Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba
 
Kedves Fórumozók!

Felhívjuk figyelmeteket, hogy a politikai topikokat csak a jogszabályokban kötelezően előírt mértékben moderáljuk, ezért itt fokozott a személyeskedés, vita, anyázás veszélye. Aki ezekbe a topikokba ír, illetve ezeket olvassa, készüljön fel lelkileg, és húzzon vastag bőrt a várható virtuális pofonok ellen, mert a moderátorok itt NEM törlik a bántó hangvételű hozzászólásokat, ha azok nem sértenek személyiségi jogokat, vagy egyéb jogi előírásokat.

A moderálással kapcsolatos további részletek a Felhasználási Feltételekben (http://www.nlcafe.hu/felhasznalasi) olvashatók.

Üdv: a moderátorok
Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba

Már tényleg jobban élek

Reszka
Létrehozva: 2010. Április 29. 20:06

AMIÓTA MEGTÖRTÉNT A 2010-ES VÁLASZTÁS MAGYARORSZÁGON,

 és hatalmas fölénnyel nyert a polgári oldal, 

 ÉN TÉNYLEG JOBBAN ÉLEK:

 minden reggel, mikor felébredek, jó kedvem van;

 akárha nyaralnék.

 - Jó kedvem van, mert megszűnik végre a modern rabszolgasorban való tartásunk,  kizsákmányolásunk;

 - Jó kedvem van, mert lehetek végre nyíltan, önmagamat felvállalva normális értékrendű, normális nemi identitású MAGYAR;

 - Jó kedvem van, mert végre nem köpnek ránk erdélyi testvéreink ; 

- Jó kedvem van, mert úgy gondolom, végre eltűnik a rádióból az "emeregykosutrádió" szöveg, és végre "Magyar Kossuth-rádió"  lesz a neve; 

- Jó kedvem van, mert végre negyvenévi szolgálat után elmehetek nyugdíjba, 57 évesen.......  

Szóval, jó kedvem van.  

Ha Nektek is jókedvetek van, és leírnátok, miért, ide várlak Titeket.    

43443 hozzászólás
 1. 2019. Április 25. 11:5043443.

  Ebben egyetértünk. Egy diplomás embertől joggal várható el, hogy alapvető dolgokkal tisztába legyen, hogy rendelkezzen némi tisztánlátással. 

  előzmény:
  pannacotta2 (43441)
  2019-04-25  10:38
 2. 2019. Április 25. 10:3943442.

  Is-is. De ahogy írtam az előbb, a művetlenség az illetőn múlik, semmi máson. 


  De végül is, mindegy, ez a réteg a Fidesz szavazóbázisa, nekik "köszönhetjük" azt, amit kapunk a fejünkre.  

  előzmény:
  Adagio (43440)
  2019-04-24  20:36
 3. 2019. Április 25. 10:3843441.

  Igen, ez az a videó, tévedtem, Pécsett vették fel, de az sem jobb.


  Ami a többit illeti - nevezetesen az alacsony műveltséget - , nem értek veled egyet, az mindenki saját kezében van, nem függ a külső körülményektől. Ezért az illető maga tehet róla. 


  Természetesen épp ezért lehet el is ítélni, vagy felháborodni rajta. Pláne, hogy ők okozzák azt: rossz Magyarországon élni az elmúlt pár év óta.

  előzmény:
  Adagio (43439)
  2019-04-24  20:29
 4. 2019. Április 24. 20:3643440.

  Engem inkább elszomorít, hogy még egy (elvileg) diplomás ember, egy történész sem tudja, hogy milyen számokat használunk. Ez az összeállítás számomra sokkal inkább szól a műveletlenségről, mint az arab ellenességről.

  előzmény:
  Adagio (43439)
  2019-04-24  20:29
 5. 2019. Április 24. 20:2943439.

  Azt hiszem az intellektus, a műveltség a befolyásolhatóság nem olyan dolog, mi egy szint alatt kigúnyolható, haraggal illethető, vagy megbocsáthatatlan bűnként felróható. Ezektől senki nem lesz okosabb.


  Erre gondoltál? Csak ezt találtam.

  előzmény:
  pannacotta2 (43438)
  2019-04-24  00:02
 6. 2019. Április 24. 00:0243438.

