Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba
 
Kedves Fórumozók!

Felhívjuk figyelmeteket, hogy a politikai topikokat csak a jogszabályokban kötelezően előírt mértékben moderáljuk, ezért itt fokozott a személyeskedés, vita, anyázás veszélye. Aki ezekbe a topikokba ír, illetve ezeket olvassa, készüljön fel lelkileg, és húzzon vastag bőrt a várható virtuális pofonok ellen, mert a moderátorok itt NEM törlik a bántó hangvételű hozzászólásokat, ha azok nem sértenek személyiségi jogokat, vagy egyéb jogi előírásokat.

A moderálással kapcsolatos további részletek a Felhasználási Feltételekben (http://www.nlcafe.hu/felhasznalasi) olvashatók.

Üdv: a moderátorok
Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba

OPEnyuszi

hamupip
Létrehozva: 2016. február 19. 20:35

-A kockásfülű nyulat is előállította a rendőrség azzal a váddal, hogy ő a kockásingesek vezére.
-A minisztériumokból azonnali hatállyal betiltották az összes kockás papírt, az étkezdében a káposztás kockát és begyűjtötték az összes sakktáblát.
-Ezt kérdezte péntek reggel: Ki a hibás? A tanárok? Nem. A diákok? Nem. Az iskola? Nem. (Most már csak egy valaki maradt.)
-Meghiúsult Habony Árpád és a Louvre közös kiállítása, mert a magyar művészettörténész ragaszkodott ahhoz, hogy a Kerényi-féle képeket is ki kell állítani Párizsban.
-Valaki kikölcsönözte a szent koronát egy hónapra, de pár nap múlva vissza vitte, mondván, kicsi neki.
-Amikor vissza akart indulni Moszkvából, megkérdezték, nem akar-e maradni egy kis málenkaja rabatyonkára?
-Én Orbán Viktornak dolgozom, mondta Lázár. Érdekes, én azt hittem, az országnak.
-Miután nyilatkoztak a vagyonukról, a CÖF gyűjtést kezdett a szegény miniszterek javára.
-Az Emmi magába szállt és kijelentette, most már csak lelki szolgálatot vállal. (Pl. utolsó kenetet).
-A Magyar Kerékpáros Szövetség följelentette a minisztert, mert nincs a biciklijén fék. Követelték, fosszák meg jogosítványától és csak háromkerekűt tolhasson.
-Azt nyilatkozta a magyar nagykövet az ARD német televízió élő adásában, hogy nálunk 20% kisebbség van. Most gyorsan át kell hoznunk Szlovákiából 10%-ot, nehogy hazugságban maradjunk.
-A gázai mufti szerint a feleségverés elmélyíti a szeretetet. A kecskeméti bíróságon 400 ezer forintért lehet kórházkezelésre verni az asszonyt. Akkor a mufti humánusabb: ott vér nem folyhat.
-Újra besurrant a Repülős Gizi (89) Sukorón egy lakásba. A bíróságon így nyilatkozott: Én már akkor loptam, amikor ti még a pelenkába csináltatok!
-Betört hozzám a TEK, hogy terroristát rejtegetek, pedig csak a feleségem kötött turbánt hajmosás után.

Címlap

top