Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba
 
Kedves Fórumozók!

Felhívjuk figyelmeteket, hogy a politikai topikokat csak a jogszabályokban kötelezően előírt mértékben moderáljuk, ezért itt fokozott a személyeskedés, vita, anyázás veszélye. Aki ezekbe a topikokba ír, illetve ezeket olvassa, készüljön fel lelkileg, és húzzon vastag bőrt a várható virtuális pofonok ellen, mert a moderátorok itt NEM törlik a bántó hangvételű hozzászólásokat, ha azok nem sértenek személyiségi jogokat, vagy egyéb jogi előírásokat.

A moderálással kapcsolatos további részletek a Felhasználási Feltételekben (http://www.nlcafe.hu/felhasznalasi) olvashatók.

Üdv: a moderátorok
Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba

Tisztelet for sale

cool
Létrehozva: 2016. december 10. 08:08

Te tiszteled az új amerikai elnököt? Miért? Miért nem?

59 hozzászólás
 1. 2017. szeptember 29. 19:1459.

  Teljesen mindegy, hogy mi tiszteljük -e, Őt az amerikai népnek kell tisztelnie. A világ vezető politikusai kötelezően "tisztelni" fogják. Akik rá szavaztak, azok egy része biztosan tiszteli, a többi nagyobb eséllyel nem, mint igen. Később ez persze változhat, és mindenkinek jó lenne, ha ez megtörténne. A gazdagsága talán előny, nem köteleződött el olyan mértékben, mint szegényebb elődjei, akik a támogatók pénzére voltak szorulva. A hatalma neki sem korlátlan, messziről nem az! Az árral szembe menni senki nem tud. Ha valaki megpróbálja, nagyon pórul járhat, mint arra már volt példa a történelemben. Nem is hiszem, hogy Ő az a típus, aki ezt nagyon erőltetné, persze tévedhetek. Minden esetre kíváncsian várom, mi lesz... mondjuk három év múlva a világgal! :-)


  A választásról egyébként azt gondolom, hogy az USA felfedte igazi arcát és megértem a tüntetőket, akik ezt nem szívesen vállalják fel, nem szívesen tárják a világ elé. Majd megbékélnek mert valójában nincs mi ellen tüntetniük. Demokratikus választásokon győzött az erősebb.

  idézet:
  Adagio (48)
  2016-12-16 17:32:59

  Adagio!
  Békepacsi ? Tenyleg erdekelne a velemenyed.


  Ma mit gondolsz errol az esemenyrol ?

  előzmény:
  Adagio (48)
  2016-12-16  17:32
 2. 2017. július 2. 08:5358.

  Picikem!
  nyissal topikot a problemadrol.


  En nem seggrol es maganeletrol beszelek : arrol beszelek , hogy ELNOK.
  Allamfo.
  Mint ELNOK mit tett az asztalra eddig az ELNOKOD?
  A mienk az esze/agya miatt van ott, ahol... nagyon fiatalon kitunt mar es oda , ahol van , nem a penze tette be...
  S meg ha beszélnék is Veled , butika noi-boci, az elnokunk /nepszeru : osszehasonlithatnad, melyikuk nepszerubb "otthon" s a vilagon./ maganeleterol , nejerol , nem hiszem, hogy a két försztlédi  osszehasonlitasa érdekelne Teged...
  Van egy nagy szerelem , ket ember, aki kitart egymas mellett , kezenfogva es egy seggmutogatassal karriert kezdo hazug akarki nagy penzehsege ..
  Van  egy fiatal ferj es egy oreg ferj , egy tuzes , oszinte , talan naiv, de jovot modosito , eszes valakivel egyutt dolgozo/drukkolo elettars es egy oreg pusszimarkolo , haladasgatlo , vilagot kereskedelmi csodbe tuszkolo elmebeteg ferj kezet elloko oregedo buta szepasszony....

  A vilagszegyenen, a tweeteken , az utalatkeltesen, a rombolason , a skandalisokon , a nok/politikai ellenfelek megalazasan kivul ..termeszetesen.

