Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Rózsaszínben látjuk a kütyüket

N?k Lapja Café
N?k Lapja Café
Létrehozva: 2011. február 24. 19:01
Pink elektronikai cikkekkel Dunát lehetne rekeszteni. Az ízlésestől a cukin át az elborultig minden akad a kínálatban.

Tovább a cikkre...
  1. 2011. február 24. 19:112.

    Ha már hülye cikkek:

     

    Elveszett iPod miatt lett terhes Az okostelefonok és egyéb mobil kütyük annyira hozzánk nőttek, ha véletlenül elveszítjük, az súlyos következményekkel járhat - ezt saját bőrén tapasztalta az a férfi is, aki elveszett iPod touch-csa miatt ejtette teherbe feleségét.

     

    A CNN egyik cikkében arról ír, mennyire nélkülözhetetlenné váltak az amerikaiak számára az okostelefonok és hasonló kütyük - példaként hozza fel azt a férfit, aki az iPod touch elvesztését okolja azért, hogy teherbe ejtette feleségét.

    A 28 éves Doug Wilson imádja kütyüit, különösen iPhone-ját. Egész nap, már ébredéstől kezdve mindenhová magával viszi a telefont, és nem is a zsebében, hanem folyton a kezében tartja, mert mint mondja, így gyorsabban le tudja fotózni, ha valami érdekeset lát - például egy fura vörös frizurát - és gyorsan fel tudja tölteni valamelyik közösségi oldalra.

    Éjszaka sem válik meg a telefontól, akkor azért kell neki az iPhone4, hogy kivigye kutyáját sétálni - a beépített vakuval világít az arizonai városban élő Doug, aki azt mondta, zseblámpa helyett használja a telefont, márpedig a világítás kell, nehogy rálépjen egy kígyóra, skorpióra.

    Kütyüit mindig maga körül tartja, ám egyik nap elvesztette iPod touch-csát, aminek az lett a következménye, hogy véleltenül teherbe ejtette feleségét. Mivel az iPod elveszett, nem tudta megnézni rajta a naptármódszer szerint éppen hol tart az asszony. „Így történt, hogy gyereket csináltunk" - mondta Doug, aki hozzátette, hogy feleségével nagyon örülnek, hogy gyerekük lesz, de ő a maga részéről ezentúl jobban vigyáz a kütyüire.

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_686442 (1)
    2011-02-24  19:01

Címlap

top