  Egy szintig talán igaz, egy átlagos szintig. De súlyosan az alatt már nem. Az az arab számos videó itt, Budapesten készült és nem hiszem, hogy lenne mentség itt, Budapesten - és nem a keleti megyék kis falujának utolsó házában - ilyen fokú primitívségre. Én tudom, hogy talán mentségként szolgálhatna az a sok-sok sulykolás, ún. "nemzeti konzultációnak" álcázott gyűlöletkeltés (persze, az adófizetők pénzén, közpénzen), a kormány tagjainak részéről adott interjúk és hasonlók, mert ezek is elérhetik egy homo sapiens ingerküszöbét. Pláne itt, Pesten, ahol mindenki járt iskolába és ahol ömlik az információ. 


  Emellett messze nem lenézésről szól a dolog, amit félreértesz, hanem inkább felháborodásról. Ezek az emberek okozzák, hogy egy fasisztoid rezsim van a nyakunkon. Nem hiszem, hogy ez bocsánatos bűn lenne. 

  előzmény:
  Adagio (43437)
  2019-04-23  23:34
 7. 2019. Április 23. 23:3443437.

  A felolvasó


  Láttad ezt a filmet? Egy nő a náci rezsim szolgálatában szörnyű bűnöket követ el. Egyszerűen azért, mert nincs kellő intellektusa ahhoz, hogy tisztán lásson. Amit mondanak neki, azt helyesnek véli, és megteszi. Nem érti, hogy a bíróság miért ítéli el, hiszen ő csak azt csinálta, amire utasították.


  Bűntársai tisztában voltak az elkövetett bűnök súlyával, és mindent a főszereplőre hárítottak. Ő tisztázhatta volna magát, de nem tette, mert azzal kiderült volna, hogy nem tud írni és olvasni, amit szégyellt.


  A tisztánlátás képessége nem mindenkinek adatik meg. Az intellektus éppen olyan sajátunk, mint az immunrendszerünk, vagy a hajunk színe. Vajon dehonesztáló jelző illeti azt, aki gyakran megbetegszik? (Abba hadd ne menjünk bele, hogy az intellektus fejleszthető! Odáig el kell tudni jutni!)


  Azt a nőt senki sem nevezte birkának. Tudatlansága százak halálát okozta, de maga is áldozat volt. A korlátolt intellektusa juttatta börtönbe, de a megértő együttérzés segítette a helyes útra, hogy aztán - immár intellektusban megerősödve - önkezével vessen véget az életének.


  Nem kívánok senkit mentegetni, de szerintem érdemes ezen is elgondolkodni! Lenézni valakit azért, mert befolyásolhatóbb, ne adj isten "butább" nálunk, szerintem nem az okosságunkat bizonyítja.

  előzmény:
  pannacotta2 (43435)
  2019-04-23  21:49
 8. 2019. Április 23. 22:2043436.

  Az EMMI államtitkára szerint negyedével is csökkenhetnek az úniós támogatások, a 2021-2027-es költségvetési időszakban.


  Mint elmondta, a kormány kiáll amellett, hogy a kohéziós politikát azzal nem összefüggő célokkal, így pl. a migrációval vagy a jogállamisággal, nem lehet összekötni.


  Nos, ezek szerint eldöntött tény, hogy csökkennek a támogatások, ideje már. 


  De persze, tipikus kormányzati magatartás: Brüsszel hülye, Juncker egy Soros-ügynök (és még sokan mások is ott), mindenki a vesztünket akarja, de azért a pénzt és még több pénzt ide, ide, ide, ahogy eddig is (és még nettó befizetők is vagyunk). Ez persze, a kormány álláspontja, természetesen, több, mint tízszer annyi pénz jött be, mint amennyit mi befizettünk (á, dehogy, nem agymosottak, akik eddig elhitték a kormánypropagandát erről, pedig ez még enyhe kifejezés). Nos, vége a dalnak.


  Hogy a jogállamisággal akarják összefüggésbe hozni, az rendben van, ugyanis anno, az EU-csatlakozáskor vállaltuk a jogharmonizációt és elfogadtuk az EU jogállamiságra vonatkozó érveit, sőt, alá is írtuk ezt a szerződést. Tehát teljesen jogos, hogy ehhez kötik a támogatást, kár, hogy eddig nem tették, elég sok idő telt el, mire rájöttek, amire rá kellett (és persze, arra is, hogy annak jelentős részét nem a magyar nép kapja, hanem Orbánék ellopják).


  De az államtitkár nyilatkozata, miszerint nem lenne szabad ezzel összefüggésbe hozni, nagyjából egy beismerése annak, hogy tényleg nincs jogállam. Mi tudjuk ezt és már az EU is tudja. 


