Kedves Fórumozók!

A következő napokban némi ráncfelvarráson esik át az NLCafé, célunk a mostaninál könnyebben kezelhető felhasználói felület. Megeshet, hogy egyes funkciók átmenetileg nem érhetőek el, türelmeteket kérjük! A fórumon böngészni, hozzászólni, topicot nyitni természetesen továbbra is tudtok. Jó böngészést!

2009.szept.1-tő l fogyicsap

Torolt_felhasznalo_788440
Torolt_felhasznalo_788440
Létrehozva: 2009. szeptember 1. 11:12
Sziasztok!rnrnSzeptember 1-től belevágok a sokadik fogyókúrámba. Aki szeretne mostanában lefogyni csatlakozzon! 25 éves vagyok és 108.4 kg voltam ma reggel. Van egy kislányom, aki most két és fél éves. Az idén leadtam 6 kilót, de a nyári nyaralások során vissza is jött 3. A fogyókúrát úgy tervezem, hogy megpróbálom betartani az 1200-1400 kalóriát egy nap, úgy hogy a nap első felére essen a szénhidrátok, cukrot, több zsiradékot tartalmazó ételek nagy része, de ezek mennyiségét mindenképpen csökkenteni akarom. Mindig reggelire eszem a legtöbbet, ebédre egy normál ebéd, áltlalában főzelék husival, vacsorára csak csipegetés... rn
1577 hozzászólás
 1. Torolt_felhasznalo_471510
  Torolt_felhasznalo_471510
  2010. július 6. 14:071577.
  Sziasztok Lányok!
  Timi, hogy vagy? milyen volt? Fáj?

  Én teljesen egyetértek a Timivel meg a Clarival, de tudom miről beszél az Edit, mert én is voltam hasonló cipőben, és teljesen egyetértek vele. Ha nekem csak 6ezer Ft-om van kondibérletre, és megelégszem azzal a színvonallal, akkor nem fogok elmenni a 'barátnőmmel" a 12ezer Ft-os helyre. És nem tudok elmenni vele vitorlázni sem, ha tudnék sem.. Szóval vannak ilyen dolgok. És ha ez már az ismerkedés, barátság elején kiütközik, hamar megszakadnak a közös programok, illetve mindenki talál magának mást, akivel el tud járkálni ide-oda.

  Ma, mikor hazaértem, elég éhes voltam. De kibírtam, és csak a maradék győri jóreggelt kekszet ettem meg. Szép lassan, 2 pohár hideg teát is ittam hozzá. Szóval büszke voltam magamra, hogy nem csináltam egy szendvicset.

  Edit, a lányod biztos magától is észreveszi, hogy milyen az a fiú.. Nem semmi egója lehet fő az önbizalom, na de ennyire? Én biztos kiröhögtem volna vagy leugatom, vagy ilyesmi..

  Kinél mi volt ma az ebéd?
 2. Torolt_felhasznalo_224674
  Torolt_felhasznalo_224674
  2010. július 6. 12:081576.
  Még annyit akartam irni,főleg a Clarira reagálva,hogy lehet hogy félreértettetek.Persze hogy lehet egy más társadalmi helyzetü ember is remek ember,pl a fönököm,aki szerintem egy nagyszerü nő,és akitől csak tanulhatok,de az anyagi különbség megakadályozza a köztünk levő szorosabb barátságot.Én az ő életvitelét,anyagi hátterét soha nem fogom elérni, ő is a hozzá hasonló anyagi+iskolázottságu emberekkel van együtt,meg én is a velem hasonlóakkal,és igy nincs vita.
  Én nyitott vagyok,ismerkedem,beszélgetek mindenkivel aki velem is,de ha az életemhez tartozik napi szinten,akkor legyen olyan mint én.Pl.ha mennénk pihenni,és nekem csak 1-2 nap Balatonra van pénzem,akkor ő ne akarjon 1 hétre menni,mert én azt nem tudom finanszirozni,igy valakinek engednie kell és előbb utóbb keserü szájiz marad,és lehet hogy nem akarnék vele menni leg
  közelebb.Ezt mondom most a gyerekeimnek is ,őszinték legyenek már a kapcsolat elején,ne akarjanak többek lenni se a természetükben ,se anyagilag mint amilyenek,mert ugy is kiderül.
  Szóval tovább nem akarom magyarázni a dolgot,remélem értetek,de azért reagálhatok rá.
 3. Torolt_felhasznalo_224674
  Torolt_felhasznalo_224674
  2010. július 6. 11:541575.
  Sziasztok!
  kicsit elmaradtam,de a fiam éjszakás,és ott nem tudok irni,mert alszik.Most elment a Szabi Orfüre strandra-erre itt esik az eső-szóval most az ő szobájából irok.
  Timi veled vagyunk,ezen is túl leszel,és gyors gyógyulást kivánok.
  Zita hát az éjszaka elég rossz,teljesen megértelek.Mire megszoknád,és tudnál
  aludni végre akkor meg fordulsz.Az evésre figyelj,szerintem amig itt dolgozol egyél,mert kikészül a gyomrod.igy is felborul teljesen a bioritmusod.
  clari klassz lehetett azért a lagzi,jó időtök volt,finom ételekkel...hát a mama,azt hiszem nem okozott neked meglepetést.Ahogy olvasom azért tudtad kezelni a helyzetet. Jól tetted hogy mindenből ettél,én is igy csináltam volna.sőt ,én ilyenkor a levesben főtt húst szoktam fokhagyma vagy paradicsommártással enni.-és ha marad hely a gyomromban akkor eszek a többiből.

