Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Pesterzsébet - Vélemények

Gigi90
Létrehozva: 2020. október 29. 08:31

Kedves Tagok!


 


Segítséget szeretnék kérni, hogy közelebbről megismerjem Pesterzsébetet. Életem során én Budafokon laktam mindig is, azonban párommal egy Pesterzsébeti házon gondolkodunk nagyon. Szeretném ha megosztanátok velem véleményeiteket a kerületről. Nyilván ennek a kerületnek is vannak pozitív és árny oldala is. Minden szemszögből kíváncsi vagyok ,hogy ti hogy látjátok.


 


Előre is köszönöm szépen ha hozzászóltok és ezzel segítetek nekem/nekünk a döntésben.

  1. 2021. január 5. 14:574.

    Gubacsot én is csak ajánlani tudom. Kiskoromban kertes házban laktunk vidéken csiláddal, de gimi után felköltöztünk Pesterzsébetre és hát nem volt a legkönnyebb megszokni, de szerintem teljesen élhető.
    Persze nagyban függ attól is, hogy mihez vagy szokva, nyilván, de a közlekedés az egészen rendben van és attól függően, hogy milyen költségkereted van nem is vészesek a lakásárak.

  2. 2020. november 5. 09:363.

    A Gubacsipusztai rész jó.. Mi ott lakunk, ott nincs cigó.. Ja és még a Mediterrán lakópark, plusz a Dunaparton lévő Gubacs lakótelep.

  3. 2020. november 1. 13:422.

    Szia. Én nem költöznék oda. Nem jó környék, rengeteg a cigány, lopás stb. Aki tud az menekül. Elég lepukkant a környék. A kerület a Dél Pesti Jahn Ferenc kórházhoz tartozik - a kórháznak nagyon rossz a hírneve. Szia

Címlap

top