Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba
 
Kedves Fórumozók!

Felhívjuk figyelmeteket, hogy a politikai topikokat csak a jogszabályokban kötelezően előírt mértékben moderáljuk, ezért itt fokozott a személyeskedés, vita, anyázás veszélye. Aki ezekbe a topikokba ír, illetve ezeket olvassa, készüljön fel lelkileg, és húzzon vastag bőrt a várható virtuális pofonok ellen, mert a moderátorok itt NEM törlik a bántó hangvételű hozzászólásokat, ha azok nem sértenek személyiségi jogokat, vagy egyéb jogi előírásokat.

A moderálással kapcsolatos további részletek a Felhasználási Feltételekben (http://www.nlcafe.hu/felhasznalasi) olvashatók.

Üdv: a moderátorok
Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba

Fegyverbe elvtársak! Nyaku

PárttitkárElvtárs
Létrehozva: 2007. Április 22. 21:52
Elvtársak! Fegyverbe! Nyakunkon az osztályellenség!
4223 hozzászólás
 1. 2017. június 20. 13:404223.

  Elvtársak!


  Gondolom mindenki tud róla, hogy sz.h. (röv: szegény, hülye) Feri fővezérünk milyen sújos beteg! És elvtársak ez nem minden, mert sz.h.Feri elvtársunk ijen betegen bement a parlamentbe leszavazni annak a gaz orbánnak a fasiszta ármánykodását.


  Elvtársnők! Elvtársak! liberális (vagyis baloldali) demokraták!


  Tuggyuk, hogy a klerikális reakció a párt legnagyobb ellensége, és a csuhások mindenhol ássák alá a párt fundamentumát, vagyis a jó hírét (ami még van neki), de azér elvtársak ha valakinek van erre érkezése, akkor mondasson egy misét sz.h. Ferink mielőbbi szövődmények nélküli felgyógyulására, mer szövődménye van így is elég sz.h. Ferinknek.


  És elvtársak ha seholse nem hajlandók misét mondani a székesegyházakba a ferinkér, akkor végső soron egy muszlim imaházhoz is lehet fordulni, elvégre sz.h.Ferinkről tuggyuk, hogy a buzik között buzinak, a cigányok között cigánynak, a zsidók között zsidónak érzi magát, így nyilvánvalóan a muszlimok között muszlimnak érezné magát, és így jogos az allahhoz történő fohászkodása valamelyik baráti imámnak.


  Kitartás! Allah legyen a párttal!


  Párttitkár elvtárs
  aki elkezdett aggódni sz.h.Ferinkér, nehogy valami újabb szövődménye legyen a betegségének 

 2. 2017. június 17. 16:144222.

  Elvtársnők! Elvtársak! Baloldali (és ebből kifojólag egyértelműen liberális) Demokraták!


  Pártunk legújabb ideológiai iránymutatásába a dialektikus sorosizmusba hogy illeszkednek be a botka elvtárs legtóbbi nyilatkozatai, miszerint szükség van a kerítésre, meg hogy soha nem támogattuk a betelepítési kvótákat? Nem lesz ebből baj elvtársak, hogy ez a botka ijeneket mond? És mi lesz ha a soroselvtárs megvonja tőlünk a támogatást emiatt?


  Éberség! Pénz nélkül a baloldali demokrácia félkarú óriás! Habár csak a láncainkat veszíthettyük, de azér mégis! Szóval kitartás!


  Párttitkár elvtárs
  aki reméli, hogy azér kitart a párt a baloldali demokrácia dialektikus sorosizmus által kijelölt útján


   

 3. 2017. március 3. 17:084221.

  Elvtársak! Elvtársnők! Baloldali (és természetesen ebből következően liberális) demokraták!


  A lenin elvtárs mondta, hogy szovjethatalom + az egész ország villamosítása = szocializmus!


  Namármostan elvtársak ezekszerint kell az áram, hogy megin győzzön a szocializmus (most éppen liberális világrendnek hívják), de akkor meg minek harcolnak a hazai baloldali és liberális demokraták a paksi atomerőmű ellen? Hát ha a szovjethatalom momentán éppen nem áll fenn (amibe a gazorbánnak erősen benne van a téglája)  akkor legalább az áramot gyüjtögessük, hogyha eljön az idő, akkor legyen elég villany a szocializmus győzelméhez! Nem?  Mégha ráz is a csupasz madzagvég ha vizes kézzel fogdossuk!


  Elvtársak! Éberség! Itten valakik csőbe akarnak húzni minket hithű liberális demokratákat!
  Nehaggyuk elvtársak!


  Vesszen az osztályellenség! Kitartás éljen a párt!


  Párttitkár elvtárs 
  aki főleg ezekre a momentumos nemelvtársakra gyanakszik

 4. 2017. február 25. 22:594220.

  Elvtársak!


  A legfelsőbb pártvezetéstől a PR összekötőink közvetítésével jutott el hozzánk a pártutasítás, miszerint a momentum nevű társaággal közösen "No olimpia" címmel történt aláírásgyüjtésünk nem azt jelenti, hogy mink nem támogattyuk, hogy olimpiát rendezzünk, hanem csak azér gyüjtöttük az aláírásokat "No olimpia" felkiáltással, hogy a gaz diktátor orbántól kiköveteljük a széleskörű párbeszédet az olimpia megrendezéséről.


