Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Nutrilite vitaminok hol?

Torolt_felhasznalo_859449
Torolt_felhasznalo_859449
Létrehozva: 2006. március 3. 14:03

Sziasztok!

Próbálok a Neten infót találni a Nutrilite vitaminokról, de eddig sikertelenül. Bejön az Amway honlapja, de a termékek nincsenek részletezve. Tudtok segíteni, hogy honnan tudhatnék meg többet ezekről a vitaminokról? Köszönöm szépen

  1. Torolt_felhasznalo_131218
    Torolt_felhasznalo_131218
    2009. március 2. 21:2127.

    A Nutrilite vaskészítménye volt az első, ami a vashiányos anémiámon rendesen segített.

     

    Szerinted egy folyton szédülő nő, hogyan élhet?

    Na ez az, ami nekem teljes egészében elmúlt egy kúra befejeztével! Mostmár csak akkor veszek be belőle, ha kedvem tartja és tudom nem okozok vele semmi bajt a szervezetemnek.

    Ja! és nincs mellékhatása, mint a legtöbb receptre felírt patikai szereknek, mert ugyebár az orvosok ezeket szeretik :).

    És azóta a vérleleteim is teljesen rendbe jöttek!!!

     

     

    Ezt csak azért írom, mert mindenkitől várod,  hogy írjanak hatást!

    előzmény:
    Angel_fire (24)
    2008-09-18  13:00
  2. 2008. szeptember 18. 14:0526.

    Háát, én a SOTE-n még mást tanultam, sőt, ELTE-n végzett biológus kollégáim sem hallottak ilyenről még sosem. Szerintem kérdezz utána mégegyszer, lehet, hogy félreértetted.

     

    A szintetikus vitamonokról meg egyetem nélkül úgy tudod meg a legtöbbet mikor az egymás elleni termék kampány van

    a mai reklámkultúrából kiindulva ne akarjon senki az ilyenkor kommunikált információkból tanulni

     

    A nutrilite termékek bio termékek nem én mondom ezt, hanem azok a cégek, amik mínősítik a világ termékeit

    Egységesített minősítő intézet nem létezik, ellenben van pár magát annak nevező, jellemzően gyártók által szponzorált intézet, akik jó pénzért bármit minősítenek. Vannak ugyan szélesebb körben elfogadott intézetek, de azok pecsétjét ritkán látni. Sajnos a fogyasztó hisz bármilyen plecsninek, amit a termékre ráaggatnak, anélkül, hogy utánanézne.

    De Te most a Bio-ról beszélsz, amiről eddig nem volt szó, nem is értem, hogy jön ez ide..

     

    mert kimegy az ellenőr és megnézi, hogy na hogy is van ez és majd ő mínősít.

    Nincs ilyen kommandó, aki kimegy, és jól a forgalmazó orrára koppint, továbbá beszedi a terméket a polcról, és csak azért aláveti egy halom méregdrága analitikának, hogy bebizonyítsa, neki volt igaza.

     

    Tehát nem sufniban kotyvasztott főleg akkor nem ha 3 milliárdos forgalommal dolgozik(ezt a forgalmat amúgy 1-2 hónapja érte el világszinten ezt se én mondom ez is tény).

    A sufniban kotyvasztás ténye nem függ az éves nettó árbevételtől (sajnos). De ha így van, akkor pláne ésszel kellene kommunikálniuk, pláne mert pl. ettől is függ a versenyhivatali és fogyasztóvédelmi bírság mértéke :-)

     

    Az omega-3 igenis ilyen hatással van rád és szintén nem azért mert én azt mondom, hanem bármelyik orvosi könyv elmondja ezt neked, amit szerintem okos emberek írtak.

    Az a szakmám, hogy ilyen könyveket olvasgassak, de eddig egyetlen elismert szakirodalom sem említ ilyen hatást. (egyébként ilyen termékeket fejlesztek)

     

    Viszont véleményt csak akkor mondok mikor kipróbáltam és szeretek tényekkel érvelni mint most is, ha valami még mindig homály vagy ködösítésnek tűnik írd le nyugodtan igyekszem akkor világosabb lenni.

    Hajrá! :-)

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_150642 (25)
    2008-09-18  13:25
  3. Torolt_felhasznalo_150642
    Torolt_felhasznalo_150642
    2008. szeptember 18. 13:2525.