  Nos, jön még a Fidesz haszonélvezőire hét szűk esztendő és ezért igencsak alacsony ár az, hogy kevesebb beruházást nyúl le Orbán haveri köre. 


  De még jobb lenne, ha legalább a civil támogatásokat (pl. a szegény emberekét, a romákét, stb.) közvetlenül osztaná el más, és nem a kormány kezében lenne, pontosan ugyanúgy, ahogy a Norvég Civil Támogatási Alap esetében is volt, és amire a Fidesz sikertelenül próbálta rátenni a kezét, pedig még a fegyveres erőket is rájuk küldték (érdekes, ez a fidesznyikeknél nem ütötte ki a biztosítékot, pedig ez már tiszta putyinizmus). 


  Alig várom, hogy az EU csökkentse a támogatásokat, és felkopjon a Fidesz-holdudvar álla.  


   

 9. 2019. Április 23. 21:4943435.

  Azért hoztam fel, mert elmarasztaltál: agymosottnak nevezem a Fidesz-szavazókat. Ha láttad ezt a videót (is, mert sok hasonló van), akkor talán nem is kellene magyaráznom, miért is teszem.


  De persze, te bármit bunkóságnak nevezel, függetlenül attól, miről is van szó. 


  Hogy ostobának hiszlek? Ezek után, amikor még ez se üti ki nálad a biztosítékot, sőt, megkockáztatom, talán még tisztelni is kellene ezeket az embereket? Nevetséges. 


  Ez a szint a Fidesz szavazóbázisa. Tetszik, nem tetszik, ez így van, az ilyen népség tartja hatalomban ezt a fasisztoid rezsimet. Bár azt mondhatnám, lelkük rajta, de az ő szavazatuk okozza, hogy ez az ország ilyen állapotban van, és ez mindenkire kiterjed itt. Ezek az emberek a fő bűntársak, az agymosott, primitív közeg. 


  Egyébként nem én állítom, hogy a Fidesz szavazóbázisának a legalacsonyabb a képzettségi szintje, amin azért nem kell csodálkozni, hiszen bármit megkajálnak, amit azok neki mondanak.   

  előzmény:
  Adagio (43434)
  2019-04-23  19:09
 10. 2019. Április 23. 19:0943434.

  Te tényleg ostobának tartasz. Sebaj! Spongyát rá! 

  előzmény:
  pannacotta2 (43433)
  2019-04-23  19:00
 11. 2019. Április 23. 19:0043433.

  Még egy kérdés: láttad azt a videót, amiben arról érdeklődtek az utca emberétől, hogy mit szól ahhoz: "Brüsszel" be akarja vezetni az arab számokat? 


  És bőszen, sőt, fröcsögve ellenezték is a megkérdezettek.


  De nem agymosottak, ó, nem. Egy egész internet kacag ezeken a vezetett, primitív egyéneken, akik mind-mind Fidesz-szavazók. 


  Amúgy meg Brüsszel egy város Belgiumban, de ezt gondolom, talán itt nem is kell mondani.   

  előzmény:
  Adagio (43431)
  2019-04-23  18:42
 12. 2019. Április 23. 18:5843432.

  Én csak egy püspököt találtam, aki ezt állította, de tőlem lehet történész is, meg egyetemi tanár is, aki nem attól okosabb, hogy ez a szakmája. Ez megint a szokásos tekintélytisztelet a részedről. 


  De ahogy írtam, ez az elmélet teljesen tarthatatlan, hiszen a liberalizmus minden korlátozás ellentétét jelenti és a vallás nem más, mint korlátozás, mégpedig jókora. Az egyik legvaskalaposabb elmélet, ami létezik, bármelyik vallásról is van szó. És nem véletlenül hívom a vallás(oka)t elméletnek, hiszen egyik sem más.  


   

  előzmény:
  Adagio (43431)
  2019-04-23  18:42
 13. 2019. Április 23. 18:4243431.

  Egy apró pontosítás; nem püspök, hanem történész, egyetemi tanár.

  előzmény:
  pannacotta2 (43429)
  2019-04-23  17:53
 14. 2019. Április 23. 18:0243430.

  Czeglédi Zoltán cikke: Winter is coming


  Érdemes elolvasni és készülni is mindarra, amit Czeglédi - sajnos - megjósol. Erősödni fog az erőszak, a betiltások, további jogtiprások, ez az év a "kegyelem éve", amíg lemegy a két választás és amíg a Néppárt lebegteti a Fidesz tagságát. 