  És elvtársak a pártvezetőink, az ágica, (a kunhalmi) a horváth nevű volt alpolgármester, régebben a demckíj elvtársunk, meg a többi is már egyértelműen állást foglalt ebbe a kérdésbe, egyedül a ferink (a gyurcsányi) nem nyilvánult még meg, de mivel róla mindenki tuggya, hogy kizárólag igazat hajlandó mondani, ezér ő (a feri) megmagyarázná, (ha megkérdeznék) hogy "nem engedhessük meg elvtársak a valóság nem megfelelő értelmezését" (by józsi bátyánk) és ugye ezzel egyértelművé tenné, hogy ha a gazorbán olimpiát akar, akkor az a baloldali demokrácia megcsúfolása, ha viszont nem akar, akkor az fasiszta ármány a hazai baloldali européer demokrácia ellen.


  Éljen a ferink, az igazmondó! Éljen a olimpia! Éljen a sorosgyuri, aki mindent támogat amit az orbán nem, így a momentumot is! Éljen a párt!


  Párttitkár elvtárs
  Aki most azon gondolkodik, hogyha "yes olimpia" címmel gyüjtöttünk volna aláírást, akkor az azt jelentette volna, hogy nem támogatjuk az olimpiát?

 5. 2017. január 22. 13:424219.

  Kedves fideszes elvtarsak! Felhivas erkezett a kozpontbol!


  Az uj Kadarunk ,a mi hatalmas Vezerunk,Moszkva uj helytartoja, Putyin baratja,kiadta az ukazt,hogy az irjunk ala. De ne is akar hogy a reszletek a kepen! Ezt muszaj megtennunk a Vezer jolete erdekeben, hiszen akkor hogyan nyerhetne Lorinc barat ujabb milliardokat!?


  Parttarsaim elvtarsaim,


  Elore a kommunizmusert! 

 6. 2017. január 21. 13:224218.

  Elvtársak!


  Az addig rendbe van, hogy a 4-es metró pénzéből lenyúltunk olyan 160-170 milliárdocskát, de elvtársak hol van az a pénz? Akinél van azonnal jelentkezzen, és juttassa vissza belőle a köteles részt a pártkasszába, mer elvtársak itten a szegénységtől a küszöböt rágjuk a pártba, a néphazugságot is veszni kellett hagyni, mer nincs pénz a pártkasszába, és akkor a milliárdos adósságainkról, meg az elvtársaink felé a pártmunkáér járó pénzekről nem is beszéltünk!


  Elvtársak!


  A demckíj elvtárs, meg a többi liberális demokrata elvtárs gyanús nekünk itt a pártba! Alapszervileg még más nevek is felmerültek, pl. hogy a simon elvtársná is lehet egy kevés ebből a pénzből, de elvtársak az addig rendbe van, hogyha lopkodásról van szó, akkor nálunk baloldali és liberáliséknál az első az elvtársi zsebek megtömködése, nade ennyi pénzből elvtársak csak kellett volna valamennyit a pártkasszába is juttatni!


  És jutattak a pénzt ellopó elvtársaink?


  Éberség! Ahol pénz van, ott egy baloldali és liberális elvtárs lopkodik! De tudni kell, hogy hol a határ! (természetesen a határ csillagos ég! ahogy szeretett róth manó apánk annakidején kinyilatkozta)  Éljen a párt!


  Párttitkár elvtárs
  aki tuggya, hogy a baloldali és liberális eszmét ingyen nem szolgálja senki


   


   


   

 7. 2016. december 16. 17:074217.

  Elvtársak!


  Most hallottam, hogy a nuland elvtársnőt a trump ki akarja rakni az usa külügyminisztériumból!


  Elvtársak! újabb csapás a hazai baloldali (és természetesen liberális) demokráciára! Hát most ki fog aggódni az usába a magyarországi orbáni diktatúrába nem érvényesülő a fékek és ellensúlyok miatt, meg a sajtó és szólásszabadság hiánya, meg a szélsőjobbos diktatúra előretörése miatt?   És akkor most a gátikarcsi meg ez a félkegyelmű simonyi nevű volt nagykövet ez akkor ezután kinél fog az usa külügybe lobbizni az orbán megbuktatásáér? És a fischer iván elvtárunk most ettől kezdve kinek a hátsó felét fogja nyaldosni az usába?


  Elvtársak!


  A róth, a csermanek meg a gyufa elvtársaink nagyon jól tutták, hogy a baloldali demokrácia nálunk csak úgy tartható fenn, hogyha kiválasztunk egy nagy testvért, és annak fényesre nyaljuk a hátsóját! A róth meg a csermanek elvtársak még keletre nyaltak, a gyufa elvtárs az mindkét irányba. Nade elvtársak most mi van? A fülüktől a farkukig liberálisan baloldali élcsapatunk elvtársainak ugye a rendszerváltás után az usa lett a nagy testvér, nyalták is rendesen a hátsóját, meg jó hazai baloldali szokás szerint mentek is a feljelentések a hazai fasisztákokról meg főleg a gazorbánról a tengeren túlra, és kaptunk is támogatást onnan, a vikike nuland elvtársnő vezetésével aprították is a gazorbánt rendesen, még a jóbarát elvtársat is ráküldték a gazorbánra hogy buktassa meg, nade mostakkor mi lesz? mert a mi liberális élcsapatunktól az mégse várható el, hogy ezentúl a trump hátsó felét nyaldossák? Vagy a pártér és az eszméér mindent?