    ELTE TTK biológia szakára járok, ahol sztem tudják mit beszélnek és én mint tanuló igyekszem megjegyezni amit mondanak. Például tudtad-e hogy a pasztörizált tejben lévő kálcium nem épül be a csontjaidba? Most hevesen rázod a fejed, hogy ez nem igaz de attól még igaz. A szintetikus vitamonokról meg egyetem nélkül úgy tudod meg a legtöbbet mikor az egymás elleni termék kampány van pl: az átlag c vitamin gyorsan ürül a szervezetből és szinte semmit se használ, nade itt van xy ami nem ilyen! stb.

    A nutrilite termékek bio termékek nem én mondom ezt, hanem azok a cégek, amik mínősítik a világ termékeit. Tehát az nem elég hogy valaki azt mondja hé én bio cuccot csinálok, mert kimegy az ellenőr és megnézi, hogy na hogy is van ez és majd ő mínősít. Tehát nem sufniban kotyvasztott főleg akkor nem ha 3 milliárdos forgalommal dolgozik(ezt a forgalmat amúgy 1-2 hónapja érte el világszinten ezt se én mondom ez is tény).

     Az omega-3 igenis ilyen hatással van rád és szintén nem azért mert én azt mondom, hanem bármelyik orvosi könyv elmondja ezt neked, amit szerintem okos emberek írtak.

    Én olyan ember vagyok aki nem szereti az "úgy hallottam, azt hiszem, mesélték" infókat, sőt szkeptikus vagyok velük szemben, igazából mindennel szemben, ezért sok dolgot nem is próbálok ki önszántamból. Viszont véleményt csak akkor mondok mikor kipróbáltam és szeretek tényekkel érvelni mint most is, ha valami még mindig homály vagy ködösítésnek tűnik írd le nyugodtan igyekszem akkor világosabb lenni.

    előzmény:
    Angel_fire (24)
    2008-09-18  13:00
  4. 2008. szeptember 18. 13:0024.

    Ez biztos?? Mert az, hogy 2008-ban egy egyetemen ilyet tanítanak, hogy a vitamintabletták szintetikusak, az enyhén szólva is gáz. Nem tudom, melyik egyetem ez, de nagyon félretájékoztatja a hallgatóit (mondhatnám azt is, hogy hülyeségeket tanít), mert ez nem igaz.

    (Egyébként a szintetikus is beépül, de a természetes jobban hasznosul. Ugyan ugyanaz a vegyület, de a térbeli elrendezkedése más lehet, ezért a különbség.)

     

    Ha tényleg igaz, hogy "ezek növények tehát jól összepasszírozott porított stb növények vagy kivonatai és nem laborban születtek" bennem inkább kétséget (és kétségbeesést) ébreszt a termékkel kapcsolatosan. Csak olyan termék lehetne forgalomban, amit nem a sufniban kotyvasztottak össze ki tudja honnan szedett -és mivel szennyeződött- alapanyagokból. Nem csupán a méricskéléshez, de az analitikához, gyártáshoz, minőségellenőrzéshez, stabilitásvizsgálatokhoz, stb. is kell labor. És még sorolhatnám.

     

    A vérszegénység betegség, a szédülés, stb, ezer minden mástól is lehet, ezért bármit is elkezdesz szedni, meg kellene kérdezni az orvosod.

    Az omega 3-tól nem fogsz jobban látni és gondolkodni, de ha ilyen placebo hatása van és tényleg jó, akkor szedd nyugodtan, mert egyébként másra tényleg nagyon hasznos!

     

    Egyébként nagyon jó volt végre olvasni egy ilyen "beszámolót". A nagy többség csak annyit ír, hogy "bevált", de, hogy tulajdonképp miért is, az már nem derül ki.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_150642 (22)
    2008-09-18  12:30
  5. Torolt_felhasznalo_248363
    Torolt_felhasznalo_248363
    2008. szeptember 18. 12:3723.

    Szerintem a naponta és fokhagyma nagyon jó!

    igaz nagyobb az étvágyam

     én ezeket szedem nem a gyógyszertári vitaminokat

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_859449 (1)
    2006-03-03  14:03
  6. Torolt_felhasznalo_150642
    Torolt_felhasznalo_150642
    2008. szeptember 18. 12:3022.