  Egyébként a héten vagyok csak szabin,és semmit nem csinálok./csak itthon a szokásost/Már a Zsolti miatt is csöndben kell lennem,hogy tudjon aludni.-az idén semmiféle nyaralás nincs tervbe véve,de még 1 napos sem.Teljesen más időpontban tudunk szabadságra jönni,ugye uj munkahely,uj szabályok.

  a focisfiúról annyit hogy szinte 100%-ra jól láttam hogy egy handabandázó,azt mond amiat akar,csak semmit nem látunk,hogy ugy van-e.a harmadik randit nem mondta le,eljött,de csak 2 órát volt,itt ültek a várnál egy padon és ahogy a lányom mesélte csak magáról,meg a pénzről beszélt,nagyon egoista.Nekem már nem szimpatikus.Azt mondta a Szabinak-nem pont ezekkel a szavakkal de ez a lényeg-hogy vegye kitüntetésnek hogy szóba áll vele,mert a Szabina jobban néz ki az átlagnál szerinte,és hogy ő nagyon válogatos.Na gondolhatjátok ettől készen voltam, ekkora nagyképüségtől,felőlem már nekem is hozhat virágot,nálam elkapálta magát.Ugy hogy a Szabit is finoman kezdem lebeszélni róla,ez nem hozzá való.


 4. Torolt_felhasznalo_506023
  Torolt_felhasznalo_506023
  2010. július 5. 21:291574.

  Szerbusztok lányok!


  Timi, én sem szoktam se faji se más megkülömböztetést tenni senki között.Még hogy olyannal barátozni???Ha nincs pénze már nem lehet jó ember???A gazdag is lehet lelkiekben szegény,sőt aki nem tanult attól is lehet tanulni,és néha a tanult bukik meg előbb a barátság mércén.Nekem ez a véleményem.Remélem rendbe lesz a holnap gondolok rád ezerrel.


  Zita, elküldtem a fogyis táblázatot.A napi 1000-1200 a jó amugy a nőknek elég a norm élethez 1500.a férfiaknak lehet több 2000.


  Szerintem ez a számolgatós a legjobb, meg ebben ehetsz mindent nem kell kiválogatni annyira.A szervezetnek szügsége van minden tápanyagra.


  Editke merre vagy?????????


  Pusza lányok     drukk Timi   

 5. Torolt_felhasznalo_471510
  Torolt_felhasznalo_471510
  2010. július 5. 13:541573.
  Timi, én is gondolok rád holnap? Elaltatnak? vagy csak érzéstelenítik? Ki is jöhetsz, még holnap?

  És mennyi kalóriát lehet enni egy nap? Valahol olvastam, hogy a napi 2000 kcal a szükséges, a fogyózóknak pedig 1200 kcal körül. De van, aki 800-900 kcal-t visz be. Melyik az ideális?