  Éberség elvtársak és főleg kitartás! A párt mindenekelőtt! Éljen!


  Párttitkár elvtárs


  aki azér nem zárja ki azt se, hogy az elvtársai a saját és természetesen elsősorban a párt érdekében nekiállnak megkeresni az aktuális nyalnivalót a trump csapatnál is   

 8. 2016. október 21. 22:314216.

  Elvtársak!
  Cáfolhatatlan tények kerültek nyilvánosságra a gazorbán és az arab terrorizmus kapcsolatáról!
  Mer elvtársak minden elkötelezetten baloldali (és ebből következően a fülétől a farkáig liberális) demokrata számára nyilvánvaló, hogy a gazorbán amikor húsz évvel ezelőtt megvette a jelenlegi házát, akkor már tudta, hogy majd húsz év múlva a szemközti telket egy terrorizmus támogatásával megvádolt nemzetközi cégbe résztulajdonos arab üzletember ügyvédjének a 176-ik cége fogja megvenni és ott házat építeni.
  Elvtársak!
  Mer a
  z igaz ugyan, hogy ez az arab terrorista soha nem járt Magyarországon, és az ügyvédje se járt itt soha, mert egy hazai ingatlanforgalmazó cégen keresztül vette meg a telket, de elvtársak ez nem bizonyíték arra, hogy a gazorbán keze nincs benne ebbe a dologba és ebből következően számunkra a baloldali demokrácia iránt elkötelezett liberális demokraták számára ebből a tényből nyilvánvaló, hogy a gazorbán áll az arab terorizmus, az alkaida, az alnuszra, sőt még az iszlám állam mögött is!  
  Számunkra ebből a telekszomszédságból ez bizonyított és mivel mink fontosnak tartyuk a toleranciát, meg az antirasszizmust, meg az európai értékeket, meg ilyen, az európai haladó baloldali népi demokrácia számára fontos dolgokat, ezér minket nem tud átverni a gazorbán ilyen kerítésépítéssel, meg betelepítési kvóta elleni népszavazással, mink tuggyuk amit tudunk, hogy ez csak porhintés a demokraták szemébe, és közbe összekacsint a terrorizmussal és azon dolgozik, hogy arab terroristákat telepíccsen be hozzánk jó pénzér!
  Vesszen a gazorbán! le a fideszterrorizmussal! Éljenek a migránsok! Éljenek az európai értékek!


  Párttitkár elvtárs
  aki egy fasiszta ujságba olvasta, hogy a gazorbán házával szemközti ingatlant egy terrorizmus támogatásával megvádolt nemzetközi cég egyik arab résztulajdonosa ügyvédjének a 176-ik cége vette meg 


   

 9. 2016. október 18. 22:584215.

  Elvtársnők! Elvtársak! Baloldali (és természetesen liberális) Demokraták!


  Véreim!


  Itt az idő! Szeretett baloldali demokratikus pártyaink (a liberálosok is) a munkásmozgalom által eldugványozott vesszők meggyökerezéseivel szökkentek szárba, így génjeikbe hordozzák a munkásmozgalom hagyományait, törvényszerűségeit és minden egyebet ami a munkásmozgalomba benne van. Ezér elvtársak remélem mindenki felfigyelt a hadházi elvtársunk felhívására, melybe kijelölte a forradalom, vagy nevezzük népfelkelésnek az időpontyát.  


  Elvtársak!


  Amennyibe az a böszme nép nem tuggya, hogy 2018-ba minket kell nekije beszavazni a hatalomba, akkor elvtársak kirobbantyuk a forradalmat és a nép nevében magunkhoz ragaggyuk a hatalmat. Meraz egyedül nekünk jár, mer munkásmozgalmi alapvetés, hogy mink vagyunk a legokosabbak, a legügyesebbek, még a legszebbek is, így egyedül mink vezethessük asztat a böszme népet. És ha ezt az a böszme nép nem ismeri fel időben, vagyis nem minket juttat hatalomra a választáson, akkor a forradalmi élcsapatunkkal az élünkön megmutattyuk annak a böszme népnek, hogy mink vagyunk akikat ő a hatalomra akart juttatni, csak ezt még nem tutta felismerni a fasiszta orbánista propagandától félrevezetve. Magyarul beleverjük annak a böszme népnek a fejébe a munkásmozgalmi irányvonalat, és ha kemény a feje és okoskodik, vagy nem érti az irányvonalat, akkor keményebb eszközöket is igénybe fogunk venni.


  Elvtársaim!


  Nektek nincs más dolgotok, csak várni a jelet, és ha 2018-ba nem mink nyerünk, akkor a jelre felkelünk és kirobbatsuk a proletárforradalmat, és elzavarjuk a fityesznácikat és kihirdettyük a forradalmi tanácsok hatalomátvételét, és börtönbe csukjuk az összes fityesznácit a zorbánnal az élen.