  Picikem: a Te csoppnyi ozvegyi nyugdijadat azt hiszed, hogy ki fogja fizetni ?
  Ugyan.
  Bele fogsz lepni abba a klubba=nagyon szeles korbe, amit ugy hivnak, hogy a "szegenyek".
  Es tudod mit mond a houstonzsuzsa es a trump: aki szegeny, annak nem adunk segelyt : mire fel az enyémbol?
  Dogoljon meg a kekelefant...


  Nyissal topikot Picim a seggtemaddal : en arrol irok, ami a temaja az itteni topiknak..OK?

  előzmény:
  kekelefant (57)
  2017-07-01  00:33
 3. 2017. július 1. 00:3357.

  Mozikam,miert ne mutogatta volna akkor ha volt mit?Mi van ti karla bunival.,aki szintem mutogatta volna,mikor mar elnokne volt,de nem volt mit ugy nezett ki elol semmi hatulsemmi formajaval,mint egy 12 eves fiu csontvaza....


  Es minek hivjak a mostani elso francia nenit,aki 16 evesen elcsabitotta a mostani elnokot,es olyan ronda mint a bun.26 evvel idosebb,az normalis??????


  Csak hogy nyugodtan tudj aludni,az elso hazaspar nagyon is jol meg van egymassal,se valasrol,se kulon elesrol nincs szo.nem kell mindent elhinni,amit a szennylapok irnak.....

  előzmény:
  Mozdonj (54)
  2017-03-05  07:20
 4. 2017. június 30. 23:0056.

  Ugy nez ki tele az ass-mutogato cukibabanak a puncija a ven hulye uraval... es ez nem faknyuz


  Mika Brzezinski hits back at Donald Trump, says Melania may leave him soon

  Mika has conducted a lengthy new interview with InStyle Magazine (link) in response to Donald Trump’s attacks. She points out that she knows Melania Trump personally, and that while she hasn’t spoken with her about the matter, “If my gut is right, I don’t think she’s going to put up with it much longer.” She goes on to add that “Melania’s got the worst job in the country and I don’t think she wants to do it a lot longer.”

  Now that Donald Trump is trying to screw with the impending marriage between Morning Joe and Mika, it appears Mika is ready to screw with his marriage as well. This kind of tabloid level feud with a cable news host can only serve to further erode Trump’s already historically weak and sinking level of public support. But after being widely criticized for hitting the new low, Trump continued digging a hole on Friday morning: “Watched low rated Morning Joe for first time in long time. FAKE NEWS. He called me to stop a National Enquirer article. I said no! Bad show.” At this rate he might tweet himself out of his job and his marriage.


   

 5. 2017. március 6. 23:3955.

  talan ERER HOZZAD!!!!!!!!!!!


  www.youtube.com/watch?v=Ar-WtRmVOYs


  előzmény:
  Mozdonj (54)
  2017-03-05  07:20
 6. 2017. március 5. 07:2054.

  Lediennkenek , szeretettel


  A penzert seggmutogato amerikai elsoholgy a "mindenkinek TB" eltuntetesevel kapcsolatban , beteg gyerekek korhazanak latogatasa alkalmaval : O az integrativ cuccok ismeroje : szedjenek friss levegot , talaljanak ra a termeszetre , s az egeszseg megjon magatol...
  ????????
  Termeszetes szelekciora szavaz a tyukeszu  migrans : Neki sikerult...
  "
  The First Lady has spoken out, a rare change from her usual silence stowed away in New York City far from the White House, and what she has to say is nothing short of alarming and misguided. First Lady Melania Trump defended the president’s intentions to repeal the Affordable Care Act by suggesting that Americans who lose their healthcare shouldn’t be too worried because they can just turn to the healing properties of nature.
  The First Lady was taking a tour of a Children’s Hospital in Washington, D.C., on Wednesday when she made her opinion on healthcare known. Mrs. Trump said that she wanted to inform the American people about the “gift of nature,” and how the outdoors can “contribute to the healing process.”
  Said the First Lady:
  “I am a passionate believer in integrating and interpreting nature’s elements into our daily lives to create a warm, nurturing and positive environment. I believe that these same natural benefits can be instrumental to enhancing the health and well-being of all children.”
  While the First Lady likely intended her comments to be benign, the timing is especially inconvenient as her husband seeks to take away the ACA from millions of Americans without a suitable replacement ready to go.
  Mrs. Trump’s views on healthcare seem to echo those of her husband as President Trump has made several false claims on the healthcare system. After all, just earlier this week, the POTUS declared that “nobody knew” healthcare could be so complicated.
  Of course, if the Trump family believes that a bit of fresh air is enough to heal what ails you, maybe we really are making this healthcare thing too complicated.


