Kedves Fórumozók!

A következő napokban némi ráncfelvarráson esik át az NLCafé, célunk a mostaninál könnyebben kezelhető felhasználói felület. Megeshet, hogy egyes funkciók átmenetileg nem érhetőek el, türelmeteket kérjük! A fórumon böngészni, hozzászólni, topicot nyitni természetesen továbbra is tudtok. Jó böngészést!

Üllő - milyen?

Ronnie13
Létrehozva: 2006. május 10. 09:15

Sziasztok!

Az a helyzet, hogy épp lakást keresünk, és találtunk is egy épülő sorházat - Üllőn. Kíváncsi vagyok, milyen ott lakni, onnan bejárni, érdemes-e ott lakást (házat) venni...

Köszönöm mindenkinek!

Ronnie 

6 hozzászólás
 1. 2017. június 1. 10:266.

  Szia, én is Üllőn lakom, sorházban, már 10 éve. Nagyon jó a közlekedés (klímás új vonatok, volánbusz, kocsival a 4-esen 15perc), ez a legnagyobb előnye. Illetve a két tófürdő Vasadon és Gyömrőn! Jobb, mint a Balcsi és nagyon közel vannak. Munka után is kijárunk délutánonként úszni egyet és lángosozni ilyenkor nyáron. A sorházban pedig az a jó, hogy alig kell fűteni, minket két oldalról fűtenek minket, így kicsi a rezsink. A repülők nyáron kicsit zavaróak, főleg nyitott ablaknál, de még mindig nem annyira mint Keresztúron vagy Vecsésen. Jó a közbiztonság, nincsenek etnikumok, nekem még nem volt rossz tapasztalatom. Pest környéki települések közül még mindig innen a legjobb bejárni és tényleg élhető hely, imádom! 

 2. Torolt_felhasznalo_370666
  Torolt_felhasznalo_370666
  2008. szeptember 22. 13:185.
  Sziasztok!Most szeretnénk házat vásárolni és Üllőn is néztünk egy igéretes lehetőséget. Viszont, ami kérdésessé teszi a dolgot, az a repülő forgalom. Azért irok, hogy megkérdezzem, tudtok e tanácsot adni, illetve elmondani, hogy mennyire sűrűn mennek el repülők arra illetve mennyire alacsonyan. A ház amit néztünk a Öregszőllő utca környékén lenne. Az ingatlanos elmondása szerint nem mennek olyan alacsonyan és nem annyira zavaró. Bevallom nem szeretnék éjszakánként 15 percenként hajtómű sivitásra ébredni, főleg nem szeretném, ha a lányom arra kelne.Segítségeteket előre is köszönöm!
 3. 2006. május 10. 13:424.

  Szia!

   

  nyár végén mi voltunk hasonló helyzetben, mi is házat kerestünk és nekem is Üllő nagyon tetszett és ezért érdeklődtem, többek között itt is. Mi végül Rákoskerten vettünk házat, mert anyukám nem akart végül Pestről kimenni, de megjegyzem Üllőről előbb érnék be a belvárosba, mint most Rákoskertről. Akkorén akivel csak tudtam beszélni mind nagyon dícsérték, nagyon szerettek ott lakni.

   

  Ami nagyn tetszett Üllőben: Nyugodt kisváros, de azért mégis érzeni pest közelségét, el van látva, szép szerintem. A közlekedése főleg most az MO-ás átadásával nagyon jó!

   

  Ami nem tetszett: A repülők ott szállnak le Ferihegy felé, vecsésnél már gurulnak, ezért a 4-es út és a sínek közötti terület nagyon hangos, szinte érinteni lehet a repcsiket. Az ott lakók azt mondják hogy meg lehet szokni, hát nem tudom. Mondjuk talán ahol ti nézettek az már a csendesebb rész. Viszont épp ez a része a szebb, ez van közelebb a vasútállomáshoz.

   

  De összeségében nekem nagyon tetszett, sajnálom hogy végül nem ott találtunk megfelelő házat, mert egy dinamikusan fejlődő, pesthez nagyon közel lévő város, és meggyőződésem hogy pár év és ott is nagyon felmennek az árak.

   

  Szilvi 

  előzmény:
  Ronnie13 (1)
  2006-05-10  09:15
 4. 2006. május 10. 09:403.

  Szia Maszi,

  a Penny környékén épül két sorház, azt szemeltük ki  ...

  Nem voltam még kint (tervbe van véve), egyenlőre a neten nagyon megtetszett, azért érdeklődöm  

   

  előzmény:
  maszi (2)
  2006-05-10  09:36
 5. 2006. május 10. 09:362.

  Szia, Üllő csendes és nyugodt. Úgy tűnik elindult a fejlődés útján. Azért van mit tennie még a város vezetésének, illetve nagyon remélem, hogy ősszel valami agilis fiatal vezetőcsapat veszi át az irányítást. A közlekedés nem rossz, hisz busszal és vonattal is kb. 3/4 óra alatt bent vagy a városban. De a település eddig inkább úgy volt vele, hogy mivel a lakók nagy része a fővárosban dolgozik és tanul, ezért az ügyeit is ott intézi. Most talán rájöttek arra, hogy ettől még a várost is fejleszteni kéne.

  Merre néztetek házat? Csak nem a sportpálya környékén?

  előzmény:
  Ronnie13 (1)
  2006-05-10  09:15

Legnépszerűbb cikkek