     

    én nem rég kezdtem el ezeket a vitaminokat szedni. Nagyon nem hittem bennük, mert az egyetemen azt tanuljuk hogy a vitamin tabletták mivel szintetikusan vannak előállítva a benne található vitaminok 0 azaz 0 százaléke épül be a szervezetbe, szóval kicsit gáz.... viszont nekem azt mondták ezek növények tehát jól összepasszírozott porított stb növények vagy kivonatai és nem laborban születtek. Természetesen mondani könnyű én is mondhattam volna hogy az ég lila attól még kék XD De édesanyám meggyőzött, hogy próbáljuk ki, mert az ismerősei azt mondják hogy jók.

    Tudni kell hogy én vérszegény vagyok és kiskoromban rengeteg vitamininjekciót kaptam(hú de élveztem...) tehát a vas és B vitamin szintem a béka segge alatt motoszkál folyamatosan ettől előszeretettel ájulok el meg szédülök. Ezért anyummal vettünk nekem vas tabletát( cseresznye izű meg tudnám enni a dobozt XD), a tanuláshoz omega 3-mat(szintén egyetemről tudom, hogy fontos és a magyarok nagyon alacsony szinten vannak a fogyasztásban - ettől fogsz látni, meg gondolkodni jobban). A vérképem nem tudom épp milyen de az biztos hogy a napi 8-18-ig tartó egyetemi napjaimon valahogy kávé nélkül is életben tudok maradni.

    Tehát nekem bevállt és csak ajánlani tudom őket! 

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  7. Torolt_felhasznalo_198217
    Torolt_felhasznalo_198217
    2006. június 11. 19:2021.
    a napi vitamin napi ára 60 ft.... 
    előzmény:
    bnagy (19)
    2006-03-04  08:14
  8. Torolt_felhasznalo_336194
    Torolt_felhasznalo_336194
    2006. Április 21. 21:3620.
    Szia Mozarela!
    A vebso-n néztél a vitaminok után,vagy a sima amway honlapon?Azt hiszem nem mindegy!
    Üdv Tündi
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_859449 (1)
    2006-03-03  14:03
  9. 2006. március 4. 08:1419.

    Kedves Kiki!

    Attól tartok, engem nem lehet meggyőzni Amway ügyben. Több előadást is végighallgattam már tőlük, Nutrilite-ost is, van ismerősöm, aki profi szinten űzi a dolgot, és nem egyszer próbált beszervezni, használok is néhány terméket, de sajnos gyógyíthatatlan szkeptikus vagyok, egyszerűen nem veszi be a buta kis agyam azt a körítést, amivel tálalják a dolgot.

    Az egész világot beterítik a termékeikkel, ahhoz, hogy ekkora volumenben (napi több száz tonna lehet) tudjanak termelni, kb. Magyarország méretű területen kellene biogazdálkodást folytatni afrikai gilisztákkal és 500 km-re mindenfajta motorizációtól. Na meg hogy kézzel válogatják az alapanyagokat! Nyilván rabszolgákkal, mert annyi munkáskéz még Kínában is sokba kerülne, ami ehhez szükséges. Azt minden további nélkül elhiszem, hogy vannak mintagazdaságaik, amiket büszkén mutogatnak a hívőknek. Én viszont annyira hitetlen vagyok, hogy akkor se hinném, ha látnám.

    Sorry!

    előzmény:
    kiki12 (17)
    2006-03-03  18:12
  10. 2006. március 3. 19:4518.
    Számoltuk, ugyanannyira jön ki, mint pl. a Supradyne, csak hát ugye sokkal nagyobb százalékban felszívódik, miután természetes.
    előzmény:
    kiki12 (17)
    2006-03-03  18:12
  11. Torolt_felhasznalo_911296
    Torolt_felhasznalo_911296
    2006. március 3. 18:1217.

    Most nincs időm, de ígérem, kiszámolom a napi árat.

    Hogy mennyire hatékony ??? Ezt azok bizonyítják, nem neked, maguknak, akik hosszú ideje használják..

    Hogy mennyire természetes ?? Ha meghallgatsz, megérted. Itt nincs becsapás. lehet, hogy ahhoz szoktál, szoktunk, de itt minden " követhetően" természetes, ill. növényi anyagok Csak azt tudom tanácsolni, bármit szeretnél tudni ebben a témában, akkor priviben jelentkezzetek ! / Olyan fantasztikus háttér van  a termékek mögött, amit büszkén bevállalok../

     

    előzmény:
    bnagy (16)
    2006-03-03  17:29
  12. 2006. március 3. 17:2916.