  Elvtársak!


  Az európai elvtársaink támogatnak minket ebbe, ezért ha a forradalomunk átveszi a hatalmat, azonnal el fogják ismerni törvényesnek az általunk megbuktatott törvényes kormányt és a helyébe általunk kinevezett új törvényes kormányt!


  Elvtársak! Kitartás! A baloldali és liberális forradalom győzni, fog! Ésha mégse, mer itten lesznek kételkedők, meg még ellenállók is, akkor elvtársak követjük a munkásmozgalmi hagyományokat, illegalításba vonulunk, és vonatrokat fogfunk robbantgatni, meg nemzeti dohányboltokat kirabolgatni és ezzel fogjuk térdrekélszszeríteni a gaz fasisztai zorbán hatalmát.


  Elvtársaim!


  Mostantól nagyon figyeljétek a jelet, amit ha kiad a forradalmi bizottságunk, akkor azonnal támadni kell!


  A támadás előtt persze össze kell egyeztetni az óráinkat, nehogy fejetlenül össze-vissza támadjunk.


  Elvtársak! Kitartás, és ne tartsátok szárazon a vodkásüvegeket, mert azokra mindég szükségünk van!


  Éljen a párt! Éljen a forradalom! Le a baloldali és liberális demokrácia ellenségeivel! Éljenek pártunk nagy vezérei, akik hogy kicsodák azt még a forradalom kitöréséig el kell dönteni, de demokratikusan, a munkásmozgalom hagyományai szerint, vagyis a vezetőink önmagukat fogják kiválasztani, mert így jó sok vezérünk lesz, és így majd lesz kire rákenni ha elbukik a forradalom. Mer elvtrásak mindenre, így erre is kell gondolni!


  Kitartás! Betartás! Összetartás! Éljen a párt!


  Párttitkár elvtárs
  aki majd időbe meg fogja adni a jelet, ha majd föntről megkapta


    

 10. 2016. október 10. 19:384214.

  Kedves elvtárs! Természetesen mink tuggyuk hogy a gazzorbán a bünösa néphazugság bezáratásában is..meraza Zorbán már tud befolyásolni a Bécsi befektetöket is..merugye a gazdák a zosztrákok jelenleg dehát a zorbán elintézte biztosan na..


  Le a Gaz Zorbánnal mer a magyar adofizetök szivesen fizetnek egykis nyereséget a Bécsi joelvtársaknak is csakazér hogy a néphazugság fennmaradjon,akkor is ha a kutya nemolvassa...

  előzmény:
  PárttitkárElvtárs (4212)
  2016-10-08  23:05
 11. 2016. október 8. 23:244213.

  Elvtársnő!


  Először is ártatlan ember nincs, merha a párt valakit megvádol valamivel az akkor is bűnös, ha nembűnös!
  Mercsak gondolj bele, hogy az a gaz Petra igaz, hogy nem gáncsolt el senkit, de elgáncsolhatott volna, nem? És biztos, hogy nem fordult meg a fejében amikor az a migráncs elment mellette, hogy akár el is gáncsolhatná? És biztos, hogy az a migráncs nem azér esett el, mer az a gaz Petra gondolatban elgáncsolta?


  Hogy is szólt annakidején a kommunista elvtársaink baloldali (és akkor még nemannyira liberális) iránymutatása a néphatalom gyakorlásáról?
  "bárkit letartóztathatunk, mer lehet, hogy nem mondott semmi rosszat a pártra, de miket gondolt!"


  Na elvtársnő ebből kell kiindulni, amikor a gaz Petra viselkedését kell véleményezni!


  Éljen a párt!


  Párttitkár elvtárs
  aki tuggya, hogy habár az a gaz Petra nem gáncsolta el azt a migráncsot, de az európai baloldali és liberális osztályérdekek miatt nem engedhette meg magának a nemzetközi média a valóság nem pártszerű értelmezését

  előzmény:
  klára13 (4210)
  2016-09-08  13:53
 12. 2016. október 8. 23:054212.

  Elvtársak! Elvtársnők! Baloldali (és főleg liberális) demokraták!


  Mint azt minden igazhitű és főleg baloldali demokrata tuggya, a zotbán csinálta az ózonlyukat, a zorbán hozta az emberiségre a globális felmelegedést, sőt, még a cunamit is a zorbán okozta!


  Elvtársak!


  Ezekután remélem mindenki tuggya, hogy a néphazugság megszűnése is a zorbán miatt van!


  Vesszen a zorbán! Kitartás! Éljen a párt!


  Párttitkár elvtárs
  aki azt javasolja az eddig a néphazugságból tájékozódó baloldali és főleg liberális demokrata elvtársainak, hogy ezentúl a néphazugság hiányában minden reggel hívják fel telefonon a gyurcsányi elvtársat és onnan kérjenek eligazítást a párt éppen aktuális irányvonaláról! és nyugodjanak meg, a gyurcsányi elvtársról köztudott, hogy mindég igazat mond, még akkor is amikor hazudik!


   


   

 13. 2016. szeptember 9. 11:414211.

  Kedves Klára!  Elvtársnö!