  Kerestem egy kalóriatáblázatot. Szóval..
  Tízórai: keksz: 112 kcal
  Ebéd: paradicsomleves: 262 kcal (ez egy normál adag, én kevesebbet ettem)
  + ettem egy jégkrémet is: 95 kcal
  Uzsonna: lecsó + puff. rizs : 175 + 70 kcal= 245 kcal
  Vacsi talán rántotta: 195 kcal
  Összesen: 909 kcal

  Viszek éjszakára: tk. szendvicset: 270 kcal + a paprika
  1 müzli: 110 kcal

  Ez így összesen: 1289 kcal

  Ezzel az éjszakai műszakkal az a gond, hogy fent vagyok egész éjszaka és szinte egész nap is. Így éhes is vagyok.. Jó lenne nappal aludni
 6. Torolt_felhasznalo_524634
  Torolt_felhasznalo_524634
  2010. július 5. 12:231572.

  Clari! Örülök,ha azért jól éreztétek magatokat!Az anyósra meg ne is figyelj,ne hagyd,hogy felhúzzon.Igen,holnap lesz,köszi hogy gondolsz rám.


  Zzmm! Pedg szerintem jó a kalóriaszámolgatás,én is úgy csinálom.Fontos rá figyelni.

 7. Torolt_felhasznalo_524634
  Torolt_felhasznalo_524634
  2010. július 5. 12:211571.

  Sziasztok!Szép napot és hetet mindenkinek!


  Hu,most sok mindenre kell reagálnom,remélem nem hagyok ki semmit.


  Edit és Zzmm!


  Én értem azt,amit ti mondtok és van is benne igazság.Mert persze úgy a szép,ha azonos szinten vannak.De...ha már barátság,akkor sem tudok az alapján barátkozni,hogy kinek milyen a háterre.Mert ezt elsőre nem tudhatom.És ha tök szimpi meg minden,akkor utána azért ne beszéljek vele,mert kiderül hogy gazdagabb/szegényebb nálam?Vagy nem értem.Ugyan ez a párkapcsolatnál is.Persze,egy alap legyen,nem azt mondtam,hogy munkanélküli legyen és/vagy lusta.De ha van munkája,tisztességes,lelkiismeretes akkor engem onnantól kezdve a többi már nem érdekel.Az érzelmek meg csak úgy jönnek,nem tudom őket befolyásolni.Mi se mentünk sehova a volt barátommal,és ő is sokszor a pénzre fogta.Amit én átláttam már akkor is hogy nem igaz.Vagy nem teljesen.Mert mikor volt az évfordulónk,akkor nem voltunk képesek elmenni egy vacsorára sem,mert hogy nincs pénz,de azon a héten a lányának tudott venni 10000 Ftért játékot,úgy hogy nem volt neki se szülinapja,se névnapja se semmije.És ez nekem nagyon fájt,sose tudom elfelejteni.És ez még csak egy a sok közül.Ja meg amúgy is hajlandó lettem volna a saját részemet fizetni.Aztán persze este sem lett semmilyen romantikázás sem gyertyákkal,zenével stb pedig aztán ahhoz nem kell pénz.Úgyhogy ennyit a férfiakról...Bocsi csajok,ez most nagyon kibukott belőlem...Fájnak még a régi dolgok.Sok rosszat kaptam már.Na mindegy,de a lényeg hogy nem érdekel ki mennyit keres,csak szeressen és megbecsüljön,engem ne tartson el senki sem annál nagyobb a büszkeségem.

 8. Torolt_felhasznalo_471510
  Torolt_felhasznalo_471510
  2010. július 5. 11:391570.
  Szia!
  Örülök, hogy jó volt a lagzi. És csini voltál vékonyan az új ruhádban? Az anyósnak lehet kár volt elmenni, csak rontott ill. próbált a hangulatotokon. Clari, hova töltesz fel képeket? A múltkor is írtad, de mióta megváltozott az oldal, én nem találok ilyeneket...
  Ha jól emlékszem, mikor elindult a fórum, küldtél nekem kalória táblázatot. El tudnád küldeni megint? Megpróbálkozom megint a számolással, bár ez nekem sose ment.
  A héten éjszakás vagyok. Annyira szar. Nem is az éjszakai meló, hanem az, hogy nem tudok nappal aludni. Kb. 3 órákat alszom csak naponta, a hétvége fele meg teljesen kész vagyok már a fáradtságtól.

