Kedves Fórumozók!

A következő napokban némi ráncfelvarráson esik át az NLCafé, célunk a mostaninál könnyebben kezelhető felhasználói felület. Megeshet, hogy egyes funkciók átmenetileg nem érhetőek el, türelmeteket kérjük! A fórumon böngészni, hozzászólni, topicot nyitni természetesen továbbra is tudtok. Jó böngészést!

Fundamenta azonnali hitel

sárkányfűárus
Létrehozva: 2017. május 28. 11:26

Sziasztok!


Nem egyértelmű számomra, hogy is működik a dolog.


Használt lakás vásárláshoz szerződéskötést követően mennyi időn belül kaphatok a Fundamentától hitelt és milyen feltételekkel?


Itt is történik értékbecslés, jelzálog bejegyzés?


 

5 hozzászólás
 1. 2017. június 1. 13:195.

  Szia!


   


  Mi Azonnali áthidaló kölcsönt vettünk igénybe a Fundamentás szerződéskötésünk után kb fél évvel. A folyósítás hamar lezajlott, nagyjából két hónap alatt. Igazából novemberben néztük meg a lakást és következő év február végén már átvettük a kulcsokat. A fundamentás bankárunk nagyon kedves volt, sokat segítetett. Ugyanúgy kell értékbecslés hozzá, adásvételi, közjegyzői okirat, lakásbiztosítás kötés stb..

 2. 2017. május 29. 14:444.

  De igen, van értékbecslés, és jelzálog bejegyzés is, hiszen valami biztosíték kell nekik is, mint bármelyik másik pénzintézetnek.

 3. 2017. május 29. 08:473.

  Hívd fel őket, mindent el fognak mondani, vagy egy hozzád közeli ügyintézőhöz irányítanak, aki szintén tud érdemben segíteni. Mi tőlük vettük fel évekkel ezelőtt, sok papírmunka, nem emlékszem pontosan mennyi idő. Attól is függ, hogy a papírok rendben vannak-e, stb.

 4. 2017. május 29. 02:282.

  mindezt  SZERZODESKOTES  elott, KELL  MEGTARGYALNI.

Legnépszerűbb cikkek