Kedves Fórumozók!

A következő napokban némi ráncfelvarráson esik át az NLCafé, célunk a mostaninál könnyebben kezelhető felhasználói felület. Megeshet, hogy egyes funkciók átmenetileg nem érhetőek el, türelmeteket kérjük! A fórumon böngészni, hozzászólni, topicot nyitni természetesen továbbra is tudtok. Jó böngészést!

Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba
 
Kedves Fórumozók!

Felhívjuk figyelmeteket, hogy a politikai topikokat csak a jogszabályokban kötelezően előírt mértékben moderáljuk, ezért itt fokozott a személyeskedés, vita, anyázás veszélye. Aki ezekbe a topikokba ír, illetve ezeket olvassa, készüljön fel lelkileg, és húzzon vastag bőrt a várható virtuális pofonok ellen, mert a moderátorok itt NEM törlik a bántó hangvételű hozzászólásokat, ha azok nem sértenek személyiségi jogokat, vagy egyéb jogi előírásokat.

A moderálással kapcsolatos további részletek a Felhasználási Feltételekben (http://www.nlcafe.hu/felhasznalasi) olvashatók.

Üdv: a moderátorok
Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba

Ingyenes egészségügy? Hol?

vasember
Létrehozva: 2017. február 11. 15:02

A Mester utcai és az angyalföldi szakrendelőben az orvosok mindenért pénz kérnek. Kizsarolják. Nem tudtunk adni, mire elküldték beteg és biztosított anyukámat. Kerületi lakosok vagyunk és egész életében fizette az EÜ-hozzájárulást. Ez nem politikai kérdés, Ferencváros jobbos, Angyalföld balos vezetésű. Mit lehet tenni a pénzéhes orvosok ellen? Nem mind az, de sokan. Gusztustalan, amit művelnek...

Legnépszerűbb cikkek