Kedves Fórumozók!

A következő napokban némi ráncfelvarráson esik át az NLCafé, célunk a mostaninál könnyebben kezelhető felhasználói felület. Megeshet, hogy egyes funkciók átmenetileg nem érhetőek el, türelmeteket kérjük! A fórumon böngészni, hozzászólni, topicot nyitni természetesen továbbra is tudtok. Jó böngészést!

Mosó-Szárítógép ?

Kriszt@80
Létrehozva: 2017. június 5. 15:43

Sziasztok 


Kis lakásom van,kevés hellyel és egy ilyen gépen gondolkodom.


Érdekelne a véleményetek,hogy jó döntés e és persze ha tudnátok ajánlani jó fajtát...


Köszönöm

7 hozzászólás
 1. 2017. június 11. 08:417.

  Fele annyi ruhát tudsz kb. szárítani, mint mosni. A kimosott ruha egy részét teregetned kell, mert nem tudod megszárítani.


  Ha elromlik pl. a szárító rész, akkor mosni sem tudsz, mert az  egész gép tropa.

  előzmény:
  Kriszt@80 (6)
  2017-06-10  17:31
 2. 2017. június 10. 17:316.

  Tulajdonképp konkrét okot nem kaptam,hogy miért nem jó ha egyben van. Viszont a hely miatt 2 gép nem fér el,ezért maradok akkor a sima mosógépnél. Tegnap nézelődtem a Médiában és még az ott dolgozó is azt mondta,hogy olyat ne vegyek ami egybe van. 

 3. 2017. június 9. 22:115.

  Én -igaz 10 éve- vettem egy Indesit mosó-szárítót. De a szárítás kipróbálásáig el se jutottam, sőt, a mosásig sem, rögtön direktbe kapcsolt, mint egy autónál az 5. sebességbe.
  Nem tudták megjavitani. Nem tudták, mi a baj!!!! Csereutalványt kaptam.  De már csak mosógépet vettem rajta, száritás a kihuzhatón, a kád végében.
  Biztos,hogy van jó is. Egy mosógép-szerelő megmondaná!

 4. 2017. június 8. 17:114.

  Semmi szín alatt nem kéne még egyszer. Csakis külön gépek!

 5. 2017. június 8. 16:243.

  Szia, ha megoldható, akárhogy, akár még úgy is, ah a 2 gép külön helyiségben van, akkor ne vegyél kombináltat. Nem találkoztam még olyannal, akinél bevált volna... csak egy ok pl. a ruha töltet mindkettőnél kg-ra van megadva, és azért a nedves és a száraz ruha súlya nem egyforma, szóval vagy a mosógépet használod ki, vagy a szárítót.


  Nekem külön van, egy 6 kg-os mosógép, és egy 8 kg-os szárító. Asztmás a kisfiam, azért vettük. Döbbenet egyébként mennyi víz jön még ki a jól kicentrifugázott ruhákból is.


  + mivel külön van, tudom egyszerre is használni. Általában a hétvége 1 napját itthon töltjük, olyankor mosok. Estére 5-6 mosásnyi ruha van a szekrényben behajtogatva :)


  A gyűrődésmentes ruha titka pedig csak egy kis odafigyelés. Ahogy lejár a gép AZONNAL ki kell venni, és akkor tényleg nem kell vasalni. Tartok a gép mellett vállfákat, az ingeket, blúzokat rögtön felakasztom.


  Szárítógép mellett nem kell öblítő a mosógépbe, viszont a szárítóba többfajta illatosítót lehet kapni. Van szárítógépbe való Lenor kendő, illetve a Müllerben és a DMben is lehet kapni olyan folyadékot, amit rá kell csak locsolni a vizes ruhákra a dobban.


  Én egyébként annyira megszerettem a gépet, hogy nyáron is szárítok, pedig van kertünk .


   

 6. 2017. június 5. 15:562.

  Csak végszükségben vegyél ilyen kombináltat!


  A külön szárítógéphez képest nagyon gyenge eredményt produkál a szárítófunkció.


  Mi anno azért vettünk ilyet, mert kb. 10e ft-tal volt drágább, mint a csak mosógép. De egykezemen meg tudom számolni, hányszor használtam a szárító funkciót. Egyáltalán nem az a pihe-puha vasalni-sem-kell cuccok jöttek ki belőle. :-(


   


  Fölfelé nem tudtok terjeszkedni? már úgy értem, ogy egy előltöltős mosógép, és a tetejére a szárítógép.

Legnépszerűbb cikkek