Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Szárítógép illatos ruha

Bianka088
Létrehozva: 2018. november 3. 16:05

tapasztalataitok alapján melyik az a szárítógép, amelynél szárítás után is finom öblítő illatuak a ruhák. Én sajnos belefutottam az ellenkezőjébe és most a tutira akarok menni. Gondolkodom a miele illatpatronos szárítógépen, de nagyon drága és ha mégse olyan illatosak a ruhák? Van valakinek tapasztalat a akár Miele akár más típusú szárítógépről?

  1. 2018. november 3. 17:422.

    Szia! Mi most vettünk nemrég Zanussi ZDH8333PZ szárítógépet. Nagyon finom illata lesz a ruháknak úgy, hogy én semmilyen plusz illatosítót nem teszek bele ( pedig vettem, hogy majd kipróbáljuk). Én mosáshoz Ariel/Persil mosókapszulát használok plusz Lenor/Silan öblítőt, és teljesen jó illatuk lesz miután kiveszem. Sőt ezt még napokig is érzem a szekrényben is. Nem értek hozzá mitől múlhat az illata a ruháknak ha szárítjuk, lehet szárítógépe válogatja? Nekünk ez hőszivattyús. 


     

Címlap

top