  Mink itten tántorithatatlan bal-libsik vagyunk minden, igy nagyon jo helyre irtál.


  Természetesen mink is láttuk azt az ominozus esetet amit az a Gaz petra csinált  és az egész ballibsi sajto a fülétöl a farkáig fel volt háborodva velünk együtt és követeltük peticioban a köztársasági elnöktöl a Gaz Petra kerékbetörését,majd felnégyelését hogy ki lehessen szegezni a négy égtáj irányába a kapukra is..


  Az is igaz hogy mink itten jo elvtársak vagyunk igy utólag láttuk azt is hogy a Gaz Petra nem is gáncsolta fel a jo migráncs elvtársat csak akarta de ez már nemfontos..a lényeg hogy egy jot tudtunk ütni az osztályellenségen,mer azt tudnod kell hogy mi itten csapásokat adunk és néha csapásokat kapunk is., nade eztet a mi párttitkárelvtársunk majd kifejti neked bövebben is.de addig is elgondolkoznál rajta hogy belépsz ide a pártunkba?? Ugy látom te igen jo elvtársö lennél és ijenekre mindig szükségünk van .


  Elvtársi üdvözlettel


  unger elvtárs aki láttya hogy te jo elvársnö lennél.

  előzmény:
  klára13 (4210)
  2016-09-08  13:53
 14. 2016. szeptember 8. 13:534210.

   Mindenkitől bocsánatot kérek, hogy beleírok ebbe a topikba. Akarnék újat indítani kérésemmel, de hiába keresem lehetőségét. Ezért pofátlankodom ide.
     Irtó kellemetlen hibát követtem el, néhány sorban keseregtem topikomban a gaz László Petra viselkedésén, és szerencsétln módon hibásan másik nevet írtam, ami így felér egy rágalmazással.
     Kedves Moderátor! Gondolom, idetévedsz, kérlek, töröld a Gyűjtsük álmainkat topikból a 65 351. hozzászólást! Kérlek, segíts ki bajomból. Ártatlan embert vádoltam meg, figyelmetlenségből.
    Ismét bocsánatot kérek, hogy ide beléptem és írtam. Mindenkinek szép napot kívánok.

 15. 2016. szeptember 6. 21:374209.

  Elvtársak!


  Pártunk legújabb vezérürüje a Gyula (a Molnár) kiadta a jelszót, nem bojkottáljuk a népszavazást, de ne menjünk el népszavazni!


  Elvtársak! Hogy is mondta nagy tanítómesterünk a Józsi bácsi ? (a sztalin elvtárs a gyengébbek kedvéér)


  "nem engedhessük meg magunknak elvtársak, a valóság nem megfelelő értelmezését!"


  Lefordítva ezt a Gyulánk (a Molnár) iránymutatására, ez azt jelenti, hogy úgy kell nemelmenni népszavazni, hogy közbe ne bojkottáljuk a népszavazást!


  Elvtársak!


  A munkásmozgalom (jelenleg baloldali demokráciának hívjuk) története mindíg tartalmaz az ilyen hejzetekre megoldási javaslatokat, tessék ezekre támaszkodva eljárni!


  Az egyik elvtársunk már tett is a megoldásra igazi baloldali (és természetesen liberális) demokratához méltó megoldási javaslatot: el kell menni népszavazni, és a nem-et kell beikszelni és az ikszelés után rá kell írni a szavazólap tetejére, hogy "vesszen orbán". Ezzel elvtársak a szavazat érvénytelen lesz, de a baloldali (és természetesen liberális) demokrata valóság mi lesz elvtársak?


  1. nem bojkottáltuk a népszavazást


  2. és mégse szavaztunk


  Egy másik elvtársunk (aki a fülétől a farkáig szintén baloldali, liberális és ebből egyértelműen következően demokrata is) azt javasolta, hogy induljunk el népszavazni, de a szavazóhejiség bejárata előtt foduljunk meg és menjünk haza. Ezzel elvtársak


  1. elmentünk népszavazni, vagyis nem bojkottáltuk a népszavazást


  2. és mégse szavaztunk


  Elvtársak!


  Szeretett Józsi bátyánk (a sztalin elvtárs a gyengébbek kedvéér) iránymutatását követve minden baloldali (és természetesen liberális) demokrata tarcsa be a párt utasításait, és


  1. ne bojkottálja a kvótanépszavazást


  2. ne menjen el népszavazni


  Aki nem így jár el, az számíthat a párt megvetésére, sőt, azt még ki is zárhatjuk a pártból!


  Kitartás! Éljen  párt!


  Párttiktár elvtárs


  aki szerint annakidején a Mátyás királyunk is kiadta az utasítást az egyszeri paraszt lányának: jöjjön is meg nem is, hozzon is ajándékot meg nem is, stb. vagyis elvtársak ha ezt az egyszeri paraszt lánya 500 évvel ezelőtt meg tudta oldani, akkor a párt tőlünk a 21-ik században egyáltalán nem kér lehetetlent 

 16. 2016. május 26. 18:104208.