  Ma fél csomag győri jóreggelt keksz volt a tízóraim (112 kcal), az ebéd paradicsomleves lesz. Én csinálom, diétásan, keményítővel habarva. Nekem tészta nélkül lesz. Az fogalmam sincs, hogy mennyi kalória. Úgy gondoltam, hogy a második fogást majd csak uzsonnára eszem meg. Ez már régebben is bevált. Szóval az tojásos lecsó lesz. A vacsit még nem tudom. A szokásos tk. szendvicset fogom vinni éjszakára, 2 körül lesz a kajaszünet..
 9. Torolt_felhasznalo_506023
  Torolt_felhasznalo_506023
  2010. július 5. 09:471569.

  Szerbusztok lányok szép jó napot mindenkinek!


  Hát megvolt az esküvő.Jól éreztük magunkat (az anyóst leszámítva).Nagyon szép volt a pár, és a kaja is nagyon fini volt.Félre tettem a fogyit, ettem rendesen mindenből.


  A menű:mindaféle esküvőn Tyúkhúsleves,  Rántott hús,sajttal sonkával töltött csibe mell, natúr hús,és csirkecomb töltve,Rizibizi hasáb burgi és főtt burgi,savanyú.Sok apró süti, és nagyon fini torták.


  Levest csak picit ettem, fél tányér.Minden húsit megkostoltam, de köretet nem nagyon,inkább savanyúval potóltam. 2 szelet tortát ettem, meg nagyon pici apró sütit.Amugy se voltak nagyra vágva olyan falatnyik de még azókat is elfeleztük a párommal.Táncolni nem táncoltam,de nagyon sokat beszélgettünk ismerkedtünk.


  Az anyós végig parancsnokot játszott, meg feltünősködött, mi meg kinevettük meg ott hagytuk egyedül.Így is nagyon idegesítő volt, mert egyfolytába beszélt, és osztotta az észt.Mi meg ugy csináltunk a lányommal mintha nem hallanánk, aztán mikor már sokszor  elmondta meg szolt hogy válaszoljunk összenéztünk kinevettük és ott hagytuk, de lányok igy sem vette észre magát.Nagyon kikészített attól fáradtam el hogy nyeltem a hülyeségeit.Senki sem beszélgetett vele mindenki körösztülnézett rajta.MI vittük meg hoztuk, de még a kocsiban is ugy csinált mindha az ővé lenne és ő parancsol.DE nem engedtem előre ülni, hátra meg alig fért be   .


  De nembaj igy is jó volt, az ifjú pár volt a lényeg..   


  Majd teszek fel képeket, de a héten is sok lesz a dolgom, igy arra várni kell egy kicsit.


  Timi holnap mütét???Gondolok rád. 


   Editek szabin vagy??Nem mentek sehova???Párod nincs szabin. 


  Zita,nekiálltál fogyizni,ne haragudj hogy nem tudtam segíteni,de most nekem is sokkk volt. 


  Lányok tegnap egész nap hemperegtem, pancsiztam a medencébe meg sütettem a hasam.Na ez se jó lehet hogy a lagzi is rá tett de ma reggel bevoltak dagadva a szemeim és menni is alig tudok.Ez a meleg meg allergia kikészít....


  Mindenkit puszilok Clari 

 10. Torolt_felhasznalo_471510
  Torolt_felhasznalo_471510
  2010. július 4. 20:211568.
  Ja, a vacsim ugyanaz volt, mint az ebéd. Sült hús salátával, meg ettem még egy kis kocka tölteléket is..
 11. Torolt_felhasznalo_471510
  Torolt_felhasznalo_471510
  2010. július 4. 20:201567.
  Timi, szerintem sem számít a pénz, hogy ki mennyit keres, de abban igaza van az Editnek, hogy azért van egy alap. Nekem volt egy barátom, aki tovább nyújtózkodott, mint amíg a takarója ért, sokszor lenyúlt pénzzel (hülye voltam, tudom) és néha még egy alapvetőnek tűnő kikapcsolódásra sem tellet. Szóval azért nem árt, ha a pasi tud fizetni egy mozit, kaját, fagyit...
 12. Torolt_felhasznalo_471510
  Torolt_felhasznalo_471510
  2010. július 4. 20:161566.
  Sziasztok!

  Edit, és mennyit leszel otthon? Van valami terv, vagy csak pihengetsz? Clarit meglátogatjátok?

  Mi sem mentünk ma fürdeni, mert borús volt délelőtt, mindössze 25 fok. Délutánra meg kánikula lett, de hát már itthon maradtunk.

