Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Szállodák helyett művészet

N?k Lapja Café
N?k Lapja Café
Létrehozva: 2011. március 17. 12:23
Egy ország fejlődéséhez elengedhetetlen a művészet és kultúra folyamatos támogatása és jelenléte – Soma Mamagésa a művésznegyedek hiányáról ír.

Tovább a cikkre...
  1. 2011. március 17. 12:232.
    Nagyon tetszik, hogy a művészetek igenlése is időnként helyet kap itt az NL Cafén. Szerintem sok ember ijed meg a "művésznegyed" szó hallatán, mert a "bohém" és "laza" jelzőkkel a drogos-alkoholista-éhenkórász kép jut eszükbe. Ami egyáltalán nem kell, hogy igaz legyen a művészekkel kapcsolatban. Én sajnos nem otthon lakok, ezért nem is fogok bezzegezni, úgy érzem nincs hozzá jogom. De azt el tudom mondani, hogy már egy kisebb közösség is (mint aminek én is tagja vagyok a kb Veszprém-nagyságú külföldi városban) otthonos légteret tud létrehozni. Közöttünk van aki képzőművész, textilművész, egyemberes bábszínházas, fotós, vagy illusztrátor, mások a nézeteink, de pont emiatt olyan érdekes a mi épületünk. Mindenkinek ajánlom, hogy egyszer látogasson el egy műterembe, megéri!
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_588037 (0)
     

Címlap

top