   


  Elvtársak!
  A munkásmozgalom többszáz éves történetének vannak kiemelkedő eseményei, amikről egy elkötelezett baloldali demokratának soha nem szabad elfeledkezni.
  Ilyen esemény volt pl. amikor az auróra elkezdett lövöldözni, ami a fasiszta történészek szerint soha nem történt meg, mer mire elkezdett volna, addigra már ellopták az összes ágyúját, de most erről ne nyissunk vitát, a lényeg a böszme nép tudatába belevert esemény, mer aki kételkedett az auróra lövöldözésébe, abba beleverték ezt. Sokáig nem is mert kételkedni senki.
  Szintén ilyen emlékezetes történelmi esemény volt, amikor a lenin elvtársat megütötte a guta, vagy amikor a trockíj elvtársba beletörtek egy jégcsákányt!

  De nekünk hazai baloldali demokratáknak is vannak megemlékezésre méltó hőstetteink, amiket a hazai munkásmozgalom kiemelkedő személyiségei vittek véghez! Ilyen volt pl. a pszihopata I.gyurcsányi ferenc udvari bolond fővezér nemzetvezetőnk öszödi igazságbeszéde, ami pont ma 10 éve hangzott el a párt akkori legnagyobb osztályharcosai előtt, és amit a fasisztista fityesznácikok aljas aknamunkája folytán kiszivárogtattak, fellazítandó ezzel a hazai baloldali demokrácia akcióegységét. A történelem be fogja bizonyítani, hogy a fasiszta gazorbán keze is benne volt a kiszivárogtatásba.

  De elvtársak minden aljas támadás ellenére pszihopata I.gyurcsányi ferenc főbolondunk nem hagyta magát és még a dimitrov elvtársat is megszégyenítő bátorsággal (pedig az asszony a távoli rokonság okán váltig le akarta erről beszélni) szembeszállt az imperialista médiával, és félmilliárd ember röhögte halálra magát, amint a nemzetvezető ferink azt bizonygatta a CNN élő adásában, hogyha ő (a feri) nem mond igazat, akkor az nem azt jelenti hogy ő (a feri) hazudik.

  Szóval elvtársak nekünk baloldali és persze liberális demokratáknak van mire ill. kikre büszkének lennünk. Legyünk is büszkék rájuk meg a tetteikre elvtársak, és vakon és süketen kövessük ezeknek a hősöknek az iránymutatásait!


   


  Tanulni, Tanulni, Tanulni! (lenin)


  Hazudni! Hazudni! Hazudni! (gyurcsányi)


   


  Éljen a párt!  Párttitkár elvtárs
  aki szerint a hazai baloldali demokrácia tetteiről soha nem szabad elfeledkezni


   

 17. 2016. Április 30. 17:024207.

   


   


  #demokrácia #közbiztonság #Magyarország


   


  https://youtu.be/-kQLkLdJZ3s

 18. 2016. január 22. 12:224206.

  Elvtársnők! Elvtársak! Baloldali demokraták!


  Alapszervünk vezetősége (akik a ..... egyszemélyben mind én vagyok) a felsőbb nemzetközi pártszervektől (európai liberális főtótumfaktumgyülekezet, sorosgyuribácsi, bilderbergék, hilaryék, stb.) kapott tájékoztatást ezekben a migránserőszakolási meg rablási ügyekben a baloldali liberális világtanács által elfoglalt álláspontról!


  Elvtársak!
  A baloldali liberális européer és egyéb világszintű álláspont szerint a munkásmozgalmi hagyományok és évszázados tapasztalatok nem hagyhatók figyelmen kívül és ezek tanulságai nélkül nem értelmezhetők elkötelezetten baloldali-liberális módon ezek a migránserőszakolási meg nőkirablási ügyek. 


  Elvtársak!
  Azt mindenki tuggya, hogy európa népesedési gondba van, európa népessége csökken, európa folyamatosan elöregszik,  és a baloldali és liberális elvtársaink minden helyzetben a legjobb megoldást keresik, mer rajtuk kívül senki nem tud jó megoldást kitalálni. Namármostan elvtársak ha tudományosan elemezzük a munkásmozgalom évszázados történelmét, akkor láthassuk, hogy vannak erre a népesedésproblémára ma is követhető megoldások, merugye csak gondoljatok bele, hogy ugye amikor a hős szovjet vöröshadsereg mint felszabadító végigvonult a felszabadult országokon, akkor amerre elvonult ott 9 hónap mulva igen megugrott  születésszám, és a hős felszabadító csapatok otttartózkodási idejével közel egyideig nem is nagyon csökkent ez a népszaporulat.


  Elvtársak!
  A liberális világtanács ebből a munkásmozgalmi tapasztalatból indult ki, amikor elindította ezeket a migráncsokat európába!  Mer ezek nem olyan bamba alakok mint az európai férfiak, akik csak messziről bámulják a nőket, és nem képesek arra, hogy megfelelő számú szaporulatra rávegyék őket! Viszont ezek a migráncsok ha rájukjön a szaporulhatnék akkor nem cicóznak, hanem rávetik magukat a kiszemelt nőre és ha az jószántából nem hajlandó erre, akkor megerőszakolják őket. És ha közbe a megerőszakolt nők örömükbe még a mobiltelefonjukat meg a nyakláncukat vagy gyűrűjüket is nekiadják ennek a helyre legénynek, akkor elfogadják azt is, elvégre a hős szovjet katonák is szerették a karórákat gyűjteni erőszakolgatás közbe.  


