Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Porszívó garancián belül

Beooo
Létrehozva: 2018. Április 18. 12:56

Sziasztok!


Porszívó kapcsán kérem véleményetek. Én múlt év szeptemberében vettem egy Electrolux porzsák nélküli készüléket. A porszívó szépen működött decemberig. Hiába tisztogattam, semmi javulás nem mutatkozott, így garanciális alapon szakszervízbe vittem. Ott közölték, hogy a porszívó nincs tisztán tartva, és annyi. Egy darabig próbáltam még porszívózni a \"működőképes\" készülékkel, de erősen csökkent szívóteljesítménye volt, hiába mostam ki a szűrőt is. Úgyhogy egy másik garanciális szervízbe vittük el. Ott valamit ügyködtek vele. \"Hallották\" a hangjján, hogy valami nem stimmel. Mikor onnan hazakerült, egy darabig működött. Azt mondanám, 80%-on. Végülis tudtam porszívózni. Minden alkalommal portartályt kiürítam, szűrőt kiöblítettem, majd száradás után visszatettem a helyére, mégis lecsökkent a teljesítménye. A szervízben megint azzal jönnek, hogy nem elég tiszta.


Van esetleg javaslatotok, hogy hova forduljak. Nem lehet, hogy csak a garanciaperiódus lejárta után, már pénzért fognak csak belenyúlni, szétszedni? Mit lehet ilyenkor csinálni?


Illetve melyik márkáról van esetleg pozitív vélemény, hogy olyat vehessek legközelebb.

  1. 2018. Április 23. 11:243.

    Esetleg próbáld meg a fogyasztó védelemnél. 

  2. 2018. Április 19. 01:062.

    Mindig szkeptikus vagyok, ha porzsák nélküli porszívóról és hasonlóról hallok. A felszívott port centrifugális erő elvén választja le a gép, rossz hatásfokkal. Hajszálra azonos gondok jelentkeztek nálunk is. Azóta a régi. öreg, porzsákos típust választjuk, aminek drágább ugyan az üzemeltetése a papír porzsák árával, de  immár 20 éve jól üzemel.

Címlap

top