Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Szürkehályog privát

mipmopmip
Létrehozva: 2010. szeptember 14. 18:11

Sziasztok!

 

Szürkehályogműtéthez keresünk privát rendelőt,orvost anyósomnak Győr-Pest vonzáskörzetében- normális áron.

Mindkét szemén hályog volt, és Győrben azt mondta az orvos, az SZT-s rendszerben közel1évet kell várni,mert nem sürgősségi.

 

Az egyik szemét privátban megműttötte ez a doki Kapuváron, 50 e ft volt fél éve-1éve.

Most a másik szemét is szeretné megműttetni anyós, mert hogy már nagyon zavarja, de azt mondták, a Kapuvári klinika most csökkentett kapacitással működik, és Móváron lehetne 1-2hónapon belül 150ezerért megműttetni,mert az a doki ott műt még privátban, aki Kapuváron is műtötte.

 

150-et nem szeretnénk fizetni érte, ő rokkantnyugdíjjas, a család pedig most nem igazán tud ennyit összedobni stb...

 

Tud valaki Győrben, Budapesten, vagy valahol a környéken olyan privát rendelést, ahol szürkehályogműtétet végeznek kicsit gazdaságosabb áron?

Mivel Győrhöz tartozik körzetileg, gondolom Sztk máshol nem játszik, de csak van valahol privát rendelés, ahol normális áron elvégzik az ilyen műtéteket.

 

 

Köszi:Mip

  1. 2010. szeptember 14. 20:526.

    köszönöm a hozzászólást, esetleg a Tatabányai kórházról valakinek véleménye?

    Vagy a Soproniról?

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_ (0)
     
  2. 2010. szeptember 14. 20:055.

    Én az egész családomat az Uzsokiba hordom szemproblémákkal. Apunak ott műtötték meg mindkét szemét és idén, a műtét után 4 évvel egy sima ambuláns kezelés keretében lézerrel újra javítottak rajta. Nem volt fájdalma.

    Én ismerek rémtörténetet, amikor a sima szürkehályog műtét után félvakon kellett élnie a páciensnek, mert a világhíres professzor úr elfelejtett ellenőrizni valamit, de ilyen helyet eleve nem ajánlanék. 

    Én nem tudok róla, hogy lenne náluk várólista, de ha igen, akkor írj valami privát elérhetőséget és megkérdezem neked!

    előzmény:
    mipmopmip (3)
    2010-09-14  19:13
  3. 2010. szeptember 14. 19:524.

    Apukámat  7.-én mütötték szürkehályoggal, mi Győrben lakunk. Sztk-ra és kb 2 hónappal ezelőtt kapta ezt az időpontot. Nem igazán sikerült neki pont ma volt kontrol vizsgálaton már harmadszor a mütét óta és kiderült hogy valami cérnafélét bent hagytak neki és azért látott homályosan. Gyulladásba is van a szeme, de az szerintem ettől a bent felejtett valamitől lehet. Holnap ujra vissza kell menjen és még pénteken is. Pedig azt mondták neki hogy ez egy sima rutin mütét, 20 perc alatt megvan.Ehhez képest másfél óráig volt a mütőben és addig amig mást egyszer rendelnek vissza ellenőrzésre addig ő már negyedszerre megy vissza és még ki tudja hányszor. Ugyhogy nekem az a véleményem, hogy valamit nagyon elszurtak nála. Ennyi egybeesés nincs. Most már csak azon imádkozunk, hogy rendbe jöjjön teljesen és rendesen lásson vele.

    Amit én tudnék ajánlani az egy maszek klinika, nagyon szép higiénikus, de elég drága.

    Sajnálom, hogy nem tudtam érdemben segiteni, de ezt le kellett irnom ugy érzem. Ja és azt is mondták, hogy semmit sem fog érezni és ennek ellenére borzasztóan fájt neki és érezte egész végig a mütét alatt.

    Sok sikert anyósodnak és remélem sikerül találni olyan orvost aki lelkiismeretesen megcsinálja a mütétet.

    előzmény:
    mipmopmip (3)
    2010-09-14  19:13
  4. 2010. szeptember 14. 19:133.

    ok, köszi, és azt honnan lehet tudni,hogy hol mekkora a várólista?

    jó lenne ingyen, de az is, ha nem kellene 1évet várni.

     

    volt valaki olyan Sztk-s helyen mostanában,ahol relatíve hamar sor került a műtétre?

     

    köszi

    előzmény:
    cactusgirl (2)
    2010-09-14  18:41
  5. 2010. szeptember 14. 18:412.

    Nincs már ilyen, hogy hová tartozik, szabad orvosválasztás van.

    Én Budapesthez közel élek, de az ország legkülönbözőbb rendelőiben, illetve kórházaiban is láttak már el.

    Budapesten az Uzsoki utcai kórház elismert szemészetén tudnék Neked segítséget keresni, ha az jó. Többször kell feljönnötök, nem tudom ezt vállaljátok-e?

    előzmény:
    mipmopmip (1)
    2010-09-14  18:11

Címlap

top