Sikerfaktor: Hol vannak a 90-as évek sztárjai?

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2012. július 18. 09:41
Mi a közös Kim Wilde-ban, DJ Bobóban, Bonnie Tylerben, és a Scooterben? Hamarosan mind együtt buliznak a Budai Várban, mi pedig megnéztük, mi történt velük az elmúlt években.

Nők Lapja Café: DJ Bobo és a Scooter tolja az év legnagyobb retropartiján!
4 hozzászólás
 1. 2012. augusztus 28. 23:344.

  "Gondoltad volna, hogy a Hyper Hyper énekes szövegét az énekes H. P. egyszerűen csak elhalandzsázta, és így született meg a kilencvenes évek egyik legnagyobb partiszáma? Pedig nem is ez a legmegdöbbentőbb tény a Scooter kapcsán. Nem nagyon értjük, hogy lehet évtizedeken keresztül sikeres egy zenekar, ahol az énekes nem tud énekelni, csak mikrofonba üvölteni, nekik mégis simán megy a dolog még akkor is, ha pár évente rendszeres tagcserék nehezítik a sorsukat."

   

   

  Igen. A Hyper, Hyper viccnek indult otthon a 4 fal között, aztán zeneszámmá alakították és mekkora siker lett belőle. 

   

  Nem tudom, hol ordít egyszerűen csak a mikrofonba. Tud ő énekelni is. Magyarországon is rengeteg rajongója van az együttesnek, ez szerintem pénteken megbizonyosodott. (Első sorban ugráltam, csak tudom.) És Németországban még nagyobb sikernek örvend, attól még, hogy a magyarok java része azt gondolja, hogy "kiment a divatból".

   

  És nem okoztak csalódást, ezt elmondhatom. Mert a csapat tagjai mindannyian már 40-et betöltik illetve be is töltötték (Michael Simon holnap tölti be), de még most is a csúcson vannak, és amíg tudnak, zenélnek. Utána pedig a fiatalok viszik őket tovább. Mert rengeteg tinit és fiatalabbat ismerek, akik ebben élnek. Én sem vagyok még olyan idős. 

   

  Személy szerint IMÁDOM ŐKET! :)  

  További sok sikert a Fiúknak, mert megérdemlik. :) Jövőre is várom őket. :) 

 2. 2012. július 18. 16:153.
  Én voltam a Here and now koncerten, és szerintem Rick Astley-nek, a többiekkel ellentétben, kifejezetten jót tett az öregedés.
  előzmény:
  Nők Lapja Cafe (1)
  2012-07-18  09:41
 3. 2012. július 18. 09:412.
  Nem gondolhatja senki, hogy H.P. nem tud énekelni.... Brutál jó hangja van.
  És a Hyper, hyper-ben egy szó halandzsa sincs.

Legnépszerűbb cikkek