  És elvtársak a liberális világtanács amikor ezeket a migráncsokat elindította európába akkor arra is gondolt, hogy a migráncsok min 80%-a 20-30 közötti fiatal férfi legyen, mert ezek a legszaporulatképesebbek és legszaporulatrafoghatóbbak. És ebből következően elvtársak minden európai szingli és nem szingli nő megnyugodhat, a migráncsáradattal jön elég szaporódóképes férfi, jut mindenkinek!  


  Elvtársak! Most mongya valaki, hogy mink liberális demokraták nem teszünk meg mindent európa népszaporulati problémáinak megtoldására? És elvtársak ezek az így született porontyok ezek mind jó baloldali és liberális szavazók lesznek, és így nemsokára többségbe kerülünk európába, és akkor bevezetjük az első éjszaka törvényét, a kötelező lányanyaságot, meg a többi liberális népszaporulatot elősegítő megoldást.


  Elvtársak!
  És most gondoljatok bele, hogy velünk liberális demokratákkal ellentétben, akik ilyen hatékony megoldást tudtunk kidolgozni az európai népesedéspolitikára, velünk szemben a fasisztista, raszistista, nácista joboldaliaknak milyen megoldásuk van erre? Ugye ilyen mindenféle földhözragadt erőltetett családtámogatás, meg ilyenek mellett semmilyen egyéb, rövid távú eredményes megoldásuk nincs?


  Éljen a baloldali liberális európai népesedéspolitikai!  Éljen az évi többmilliós migráncsinvázió, ami által majd megugrik a népszaporulat európába! Éljen a baloldali liberális világtanács, a sorosgyuri, a bilderbergek, a hillary, éljenek az európai pénzpusztító liberális vezetők (sulc, atb.) éljen a liberalizmus világméretű győzelme!


  Párttitkár elvtárs
  aki ezekután már érti, hogy ezek a fasisztista jobboldali pártok mér tiltakoznak ennyire a migráncsok ellen

 19. 2016. január 3. 00:084205.

  Elvtársnő Drága!   (csak így munkásmozgalmiasan)


  Ahogy láthatod, a nermzetközi helyzet fokozódik, de mindenki ott szolgálja az eszmét ahová a párt szólítja!


  Most éppen német és svájci kiküldetésben tapasztaltam meg a baráti muzulmán elvtársaink bevonulását és átvonulását és asztat, hogy a nép mennyire kitörő örömmel fogadja ezeket a szegény elesett üldözött migráncsokat. Mint kiküldött azt tapasztaltam, hogy ha sokáig nem lesz aki rendet csináljon köztük, akkor oda fog jutni főleg a német a finn és a svéd hölgyközönség, ahová a magyar hölgyközönség jutott amikor 44-ben végigvonult az országunkon a felszabadúló hős szovjet hadsereg, és ennek a baráti hadseregnek a tiszteletére a magyar hölgyek az átvonulás utáni 9 hónapokban lelkesen szültek kiskatonákat ezzel is a fasiszmus elleni harcot támogatva.


  Na most majd a német, finn, svéd hölgyek is bizonyíthatják, hogy mennyire támogatják a migránsokat, és sorba szülhetik nekik a kis migránsokat, amivel ugye szorosabbra fűzik a muzulmán és a német nép örök barátságát.


  Nade ezeket a kérdéseket egy igazhitű baloldali demokrata nem a megerőszakolt hölgyek problémáján keresztül ítéli meg, mert ugye ahol gyalulnak, ott van forgács is, és ekkora tömeg esetén ha a 3-4 százalékuk erőszakolgat az nem akkora probléma mint amekkorát csinálnak belőle a migránsellenes rasszista fasisztákok.  


  A lényeg, hogy jöjjenek a migránsok, és minél többen vannak, annál jobb, mert a munkázmozgalom győzelme is akkor indult el a hódító útjára, amikor elérte a kritikus tömeget a tömeg. Szóval így!


  Ésakkor győzni fogunk! Ez biztos! aki nem hiszi, annak utánnajárunk!


  Éljen!


  Párttitkár elvtárs
  aki migránsmentes boldog új évet kíván minden elvtársának

  előzmény:
  Reszka (4203)
  2015-12-31  12:00
 20. 2016. január 2. 13:594204.

  Drága Reszka Elftársnő!


  Alapszervezetünknek nagy örömére szolgál, hogy előkerültél a sok-sok munkád közül, után, ahogy tetszik.


  Remélem a nagy migráncs válogatásba nem nagyon fáradtál bele, de azt még jobban remélem, hogy egyet sem válogattál hozzánk. Ugyi elftársnő?????


  Boldog Újesztendőt Kívánok Neked és Elftásaimnak , Elftársnőimnek is.  Túrjon Nektek a jövő év minél nagyobb gazdagságot, természetesen ne kelljen túl nagy erőfeszítést kifejtenetek ezért, hiszen az egy jó elftársnak nem lehet jó, ha sokat kell dógzania. Aztatat mek haggyuk a más elvtársaknak, azok csak hadd szakadjanak meg bele.

  előzmény:
  Reszka (4203)
  2015-12-31  12:00
 21. 2015. december 31. 12:004203.

