Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Roomba-Használh ató?

Torolt_felhasznalo_765279
Torolt_felhasznalo_765279
Létrehozva: 2006. január 20. 15:10
Sziasztok!

Van valakinek Roomba robotporszívója? Érdekelnek a tapasztalatok. Megéri? Egy 3*4 nm-es szobát mennyi idő alatt porszívóz ki?
  1. 2006. január 20. 15:562.

    Nekünk van, vegyes tapasztalatokkal. Elvileg nagyon jó, asszem 20 perc az alapprogram, ez bőven elég az általad említett szobára. Leginkább arra való, hogy a középen lévő port-koszt felszedje, mert egészen a fal mellől meg a sarkokból nem tudja kiszedni a cuccost. Ami hátránya, hogy elég sokat kell pucolni, vagyis a mindenféle görgőire rátekeredett hajszálakat meg szálakat alaposan le kell szedni minden alkalom után... de pl. nagymamám szobájában, aki rengeteg hajat hullat, nem is tudjuk használni, mert teljesen gúzsba kötik a kerekeket és megakad a gép elég hamar.

    Emellett a szervizeléssel van némi gond... Nekünk elég hamar programhibás lett, jobbra húzott, soha nem fordult balra, így hát szerelőért telefonáltunk. Mint kiderült, egyetlen kispasi van, aki otthoni vállalkozásban mutyurgatja ezeket a gépeket. Megállapította, hogy szoftverhiba, hagyjuk ott. Oké, megcsinálta, azóta csak nagyon halványan húz jobbra, viszont a pasi valószínűleg kicserélte az akkumulátort a saját, többéves gépének az aksijával, mert míg a szerelés előtt két takarítást is kibírt töltés nélkül, most már egy menetet sem bír ki végig.   Valószínűleg az övé már nem garanciális, úgyhogy gondolta, majd a miénk nevében rendel garanciális csereaksit... No comment. Most ott tartunk, hogy nagy kegyesen rendel nekünk egyet, majd szól, ha megvan.

    Szóval szervizhálózat abszolút nincs... Ezt leszámítva végülis jó a gép, de nem egy élő csoda, ami mellett soha többé nem kell takarítani.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_765279 (1)
    2006-01-20  15:10

Címlap

top