológus legyen nyitott az újdonságokra, képezze magát folyamatosan, és még véletlenül se beszélje rá a beteget ehhez hasonló parasztvakító, pénzkicsaló "gyógymódokra".
  előzmény:
  szemtelen (7)
  2011-06-24  11:29
 18. 2011. június 24. 11:478.

  Ha nem vagy vele megelégedve, konzultálj egy másik onkológussal, vagy egy harmadikkal. De NE lelketlen csodaszerkufároktól akarj gyógyulást!

   

  Szerintem. :)

   

   

  előzmény:
  szemtelen (7)
  2011-06-24  11:29
 19. 2011. június 24. 11:297.
  AZ onkológus a hagyományos orvoslás híve.
  előzmény:
  szemtelen (6)
  2011-06-24  11:28
 20. 2011. június 24. 11:286.

  Az egyik alapbetegség HER2 pozitív emlődaganat, 3,5 éve műtötték, sugárterápia (25), FEMARA szedése (folyamatos). Egy hónapja kiderült 4 mm-es metasztázis a tüdőben.

  A másik alapbetegség 5,5 éve diagnosztizált COPD, tüdő több mint 40 %-a már elhalt. Szteroidos belégzőporok mellett két hete napi 2-3 óra oxigénterápia javasolt.

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_807121 (4)
  2011-06-24  11:21
 21. 2011. június 24. 11:215.

  Kamu! Max. placebohatása van. :-(

   

  Japánban - ugyanolyan parasztvakításként - deutérium-gazdagított vizet propagálnak...

   

  Tudom, hogy daganatos betegek bármiben hajlandóak hinni, de talán a kezelőorvossal kéne megbeszélni!

   

  Ezt is, meg minden hahsonló "csodaszer" használatát.

   

   

  előzmény:
  szemtelen (1)
  2011-06-24  11:05
 22. Torolt_felhasznalo_807121
  Torolt_felhasznalo_807121
  2011. június 24. 11:214.

   mi a helyzet áttétek esetében

   

  Tessek mar megtanulni az orvosnak cimzett kerdeseket feltenni es addig kerdezni ameddig ertheto valaszt nem kapsz.

   

  Nlc ugyan ki a penesz tudna erdemi valaszt adni, hiszen a tumoros atteteknek millio egy fajtaja van. 

  előzmény:
  szemtelen (1)
  2011-06-24  11:05
 23. Torolt_felhasznalo_807121
  Torolt_felhasznalo_807121
  2011. június 24. 11:183.
  Tumor kezelesre gondolsz? Eloallitasa draga eladasi ara megdragabb hatasa bizonytalan.
  előzmény:
  szemtelen (1)
  2011-06-24  11:05
 24. 2011. június 24. 11:162.

  Sajnos ezt a vizet nem ismerem.

  Apukám Kaqun vizet ivott.

  Ő rákban halt meg.

   

  Javaslatom: a beteg szedjen táplálékiegészítőt, de a legfontosabb az lenne hogy a család dobjon össze pénzt és minél hamarabb minél alaposabban kenjétek meg a kezelőorvost, hogy a terápia (legyen az bármilyen) minél hamarabb elkezdődjön. Ilyenkor minden perc számít! Apukámnál hónapokig húzták a kezelést, bizton állítom még ma is köztünk lenne ha felpörgetjük az eseményeket (de hát ki tudta hogy ez így működik). 

   

  Jobbulást. És nem kétségbeesni, csak pozitívan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  előzmény:
  szemtelen (1)
  2011-06-24  11:05
1 2

Legnépszerűbb cikkek