  Úgy néz ki, anyu megy ki az osztrákokhoz dolgozni. tegnap volt felvételizni, sikerült neki. Még átnézi a hivatalos papírokat, erkölcsit kér meg ilyenek. Mondta, hogy 15-től tud menni, de már lehet hogy 9-én kezdenie kell. 2 hetes váltásban kéne dolgozni (2 hét kint, 2 hét itthon), otthoni betegápolás. Nem akar még felmondani a kórházban, szabit kér, megnézi előbb, hogy milyen is ott kint a munka. A pénz nem olyan sok, mivel hivatalos az egész, de jóval több, mint itthon. 2 hétre kapna nettó 180ezer körül, kaját, szállást, utazást fizetik. Nagyon sokat agyalt, hogy mit csináljon, de mondtam neki, hogy vállalja el, mégis csak több, mint amit most keres, ráadásul 2 hetet itthon is tud lenni, sokkal több szabadideje is lesz. Remélem összejön neki és jó helye lesz.
 13. Torolt_felhasznalo_224674
  Torolt_felhasznalo_224674
  2010. július 4. 19:531565.
  Szia Timi!Igazad van,én is azt mondtam a lányomnak,az a fontos hogy becsülje,és tisztelje,nem kell világszépe fiúnak lenni-az talán megbizhatóbb,nem okoz annyi bonyodalmat.Annak a hive vagyok -mindegy miről van szó,baráti szerelmi vagy akármilyen kapcsolatról hogy lehetőleg azonos anyagi háttér legyen,mert a tul sok vagy a tul kevés az előbb utóbb a kapcsolat romlásához vezet.Gondolom érted mire gondolok.Sajnos van tapasztalatom,ilyen is meg olyan is.Én különösen vigyázok arra ,hogy velem azonos szinten legyen a barátnőm,igy még nem volt gondom.Szeretném ha a Szabi sem csalódna,féltem.Ez a fiú,hát nem tudom nem -e egy Háry János.Majd megirom,ha mesél valamit.
 14. Torolt_felhasznalo_524634
  Torolt_felhasznalo_524634
  2010. július 4. 18:501564.
  Zzmm! Én is ma stransra akartam menni,de végül nem mentem az idő miatt.Nagyon boróús volt az ég. Edit! Nálam nem szempont,hogy mennyit keres a pasi.Nem az számít egy kapcsolatban,hanem hogy normális legyen.Bár ez elég tág fogalom.
 15. Torolt_felhasznalo_224674
  Torolt_felhasznalo_224674
  2010. július 4. 18:181563.
  Sziasztok! Holnaptól SZABI!!!!!El sem hiszem komolyan,novemberben voltam 1 hetet ,meg talán decemberben 3 at.Azóta csak munka....Persze ez az egy hét semmire nem lesz elég.Aztán legközelebb augusztus utolsó hete,meg szeptember eleje.
  Ma én is sült csirkát csináltam+petrezselymes krumplit.Finom volt,a Zsolti el is vitte éjszakára a maradékot.Egyébként bevallom ,majd 3 kg-ot hiztam. Ez baj.Valamit kellene tennem,de majd talán ujra szeptembertől ahogy tavaly,az elég jól ment.
  A Balatonért nem rajongok,mert nagyon időjárásfüggő.És a szunyogok!Azok minden pihenést tönkretesznek.A strandon nem fürödtünk,dolgoztunk 10 től -este 7 ig,de igy sem volt nagy forgalom,70 ezret árult a Szabi.Ebből ketten kaptunk 5 ezer ft-ot.Persze én csak kisegitő voltam.Szerintem arra számitottak hogy 100 feletti forgalom lesz,mivel szombat és 30 fok felett volt,de nem igy lett.Cartedoros a fagyi,meg a jégkrém is.
  Timi itt is vanképben egyfiú,aki focizik,és állitólag jól keres,van kocsi,stb, de eddig 2x lemondta a randit.Na ma talán jön.Mondtam a Szabinak ne foglalkozzon vele,ha nem megy, ugy is magától megoldodik.Siófokon focizik,meg Pécsen lakik,tehát távolság az itt is van.Szerintem van kis handabanda ebben a fiúban,és az egóját sem kell félteni.
 16. Torolt_felhasznalo_471510
  Torolt_felhasznalo_471510
  2010. július 4. 11:021562.
  Sziasztok!

