Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba
 
Kedves Fórumozók!

Felhívjuk figyelmeteket, hogy a politikai topikokat csak a jogszabályokban kötelezően előírt mértékben moderáljuk, ezért itt fokozott a személyeskedés, vita, anyázás veszélye. Aki ezekbe a topikokba ír, illetve ezeket olvassa, készüljön fel lelkileg, és húzzon vastag bőrt a várható virtuális pofonok ellen, mert a moderátorok itt NEM törlik a bántó hangvételű hozzászólásokat, ha azok nem sértenek személyiségi jogokat, vagy egyéb jogi előírásokat.

A moderálással kapcsolatos további részletek a Felhasználási Feltételekben (http://www.nlcafe.hu/felhasznalasi) olvashatók.

Üdv: a moderátorok
Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba

OPEnepszavaz

hamupip
Létrehozva: 2016. szeptember 8. 10:20

OPEnepszavaz


-Mikor elindultam népszavazni (hogy a Fidesz szerint megm entsem a hazát), az első sarkon megállított az MSZP, hogy ma radjak otthon. A második sarkon a liberális azt mondta, csak  menjek nyugodtan és szavazzak igennel. A következő sarkon a  kétfarkúak arra biztattak, ahová csak lehet, rakjak kövér X -eket... Mit tehettem? Elmentem a szavazó iroda mellett - és  beültem sörözni a legközelebbi sörözőbe!


-A kormány keresztes hadjáratot indít a Szent Föld fölsza badításáért. A lovasságot Semjén Zsolt vezeti, a mosónőket S chmidt Mária, a köveket az ostromgépekhez pedig Orbán szállí tja.


-Orbán Ráhel örökli apjától a trónt: a tűzpróbán máris át esett. I. Ráhel - így áll majd a történelemkönyvekben - foly tatja atyja munkáját: minden Orbán-stadionba vendéglőt telep ít, melyek étlapja első helyén a Ráhel-becsinált-leves szere pel. 


-A 2024-es budapesti olimpiára 100 000 tasak szotyolát re ndelt a kormány, piros-fehér-zöld színben. A megnyitón egy t urul madár lép ki egy tojásból, elénekli a magyar himnuszt é s utána egy karikás ustorral hármat dörrent.


-Orbán az év embere! A lengyel PISa megmondója - dehát mé g le sem telt az év! Korán szilvesztereznek ezek a lengyelek !


-Azt mondta a lengyelnek, menjenek együtt lovat lopni és  nevezzék ezt kulturális ellenforradalomnak, de miután ott ál ltak a ló mellett, pocakjuk miatt, egyikük sem tudott fölkap aszkodni!


-Miután bűnözőknek adtak el magyar állampolgárságot és Gy ömrőn elítélt lett a polgármester, a kormány úgy rendelkezet t, hogy ezentúl csak priuszos pályázók nyerhetnek.


-Miközben a német miniszter 10 napi élelem bespájzolására  szólította föl a lakosságot, a magyar eladta az ország élel emtartalékait és raktárait. Ezután eladják a maradék eladhat ót és csatlakoznak a nyugat felé vonuló migránsmenethez?


-A MOL-vezért most már Boszniában is körözik. Csak nem ro ssz olajat tett a tűzre?


-A nemnövekedés konferencián Szél Bernadett (LMP) kijelen tette, ők már nem akarnak növekedni, nekik elég az a pár par lamenti hely, amit Orbántól kapnak azért, hogy elvigyék az e llenzéktől azt az 5% szavazót.


-A magyar csapat azért játszott döntetlent a Feröer-szige teken, mert a vendéglátók góllövő csatárjának munkába kellet t mennie.


-Miután a Lakiteleki Népfőiskola rámozdult Mongóliára és  viszonozni óhajtja Dzsingisz kán látogatását, a magyar széps égkirálynő Mongóliába megy világversenyre. E célból kiigazít tatta szeme vágását, továbbá leckét vett kumisz-arcpakolásbó l, vadló-fejésből és tevegelésből. A férfiakat inti a jurtáb a lépéstől, mert akkor el kell venniök a jurtagazda lányát.


-Az év tolvaja viszont az a kőbányai balek (rögtön OPeBaS zö-tag), aki működő térfigyelő kamerát akart meglovasítani,  közben megcsinálta az év szelfijét.



 

  1. 2016. szeptember 9. 14:232.

    picit se zavar hogy egyetlen inditodra se reagal senki?


    vagy ezert fizet teged az nlc?

    előzmény:
    hamupip (1)
    2016-09-08  10:20

Címlap

top