   
  előzmény:
  Lédienn (3)
  2016-12-10  09:30
 7. 2017. január 5. 00:4953.

  Tiszteletem.


  Ami természetesn ingyen van......


   


   


   

  Bayer ZsoltÚj világ jön!
  Álláspont. Obama, a béna kacsa, úgy döntött, hogy meghekkeli saját bénaságát, és még egyszer, utoljára megmutatja, ki az úr a házban

  Bayer Zsolt – 2016.12.31. 01:41  S hogy a megmutatás igazán hatásos, figyelemfelkeltő és címlapokra érdemes legyen, hát kiutasított az Egyesült Államokból harmincöt (35!) orosz diplomatát.

  Az indok: Oroszország (és a washingtoni orosz diplomaták) „meg­hekkelték” az amerikai elnökválasztást, így miattuk nem Mrs. Clinton, hanem Mr. Trump győzött.

  Egy pillanatra, de tényleg csak egy pillanatra tegyünk úgy, mintha teljesen hülyék lennénk, legalább annyira hülyék, mint Obama, Mrs. Clinton és ezt a szépre hízott, tokás kis konteót terjesztő teljes libsi „elit”, és egy pillanatra, de tényleg csak egy pillanatra, fogadjuk el: az oroszok miatt győzött Trump, mert meghekkelték az amerikai választásokat.

  Ebben az esetben mindenekelőtt nem az Egyesült Államok titkosszolgálatainak komplett vezetését, a választás lebonyolításáért felelősséget viselőket, a CIA vezérét és persze a teljes jelenlegi elnöki adminisztrációt kellene kirúgni? Tényleg nem? OK, s utána utasítsanak ki akár 135 orosz diplomatát, de hát ez így kissé röhejes…

  Nem. Nem kissé. Röhej ez az egész vagy inkább tragikomédia.

  Obama nyolcéves elnökségének összes eredménye egy hatalmas nagy nulla. Egyetlen néven nevezhető „sikere”, hogy ő volt az Egyesült Államok első fekete elnöke.

  Ha ez önmagában érdem, akkor legyen: nagy tapsot az első fekete elnöknek. És nyilván készen állt a csodálatos terv, miszerint az első fekete elnök után jön az első női elnök, aztán majd az első homoszexuális elnök, őt követi az első transzvesztita elnök, határ a csillagos ég, hiszen nemrég megírta a 444 is, hogy a genderideológia ötvenhat féle nemi identitást tart számon!

  Szóval ki volt ez találva, miképpen az is ki volt találva, hogy minden marad úgy, ahogy eddig volt. Marad a globális tőkés világgazdaság jelenlegi formája, marad a dereguláció-privatizáció-liberalizáció szentháromsága, maradnak a mocskos háborúk az Egyesült Államok nyílt vagy fedett közreműködésével, kizárólag a fegyvergyártók érdekeit szem előtt tartva, marad a demokráciaexport, marad minden aljas, farizeus hazugság és szemforgatás. (Aljas hazudozásban és farizeus szemforgatásban Mrs. Clintonnak nincsen párja a világon!)

  De valahogy homok került a fogaskerekek közé.