  A mai menüm finom lesz. Nem reggeliztem, az ebéd meg sült karajszeletek lesznek sajttal megszórva. Csináltam hozzá salátát, abból a jégsalátából, amit én vetettem (jégsaláta, paradicsom, paprika, lila hagyma, feta sajt).
  Timi, tényleg jó volt a Balcsin. Reggel eldöntöttük, hogy ma is megyünk. De nem süt a nap.. úgyhogy így nem valószínű, mert csak fáznánk a vízben. Mondtam is a páromnak, hogy jövőre a Balcsira menjünk nyaralni.
 17. Torolt_felhasznalo_524634
  Torolt_felhasznalo_524634
  2010. július 3. 20:381561.

  Szia Edit!Köszi a bíztatást!Hamar gyere,és mesélj te is!


  Szia Zzmm!De jó neked,hogy voltál a Balcsin!Annyira szeretem a Balatont...Na,akkor ügyes vagy!Ehetsz ilyen kajákat,de tleg max csak fél adagot,vagy annyit se,mert akkor semmi értelme.Hát nem tudom mikor találkozunk.Hétfőn talán.Elég bajos ez a pasi ilyen szempontból...

 18. Torolt_felhasznalo_471510
  Torolt_felhasznalo_471510
  2010. július 3. 20:191560.
  Sziasztok!
  Ma voltam túlórázni. Délután meg leugrottunk a Balcsira. Jó volt a víz, nem volt hideg...de, a víz tele volt szúnyog lárvával. Inkább a parton, mert kifelé vitte a sodrás..

  Ma kevesebbet ettem, mint tegnap
  reggel 8kor tk. szendvicset, délben 1 müzlit, 3 után lencselevest ( kb. 1 dl) és brassóit (kb. 3 kanálnyit), a vacsim meggyleves volt.
  Timi, levest mindig keveset eszek, mert nem vagyok leveses. Szoktak is piszkálni, hogy ezért igazán kár volt összekenni a tányért. A másodikból szoktam inkább nagyobb adagot, de tegnap is, meg ma is odafigyeltem. Leves előtt is ittam, meg utána is 1 pohár ásványvizet, hátha kevesebbet eszem.

  Edit, merre voltatok strandon? Timi, a fiúval nem találkozol? Sanyinak hívják?

  Csináltam teát, lehűtöm és holnap azt fogom inni. Szerintem nagyon be vagyok vizesedve, nem tudom mit kéne vele tenni, hátha a tea vízhajtó hatású. A lábaim be vannak dagadva, a kezeim is, az ujjaim kimondottan fájnak. Püffedtek és hajnalban alig tudom őket behajlítani. Lehet az állómunkától?
  Clari, majd mesélj, hogy milyen volt a lagzi? Mi volt a menü?
 19. Torolt_felhasznalo_224674
  Torolt_felhasznalo_224674
  2010. július 3. 19:471559.
  Sziasztok.Csak beköszönök,jővő héten szabin leszek,ha a Zsolti nem lesz éjszakás,akkor tudok jönni nappal ,vagy estefelé.Ma fagyiztam a Szabival,amit "kerestem" kisegitőként azt neki adtam,és tesszük félre,Most megyek is, itthon még nem végeztem el,mert a strand elvette az egész napomat.Jók legyetek,Zita ne szomorkodj a munka miatt,Timi te pedig a diplomás miatt,te aztán tudod ebben is mennyi munka van.Clari neked pedig jó lagzit,és sok finom kaját!
 20. Torolt_felhasznalo_524634
  Torolt_felhasznalo_524634
  2010. július 3. 08:561558.

  Sziasztok!Szép hétvégét mindenkinek!


  Zzmm! És a leves és a főzelék az mekkora adag kb?Mert az sem mindegy. "Csak" a munka miatt van rossz lelkiállapotod?


  Ma van,illetve lenne a diplomaátadom....csak nyelvvizsga hiányában ugye...rossz az ilyen,azért én is megdolgoztam érte,és mégsem vehetem át.A tegnapi nap nagyon jó volt,jöttek a csajok engem meg a másik barátnőmet felköszönteni.Ettem fagyikelyhet,tegnap nem figyeltem a fogyókúrámra semmilyen szinten sem,de jól esett.Sokat beszélgettünk,nevettünk,és kaptam tőlük egy magassarkú cipőt meg egy epres fülbevalót.Nagyon örültem neki.Ma nem fogok semmit csinálni...uncsi lesz.Holnap jó lenne strandra menni,de olyan rossz hétvégén oda menni,nagy a tömeg.Mindegy,majd kiderül.

