Kedves Fórumozók!

A következő napokban némi ráncfelvarráson esik át az NLCafé, célunk a mostaninál könnyebben kezelhető felhasználói felület. Megeshet, hogy egyes funkciók átmenetileg nem érhetőek el, türelmeteket kérjük! A fórumon böngészni, hozzászólni, topicot nyitni természetesen továbbra is tudtok. Jó böngészést!

Ráckeve 2017

Muci020
Létrehozva: 2017. július 2. 16:31

Sziasztok!


Rávkevén szeretnénk ingatlan vásárolni, de nem találtam aktuális információkat a ráckevei életről,közbiztonságról. Régebbi fórumokon nem volt igazán bíztató a helyzet...


Előre is köszönöm:)


 

2 hozzászólás
 1. 2017. augusztus 17. 23:202.

  Szia!


  Mi is hasonló cipőben járunk. Szombaton megyünk megnézni egy házat.


  Ráckevén még megfizethető árak is vannak. Párom az ELMŰ-nél dolgozik. Gyakran jönnek ügyfelek akik Ráckevére költöztek. Őket kérdezgeti, azt mondják, hogy nagyon jó hely és minden szuper.


  Persze mindennek vannak árnyoldalai is. Állítólag van egy jó adag cigó is a környéken, konkrétan a pokolhegyen. Elvileg az a hídtól délre fekvő terület. Azt kell kerülni.


  Engem az érdekelne, hogy mennyire járnak be ezek a tesók a belvárosba, mennyire biztonságos sötétedés után kimenni az utcákra, hévvel, busszal közlekedni. Mennyire gyakoriak a betörések. Ami házat néztünk, annak a képén kiszűrtunk egy "véd-gát" táblát, tehát távfelügyelet volt bekötve hozzá. Asszem anélkül nem is költöznék sehova vidékre.


  Nah mind1, remélem lesz aki ír ebbe a topicba hasznos válaszokat. Ha esetleg te is megtudsz valamit, akkor írd meg :)

Legnépszerűbb cikkek