  Egyébként éppen a cikkben szerepel az is, amit itt mindig kérdeznek a fidesznyikek: hogy miért is lehet szabadon leírni a visszásságokat, miért lehet nyilvánosan bírálni Orbánékat. Hát azért, mert ők nem akarják - pláne most - kockáztatni a sorozatos tüntetéseket, az nekik most különösen előnytelen lenne az idén. De majd jövőre... Hamarosan Putyin országa leszünk, vagy még olyanabb is, hiszen Putyinnak - tudtommal - nincs olyan szélsőségesen radikális, utcai harcokban is edzett csapata, mint a Fidesz által támogatott (és a jövőben még inkább sok-sok pénzzel támogatandó) Mi Hazánk mozgalomnak, egy Toroczkai-féle bűnözővel az élen.    


  Jövő évtől kibújik a szög a zsákból.   

 15. 2019. Április 23. 17:5343429.

  Semmi okom megváltozni, csak azért, mert te tisztelni akarod a tolvajokat, hazugokat, gyűlölködőket, bűnözőket. Tedd azt, lelked rajta, én nem címkézlek meg emiatt és nem nevezlek sem bunkónak, sem másnak emiatt (pedig....). 


  Ezek a fasisztoid rezsimek többek között azért élnek és azért bukkannak fel újra és újra a világtörténelemben, mert egyes emberekben túl nagy a tekintélytisztelet, ez élteti ezeket a rendszereket, és ezzel, ha közvetve is, kifejezetten kiszolgálod a rezsimeket (most épp ezt). De persze, nem ártana egy kis ész ennek felfogásához.


  Nem különb az, aki tiszteli a tekintélyt önmagáért, éppen ellenkezőleg, ez egy komoly hiba valaki személyiségében: az illető egy (meg)vezetett, ahelyett, hogy önállóan gondolkodna.  Úgyhogy a te felfogásod nem más, mint ami akár csak a hazai történelemben is sokszor megtörtént: a passzív, tekintélytisztelő tömegek asszisztáltak az igazságtalan, másokat kizsigerelő, sőt, időnként vágóhídra hajtó rendszereknek, valójában tehát ezek a tömegek bűntársai voltak annak. 


  Ha valóban hinnél, tudhatnád, hogy bűn nem felemelni a szavunkat az igazságtalanságok, bűnök, jogsértések ellen, bár ehhez ég hívőnek sem kell lenni. Szerintem te nem is igazán vagy hívő, csak valami összevissza, innen-onnan ollózgatott, zűrzavaros  elegyet  próbálsz itt előadni.  


  Azóta utánaolvastam, hogy szerinted ki az az "okosabb", aki a liberalizmust vallásnak nevezte: valami püspök. Ennyit erről.  Amúgy fából vaskarika: a liberalizmus hiszi és védi a teljes vallásszabadságot, de soha nem lehet olyan korlátok közé szorítani, mint amit egy vallás és annak törvényei képviselnek. Hát, ha ezt a püspököt találod nálad okosabbnak, akkor nem is szóltam. 


  De azt hiszem, kár magyaráznom, mert nálad hiányzik a filozófia, a pszichológia, a teológia összes alapja és még minimális tájékozottsággal sem rendelkezel erről.


  Ami a meggyőzést illeti, azzal törököt fogtál, magam sem kívánok senkit meggyőzni, én pedig nem is viselem el, hogy befolyásolni akarja valaki - egy fórumos névtelen, félművelt valaki - a véleményemet. 


  Látom, megint valakit idéztél, az is sokat mond, hogy nincsenek igazán önálló meglátásaid, és akár helyes, akár nem, valakit mindig követsz szavakban, de sajnos, anélkül, hogy utánanéznél, igaz-e, alapos-e, amit mond. 


  További kellemes tekintélytiszteletet neked, majd ne csodálkozz, hogy milyen sorsutat fogsz bejárni.  


   


   


   

  előzmény:
  Adagio (43428)
  2019-04-23  14:48
 16. 2019. Április 23. 14:4843428.

  Miért kell tisztelni Orbánt, Gyurcsányt, Macront, Trumpot, Gandhit, általában az embereket, illetve az élőket és életteleneket, mindent, ami körülvesz minket? Azért, mert léteznek, és mert minden létező tiszteletet érdemel. Ez a tisztelet túlmutat a tetteken. Tetteinkben lehetünk tiszteletre méltatlanok, de létünkben soha. A bűnöst meg kell büntetni, a vétkest el kell ítélni, de a lét méltóságát nem sérthetjük meg! Ezt nem én találtam ki, de mélységesen azonosulok vele.