  A valóság, és a lenézett, megvetett, az elmúlt nagyjából húsz évben mindig háttérbe szorított fehér ember (FEHÉR EMBER!) meghekkelte a nagy tervet. És azt mondta, mégis másképpen lesz.

  Azóta a fehér ember ebben a velejéig rothadt, aljas, ártó, miazmás, gyűlölettel telt „liberális” közegben kizárólag „tanulatlan, bunkó, lecsúszott, vesztes, melós, redneck, kék galléros” nyomorultként emlegethető. S egy mindenkinél bátrabb, ócska gazember ki is adta az új jelszót, amely mögé felsorakozva lehet rettegni: A BUNKÓK LESZNEK A VILÁG URAI – ez az új jelszó.

  S jött még mindaz, aminek ilyenkor jönnie kell. Elfogadó, toleráns, kedves, humánus demokraták és liberálisok elözönlötték a közösségi médiát, és az emberi rothadás e televényében Trump meggyilkolására, Trump feleségének megerőszakolására, a választás eredményének el nem fogadására, utcai zavargásokra stb., stb., stb. szólították fel egymást.

  Csak azért, mert ők demokraták.

  De ez a rengeteg ocsmány hiszti már csak a végjáték. Ezek a felesleges, hisztériázó, ócska senkik csak egy hamarosan végképp elsüllyedő világ szánalmas hajótöröttei.

  Ugyanis a „bunkók”, a meggyalázott fehérek meghekkelték a nagy tervet. Meghekkelték az Egyesült Államokban, Angliában, mindjárt meghekkelik Franciaországban, Hollandiában és Ausztriában is. Ez utóbbiban mindenkinek össze kellett fognia mindenkivel a szabadságpárti elnökjelölt ellen, így sikerült pár százalékkal legyőzni. És most éppen ugyanezt, a fogjon össze mindenki mindenkivel önsorsrontó hazugságát ajánlgatják a hazai hajótöröttek, és a rendszerváltás óta eltelt huszonhét év legpitiánerebb, legszemérmetlenebb gazembere, a gárdamellényt épp filoszemita kaftánkára cserélő Vona be is jelentkezett már a nagy összeborulásra Orbán ellen.

  De mindez nem számít. Ami számít, az egy új világ eljövetelének lehetősége és végre reális ígérete.

  Egy új világé, a „bunkók” uralmáé, ahol például az Egyesült Államok új elnöke kiegyezik az oroszokkal. Ahol megszűnnek az önsorsrontó szankciók, ahol Európa visszatér Adenauer, De Gaulle, Robert Schuman örökségéhez, vissza a gyökerekhez. Ahol végbemegy a nemzetek reneszánsza a liberális, globális semmi ellenében, ahol a közel- és közép-keleti migránsok tömegével haza lesznek küldve, ahol az afrikai migránsok is tömegével haza lesznek küldve, és ahol a Közel- és Közép-Keleten is, Afrikában is elkezdődik egy emberhez méltó élet megteremtése, a világ leggazdagabb nemzeteinek segítségével. Ahol Európa Európa marad, és keresztény, a zsidó örökség megőrzése mellett, ahol megszűnik az idióta egymásra mutogatás, és megszűnnek végre az idióta harcok nem létező, sosem volt „szabadságokért”. Ahol például alapvetően csak kétféle nemi identitás van, és ahol alapvetően kétféle vécére lehet pisilni menni.

  Meghekkelték a fehér „bunkók” a nagy terveket.

  Ezt a hekkelést varrja most az oroszok nyakába az első fekete elnök.

  Tegye. Mást, egyebet, többet úgysem tett nyolc évig. Most még eltotyog, elhápog itt három hétig, aztán eltűnik. Ahogy el fog tűnni hamarosan ez a pusztulásra ítélt, jelenlegi világrend is.

  E reményben kívánok Önöknek boldog, reményteli új esztendőt!

 8. 2016. december 22. 16:2352.

  A vezíííííííír és a követői?Newsweek Cover: Obama 'The First Gay President' - POLITICO

 9. 2016. december 19. 01:0450.