  Pár titkáreftárs és Barátaim!


  Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa, hogy eddig nem jöttem, csak elfoglalt az a szörnyű osztályharc: alighogy megnövesztettem a GDP-t, kicsit rendbe tettem belső dolgainkat, máris ámerókai meg brukszelleszi ellenséggel kellett a verbális harcot megvívnom, aztán meg a muszlimokat válogattam hónapokig a határon. De most végre béke és nyugalom van és foglalkozhatunk végre saját dolgainkkal is.  És most meg azt mondom: Ments meg Uram, minket, ellenségeink dícséretétől!


  Egyelőre röviden csak annyi, mert most meg az éjjeli géppuskasortűzre gyúrunk a kutyával, hogy sikeres, boldog új esztendőt kívánunk kedves Mindannyiótoknak!


  Reszka et.nő,  aki felvette a Meaculpa előnevet. És mennyivel jobb, mint a Schulz pl. Vagy Tavares. 


   


   


   

  előzmény:
  PárttitkárElvtárs (1)
  2007-04-22  21:52
 22. 2015. december 1. 21:344202.

  Elvtársnők! Elvtársak! Baloldali (és persze liberális) Demokraták!


  Egy mszp-s elvtársunk a parlamentben azt nyilatkozta, hogy az mszp nem támogatja a migránsok betelepítését hozzánk, a gyurcsányista párt pedig aláírásokat gyűjt a migránsok betelepítésére!És most akkor ezt így hogy? Mostakkor mi az irányvonal? És ki kivel van? És főleg mink kivel vagyunk elvtársak? mert esztet tudni kellene!


  Elvtársak!
  Az addig rendbe van, hogy a bukott udvari bolond ferielvtársunk kiáll a nép elé és belenyilatkozza a mikrofonba, hogy az mszp egy korrupt banda, amit azér hagyott ott, mer már nem bírta nézni azt a sok korrupt szocialistát! És mivel nem szakaadt a fejére a plafon, ezért a böszme baloldali liberális demokraták egy része el is hitte amit mondott!


  Nade azér Elvtársak!
  Csak gondoljatok bele, hogy amikor már ő kőgazdagra lopkodta magát a nemzeti és a pártvagyonból, és amikor már annak a böszme népnek tele volt a hócipője azzal a tolvajlással amit az mszp-szdsz társaság véghezvitt, akkor érthető, hogy othaggya a korrupt tolvaj bandát, és elkezdi eljátszani, hogy az ő pártja tisztakezű emberek pártja! Nade elvtársak azér munkásmozgalmi szolidarításból minden baloldali liberális demokrata elvárná, hogy a volt fészkéből, amelyikből kirepült, abba nem rondít bele!


  Vagy rosszul látom elvtársak?


  Mostakkor mink kivel vagyunk? Ki az igazi baloldali liberális demokrata?


  Éberség! Héberség! Stréberség! és főleg kitartás!


  Párttitkár elvtárs
  aki szerint jelenleg egy kicsit zavaros, hogy merre van az irányvonal, és mostakkor jöjjenek a migráncsok vagy ne jöjjenek? és akkor most a gazorbán fasiszta és idegengyűlölő, vagy csak simán náci?  

 23. 2015. november 30. 22:354201.

  Kedves Elvtárs, ne izgasd fel magad..ami késik nem mulik...hamarosan kaptok mert ahogyan hallom a legutolso megegyezés szrint pölö svédországbol is elvisznek ilyen turistákat másfelé..na ez csak a klima miatt van ugye ezek a szegények nembirják a hideget igy majd ott kelet-közép europában sokkal jobban érzik magukat gondolja a Tusk joelvárs...ugyan pénzt nemkaptok hozzájuk meraz elment a török szultánnak hogy legalább megigérjen valamit és kompenzálmi kellett a szultán csaadját is a gonosz zoroszok miatt akik ugye lebombázták az olajszállito tankereket igy a szultán joelvtárs-ur családja elesett egy csomo pénztöl...


  Bizz elvtárs az eu-ba...ezeknél hülyébb vezetöket ugysem találnál még albániában sem..itt meg szivni fogunk minden...

  előzmény:
  PárttitkárElvtárs (4199)
  2015-11-29  23:15
 24. 2015. november 29. 23:204200.

  Elvtársnő!


  A november 7-e megünneplésének minden pártszerű módja támogatott, de most az az időszerű, ha aláírod a bukott udvari bolond fővezérünk (a ferink) aláírásgyüjtő ívét, hogy sok-sok migránsot akarunk itthon látni, merugye nálunk teljes a foglalkoztatottság, senki nem éhezik, senki se fagy meg télen mer nincs tüzelője, szóval dübörög a gazdaság és nagy a jólét, és most nekünk bőven van mit fordítanunk a migránsok megsegítésére, mer dúskálunk a pénzbe!


  Éljen!


  Párttitkár elvtárs
  aki szintén támogatja a migránsokat, de csak ha otthon maradnak

  előzmény:
  Tulipáncsokor (4196)
  2015-11-10  12:14

Legnépszerűbb cikkek