  Rájöttem egy fontos dologra. Hibáztam amikor azt gondoltam, hogy ebben a kérdésben meg tudlak győzni. Ahhoz, hogy ez megtörténhessen meg kellene változtatnom téged, de ez képtelenség. Erre sem jogom, sem lehetőségem nincs. Egy ember kizárólag önmagát tudja megváltoztatni, de csak akkor teszi, ha arra belső késztetést érez. Neked e téren nincs problémád önmagaddal, vagyis ez a te belső utad. Ez is tiszteletet érdemel.


  Bocsánatot kérek a tévedésemért, és minden jót kívánok!

  előzmény:
  pannacotta2 (43427)
  2019-04-22  22:14
 17. 2019. Április 22. 22:1443427.

  Érdekes, hogy nem válaszolsz a kérdésemre, miszerint mégis, mi van Orbánon annyira tisztelnivaló?


  Nem is véletlen. Mindig szépen elárulod magad.


  Ha te itt bunkóságnak ítéled azt, hogy valaki leparasztozza Orbánt (aki valóban paraszt), én legalább olyan joggal nevezhetem agymosottságnak, ha valaki tiszteli ugyanezt az egyént. 


  Te címkézel, de kiosztod azt, akinek a véleményével nem értesz egyet, egyébként meg meg se cáfoltad, csak úgy ítélkezel és minősítesz. 


  Ez már nemcsak kettős mérce, de nem elviselhető, nem tolerálható tulajdonság a részedről. Arról nem beszélve, hogy miután teljes érdektelenségbe fulladt a topikod, mégis idejöttél - a korábbi nagy fogadkozások ellenére - beleszólni és másokat kiosztani.


  Nem, nem vártam, hogy parasztozd Orbánt, de tőlem teheted, ha akarod. Persze, nem akarod, tudom én :) Hiszen tiszteled (és persze, nem árulod el, miért is). Engedd meg, hogy alaposan kinevesselek, te kicsikét se elfogult.


  Johnny például cigányozni szokta Orbánt, én nem tudom, hogy cigány-e, de engem cseppet sem zavar, ha mások minősítik, mivelhogy én nem vagyok Orbán-fan. Veled ellentétben. 


  Szóval, jöttél, a korábbiak ellenére, másokat minősítettél, címkéztél, kérdésre nem válaszoltál és még hazudozol is ebben a hozzászólásban, amire most válaszolok, hiszen senki sem várta, hogy parasztozd Orbánt. Szép kis jellem, mondhatom.   

  előzmény:
  Adagio (43424)
  2019-04-22  20:37
 18. 2019. Április 22. 21:5943426.

  1. te nem tudhatod, tudok-e nyelveket, meglepődnél.


  2. a diplomám külföldön is jó megélhetést biztosítana, csak te nem értesz a dolgokhoz, így fogalmad sincs róla, mi mindenre lenne jó, nyugi, a szakmában közismert dolgokról van szó (rengeteg jogász dolgozik külföldön és mentek is el sokan)


  Viszont én a nulláról indultam, és rengeteg munkával értem el azt, hogy most kényelmes életem van, amit pedig megteremtettem, nem hagyom ott.


  Tudom, hogy hazabeszélsz, de te nem azért mentél el, amiért mások, hanem bűncselekmény miatti felelősségrevonás elől menekültél. Az egészen más eset.    

  előzmény:
  unger1 (43422)
  2019-04-22  17:58
 19. 2019. Április 22. 21:5643425.

  Csúsztatsz, sőt, hazudsz, mert egyáltalán nem ezt írtam, de látom, számodra nagyon egyszerűek a dolgok, olyanok, mint a faék. 


  Próbálsz két dolgot összemosni, de mivel ez már az idoljaidnak sem sikerül - mivelhogy mindenki átlát rajtuk is, ahogyan rajtad is -, így feleslegesen fáradozol.


  Úgy tudom, te nem akartál ide jönni, és mégis itt próbálsz leckéztetni másokat. Eddig is jól megvoltunk nélküled és cseppet sem sírtuk tele a párnát azért, mert határozottan kijelentetted, hogy ide többé nem írsz. 


  Ennyit erről és a szavahihetőségedről.   

  előzmény:
  Adagio (43424)
  2019-04-22  20:37
 20. 2019. Április 22. 20:3743424.