  Mozika ,kivel keversz ossze?Mert nekem kinai rokonaim nincsenek.......Mar kerdeztelek,mennyivel -veresebb- a keze,mint a Kennedy csaladnak,ahol nagypapa illegalisan piat arult onnan a vagyon......

  előzmény:
  Mozdonj (40)
  2016-12-15  08:21
 10. 2016. december 16. 18:0749.

  Igen,megemlitették..csakhogy olyan összefüggérsben ami már magában is kész röhej...hogyan a bánatba lehet meghekkelni a szavazogépeket amik csakis a konektorba vannak bedugva semmi más kapcsolatuk nincsen ..kb mint egy porszivogép..na hekkeld meg sok szerencsét.


  A másik már azt sem hiszem el és nagyon nagyon sokan vagyunk igy amit amerika kérdez..amelyik hatalom megtámdott,országokat a vezetöiket kivégeztette, és megnyomoritott/elüldözött millioszámra embereket mivel "biztosan tudta" hogy ...szaddam---Kadhaffi...utolag kiderült hogy semmi nemvolt igaz,de ök biztosan tudták....na a jelenlegi biztosan tudják is csak ennyire igaz!! (söt ha mernék meg is támadnák az oroszokat)


  Amerika nem szavahihetö már régota!! Remélem a Trump változtat ezen is...

  előzmény:
  Sheriff-2 (46)
  2016-12-16  16:58
 11. 2016. december 16. 17:3248.

  Teljesen mindegy, hogy mi tiszteljük -e, Őt az amerikai népnek kell tisztelnie. A világ vezető politikusai kötelezően "tisztelni" fogják. Akik rá szavaztak, azok egy része biztosan tiszteli, a többi nagyobb eséllyel nem, mint igen. Később ez persze változhat, és mindenkinek jó lenne, ha ez megtörténne. A gazdagsága talán előny, nem köteleződött el olyan mértékben, mint szegényebb elődjei, akik a támogatók pénzére voltak szorulva. A hatalma neki sem korlátlan, messziről nem az! Az árral szembe menni senki nem tud. Ha valaki megpróbálja, nagyon pórul járhat, mint arra már volt példa a történelemben. Nem is hiszem, hogy Ő az a típus, aki ezt nagyon erőltetné, persze tévedhetek. Minden esetre kíváncsian várom, mi lesz... mondjuk három év múlva a világgal! :-)


  A választásról egyébként azt gondolom, hogy az USA felfedte igazi arcát és megértem a tüntetőket, akik ezt nem szívesen vállalják fel, nem szívesen tárják a világ elé. Majd megbékélnek mert valójában nincs mi ellen tüntetniük. Demokratikus választásokon győzött az erősebb.

 12. 2016. december 16. 17:0347.

  Nem pont olyan.

  előzmény:
  ugyintezo.a (23)
  2016-12-12  07:32
 13. 2016. december 16. 16:5846.

  A jelenlegi választásról van szó, de mivel megemlítették a ruszki összefüggést, én azért említettem meg azt, hogy az pedig nagyon régi-dolog.

  előzmény:
  unger (45)
  2016-12-16  16:47
 14. 2016. december 16. 16:4745.

  Jaaa bocs, azt hittem a jelenlegi választárol van szo, de ha ti itt a második vh folytatjátok akkor az egészen más dolog...


   

  előzmény:
  Sheriff-2 (44)
  2016-12-16  14:51
 15. 2016. december 16. 14:5144.

  Hűűűűűűűűűűűűű, ki kezdte az oroszokat, talán menjünk vissza csak néhány évtizedet. Akkor még az internet nem is volt a kisembereknek elérhető.


  Komcsi összejátszik a komcsival.Letter Details Kennedy Offer To USSR | Sweetness & Light

  előzmény:
  unger (43)
  2016-12-16  12:15
 16. 2016. december 16. 12:1543.

  Te kis gözöske...miröl beszélsz??? az agyad ugytünik mint az aranyhalé...(3 sec)..ki is volt aki megszellöztette a clintonné mailjait?? a zoroszok vagy??