 21. Torolt_felhasznalo_471510
  Torolt_felhasznalo_471510
  2010. július 2. 19:211557.
  Sziasztok!

  Clari, ügyes vagy
  Tényleg szar most a lelkivilágom. De szerintem ez a munka miatt is. Júli végéig maradok, már alig várom, hogy vége legyen..

  Timi, hát sikerült elkezdeni.. vagy olyasmi
  teljes kiőrlésű szendvicset vittem, azt ettem 8kor. Délben egy müzliszeletet. 3kor karalábé levest és zöldbabfőzeléket magában. A vacsi meggyleves (édesítővel készült)
 22. Torolt_felhasznalo_524634
  Torolt_felhasznalo_524634
  2010. július 2. 12:421556.

  Sziasztok!Szép délutánt mindenkinek!


  Clari! Örülök,hogy ilyen sikert aratott a műved!Az ilyen az nagyon jó érzés,amikor megbecsülik és értékelik az ember munkáját.Tuti nagyon szép lett.El is hiszem,hogy elfáradtál,nem lehet egyszerű.Én kb csak lyukat tudok megvarni,meg gombot felvarni kb ennyi a varrói tudományom.  Anya is azért annyit tud legalább,hogy ha hosszú a farmerom,akkor fel tudja varrni,meg szűkíteni a felsőimet ha az már nagy.Azért ez így előny,hogy nem kell mindenért varrónőhöz mennünk,bár tény,hogy amikor a kosztümömet kellett kisebbre csinálni azért azt inkább varrónőhöz vittük és nagyon szépen megcsinálta.Várod már azért az esküvőt?Én is megyek majd augusztusban,csak nem tudom mit vegyek fel...


  Zzmm! Este írd majd meg a napi menüdet!Remélem el tudtad kezdeni és van erőd hozzá.


  Edit!Merre vagy?Hogy telnek a napjaid?

 23. Torolt_felhasznalo_506023
  Torolt_felhasznalo_506023
  2010. július 1. 20:131555.

  Szerbisztok lányok, szép jó estét mindenkinek!  Lányok .Hát ma elvitték a cuccost,a csajnak annyira tetszett le sem vette abba ment haza.Teljesen odáig volt,majd képet teszek fel.A lányomnak is sikerült ma megcsinálni a ruháját, az is jó lett arról is teszek majd fel képet.Még holnap az enyém hátra van meg a lányomnak a körmét is meg kell csinálnom.Az enyémmmmmmm.......talán majd szombat délelőtt.Nagyon kivagyok de ezeket még meg kell csinálni....Na de aztán jővőhéten megint eshetek neki csak hétfőn ketten jönnek, egy meg már ide is hozta a dolgait igy állhatok neki.  Milliómos leszek   .ÁÁÁÁÁÁÁ Azért a kis pénzért nagyon meg kell dolgozni, főleg hogy már aludni sem tudok annyira fáj mindenem.Na de nem panaszkodom.Mindnekit puszilok reggel benézek aztán ki tudja mikor.......

 24. Torolt_felhasznalo_524634
  Torolt_felhasznalo_524634
  2010. július 1. 19:471554.

  Zzmm!


  Az egyik barátnőmtől ágyneműhuzatot kaptam,nagyon jó anyagból van.Meg egy kék takarót.Az ágyneműhuzat is kék,tudja hogy az a kedvenc színem.A másiktól kaptam egy piros táskát és egy közös képet rólunk bekeretezve.A harmadiktól meg csokit kaptam.Holnap találkozom 4 másik barátnőmmel,ugyan oda megyek velük is,ők holnap köszöntenek.Velük úgy szoktuk csinálni,hogy közösen veszünk a másiknak ajándékot,mindenki beledob.Barackos túrótortám volt,anya csinálta.Olyan finom,hogy a cukrászdai elbújik mögötte.  Bár csak egy fél szeletet ettem.Mi mindig aznap ünnepeljük a szülinapot a családdal,amikor az ténylegesen is van.Nem szeretem se előbb,se utóbb megünnepelni.Persze,írjad nyugodtan hogy miket eszel,mi meg majd véleményezzük. De tényleg kezd el rendesen holnap ha tényleg ennyire rosszul érzed magad a bőrödben.Nem jó,ha ennyire kihat a lelkivilágodra ez az egész.Biztosan a barátod is észreveszi rajtad.

Legnépszerűbb cikkek