  Nincs ennek értelme. Falra hányt borsó minden szavam. Egyszerű képletekkel dolgozol. Aki nem parasztozza le Orbán Viktort, az Orbán-imádó "fidesznyik". Ez nem vitakultúra, de még csak nem is kultúra. Hagyjuk! Vedd úgy, hogy nem szóltam!

  előzmény:
  pannacotta2 (43417)
  2019-04-22  10:56
 21. 2019. Április 22. 20:3143423.

  Csak a stílusra reagálnék: Lehet ezt így is!

  előzmény:
  Feltámadás másképp (43416)
  2019-04-22  10:40
 22. 2019. Április 22. 17:5843422.

  Én is maradok. Itt van az életem, a családom, itt van, amit eddig összeraktam, a nulláról indulva. Elmenni az egészen fiataloknak kell, akiket még nem húz vissza az, ami engem igen.


  Ha, ha...ha...


  Hova a bánatba mennél is ?? Nyelvet nemtudsz a világon semmit mert hülye vagy hozzá...a családod ??? aki egyedül hagy karácsonykor és itt rovázhatsz ??Összeraktál ??? ÖSSZELOPTÁL valamit a nullárol….na ezt  elhiszem, A jogi diplomáddala határ másik oldalán kitörölheted a hátsodat mert annyit ér...mehetsz mosogatni angliába ott nemkell beszélned sem....másra nem alkalmazna a kutya sem...


  Igy könnyü "jellemesnek" mutakozni, hogy te aztán maradsz…..rajtad röhög a fél ország te buta sötét köcsöglibsi...

  előzmény:
  pannacotta2 (43418)
  2019-04-22  11:13
 23. 2019. Április 22. 15:1143421.

  Az esztergomi érsek, Erdő Péter bíboros nagypénteken interjút adott a Válaszonline nevű internetes újságnak (korábban Heti Válasz). 


  Talán sokaknak meglepő, de már ő is határolódik el Orbán politikájától (ki nem?). 


  Ilyeneket nyilatkozott pl.:


  "Kár lenne hagyni, hogy ilyen kategóriákkal, mint "kereszténység" és "iszlám" emberek csoportjait utólagos izgatással fordítsák szembe egymással..... Nem célunk a kultúrákat konfliktusba hozni egymással. Éppen ellenkezőleg."


  "Lehet-e egy országot, egy kontinenst kereszténynek nevezni? A kulturális hagyományok és az építészet okán persze, lehet, de mégiscsak fontosabb az emberek személyi meggyőződése"


  (puff neki, Orbán, ugye, hogy nem keresztény ország Magyarország? Sőt, Európa sem keresztény kontinens, csak a kultúra és a múlt okán, ez nem más, mint hagyomány, semmi több)


  Az interjúban elmesélte, hogy egyik papjuk elutazott a menekültekkel egészen Salzburgig, és azt a következtetést vonta le, hogy ezeknek az embereknek a többsége nem is hívő (ezt is mindig mondtam, szó sincs "iszlamizálásról", hiszen ők maguk se hisznek benne). 


  Vajon Semjén - akinek a Notre Dame tetőszerkezetének égésével kapcsolatos nyilatkozatát, mint elrettentő példát a világon, a külföldi lapok is hozzák - mit szól ehhez? 


  Pedig ha valaki, Erdő Péter egy valódi keresztény. Kár, hogy anno, amikor itt voltak a menekültek, a katolikus egyház nem volt hajlandó megnyitni a templomokat előttük és nem is szervezetek központi segélyakciót, holott mindkét protestáns keresztény egyház (főleg az evangélikusok) megtették ezt. 


  De láthatóan ő is változik, hiszem, hogy a kormányzati szennypropaganda az, ami ellen most már a katolikus egyházfő is szükségét érzi fellépni. 


   


   

 24. 2019. Április 22. 15:0043420.

  Ez pont olyan, mint amikor - a múltkor - Orbán (szintén) elmebeteg fia, Gáspár, aki új egyházat alapított, lenyilatkozta, hogy minek is rinyálnak az emberek, hiszen köztudott, hogy mindenkinek több tízmillió megtakarítása van. 


  Na igen, átlagban, beleértve Mészáros Lölőt is. 


  Idióta. De volt honnan örökölni ezt. 


   


   

  előzmény:
  LANIAKEA (43419)
  2019-04-22  14:34
1 2 3 4 5

Címlapról ajánljuk

Legnépszerűbb cikkek