  Na ki is kezdte ??? Ha erre tudsz válaszolni akkor onnét lehet beszélni hekkelésröl meg másrol is..addig meg simán hülyének néz minden jozan paraszti ésszel megáldott ember itt téged..

  előzmény:
  Mozdonj (39)
  2016-12-15  08:08
 17. 2016. december 16. 02:0542.

  Nincsenek,csak magyar rokonok.....honnan veszed?

  előzmény:
  Mozdonj (40)
  2016-12-15  08:21
 18. 2016. december 15. 08:3841.

  Azert nem tisztelem Trump, a hazugot, mert kinyitja a szajat , de nem tudja mirol beszel...
  http://in.reuters.com/article/usa-trump-china-ramificati ons-idINKBN1440I7


  A General Motors... ezek is magukra csinalnhatnak...persze, hogy Kinaban dolgoztatnak, mint minden amerikai milliarderes ... 58 ezer kinai munkas szereli a cuki kocsikat...tavaly 10 milliot , ennek harmadresze Kinaban lett eladva , a tobbi szetszorva a vilagban...
  Na most Trump , a hazug nagy pofaja es 45 %szazalekos taxe-al valo fenyegetes utan Kina azt mondja : mi sem vagyunk hulyek , mi is tudunk ilyet jatszani...
  Nagy , nagyon nagy szegenyseg kovetkezik , a "nepnek" , aki ra szavazott ... polgarhaboru lesz otthon , s mi lesz a Vilagban ?

  előzmény:
  Mozdonj (40)
  2016-12-15  08:21
 19. 2016. december 15. 08:2140.

  Trump, a vereskezu ? Hany ember életével jatszik ?


  Kekelefantnak vannak "kinai" csaladtagjai.... mi a hir onnet ? ....most, hogy az ottani agyucsoveket iranyitgatja az usai hazug elmebeteg Napoleon  ?

  előzmény:
  Mozdonj (38)
  2016-12-15  08:08
 20. 2016. december 15. 08:0839.

  Nem tudom tisztelni ezt a hazug csalot.
  Ezek a nagyon nagy hazugsagok ottmaradnak Trump , a hazug ,  tortenetében .... Megint sajat tabora hazudtolja : bizony Putyin felol fuj az Internet feltorese es a lopott cuccok nyilvanosbaadasa...
  Ezek tarthatjak egymas tökét es kenytelenek szivessegert szivesseget adni...valoszinuleg valami korrupcio tartja oket ossze: Putyin piacot adhatott Trump , a hazugnak , aki keszpenzzel halalkodhatott ....Meg kell nezni, mit epitett Oroszorszagban.. ?  S megint hatra arc tobb nagypofaval beigert cuccban....S trump, a hazug, magaracsinalt  a milliarderes  kinaitol, aki 20 000 munkast etet a szilikonvalleban...


   


   


   


   


   


   


   


   

  idézet:
  Mozdonj (35)
  2016-12-15 07:48:57

  .

  előzmény:
  Mozdonj (35)
  2016-12-15  07:48
 21. 2016. december 15. 08:0838.

  es hogy el ne tunjon , itt a link :
  https://www.youtube.com/results?search_query=BREAKING+NE WS+Lindsey+Graham+on+Donald+Trump+Transition%2C+Cabinet+Pic ks+


  Arrol beszel a bacsi, hogy az FBI mar junius ota tudja az orosz befurakodast... akkor tortek fel ennek a bacsinak /republikanus szenator 2003 ota , del-Karolinat kepviseli/ a Netes cuccait/titkait

  előzmény:
  Mozdonj (37)
  2016-12-15  08:01
 22. 2016. december 15. 08:0137.
  előzmény:
  Mozdonj (36)
  2016-12-15  07:52
 23. 2016. december 15. 07:5236.

  Van video is...FORRAS

  előzmény:
  Mozdonj (35)
  2016-12-15  07:48
1 2 3

Legnépszerűbb cikkek