    Egyszer én is vettem, de szerintem eszméletlen drága a sima gyógyszertári termékekhez képest. Az meg szerintem kábítás, hogy csak természetes anyagból vonják ki. Tetejébe csupa bio dologból csinálják, semmi növényvédőszer stb.

    Terhesség alatt Pregnavitot szedtem, nem Nutrilite-ot, és én is egészséges voltam, meg a gyermekem is az lett, mint ahogy jó eséllyel bármely kismama, aki egészségesen táplálkozik.

    A táplálékkiegészítők sajnos nem varázsszerek attól, hogy sokba kerülnek.

    (Azt már csak zárójelben jegyzem meg, hogy van ismerősöm, aki napi 10-12 ilyen  bogyót szed, és nem nagyon látom rajta, hogy kicsattanna az egészségtől.)

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_859449 (1)
    2006-03-03  14:03
  13. Torolt_felhasznalo_911296
    Torolt_felhasznalo_911296
    2006. március 3. 17:0215.
    A lényeg: RENDELNI IS TUDTOK NÁLAM    Természetesen megbeszélve, hogy mire kell a segitség..
    előzmény:
    kiki12 (14)
    2006-03-03  16:38
  14. Torolt_felhasznalo_911296
    Torolt_felhasznalo_911296
    2006. március 3. 16:3814.

    Nutrilite ügyben keressetek bármikor, priviben számot, minden infot megadok. Én is használom, baromi jó, de ezt ti is tudjátok... 

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_859449 (1)
    2006-03-03  14:03
  15. 2006. március 3. 16:0813.

    Sziasztok

    elolvastam, amiket irtatok es nagyon felkeltette az erdeklodesem a multivitamin! Vennek is, csak mivel kulfoldon elek, nem tudom, hogy lehet megoldani..(nem ismerek Amway forgalmazott itt sem es otthon sem)?! Tippek? Koszi elore is!

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  16. Torolt_felhasznalo_859449
    Torolt_felhasznalo_859449
    2006. március 3. 15:1012.
    Köszönöm szépen a válaszokat!
    előzmény:
    veranéni (8)
    2006-03-03  14:52
  17. Torolt_felhasznalo_566184
    Torolt_felhasznalo_566184
    2006. március 3. 15:0411.
    Naponta-multivitamin
    Vásárlóink véleménye

    Kiváló termék. Évek óta szedem, mert magas fordulatszámon élek, de segítségével nem vesztettem energiámból. A kisbabámat is ezzel a vitaminnal hordtam ki és egy gyönyörű, nagy, egészséges gyermekem született.

    Én nem szponzorálok, viszont mielőtt először megvettük volna, a kollégáimmal rászántunk néhány órát, hogy az összetételét összehasonlítsuk sok-sok más vitaminkészítmánnyel. A család minden tagja évek óta szedi. Nem kell mást keresni.

    Lányom 3 éve allergiás lett. Februártól novemberig gyógyszerrel kellene tömnöm. Folyamatosan szedi a Napontát, így csak a fő parlagfüves szezonban kell egy kevés ideig orrcseppel kiegészíteni a kúrát, egyébként teljesen tünetmentes! Egyéb betegsége a Naponta szedése óta nem is volt! Eldönthető: gyógyszer vagy vitamin!

    A feleségem nagyon fáradékony volt. Amióta szedi televan energiával. Ez látványos változás.

    Ez tényleg jó. Reggel kipattanok az ágyból és indulhat a nap. Nem tudok elfáradni.

    A feleségem a terhesség alatt is kizárólag csak ezt szedte!A vérképe végig tökéletes volt. A baba gyönyörű és egészséges lett. Szívből ajánlom mindenkinek! :-)

    Amióta szedem a vitamint, a betegség elkerül, bár látom, hogy a kollégáim, s más környezetemben élő emberek ilyen-olyan betegségekkel bajlódnak pl. megfázás. A családom rendszeresen szedi, a gyerekek is. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek.

    Ez a termék pótolhatatlan.

    Én csak most kezdtem el szedni a tablettát de szerintem szuper!!!

    2 suli. 2 munkahely. Szedem. kb. 1,5-2 éve nem voltam beteg. Biztos semmi köze hozzá...

    A tablettát édesapámék szedik, és szerintük nagyon jó. Nem fáradékonyak, pedig rengeteget dolgoznak.

    Epilepsziás beteg ismerősöm próbálta ki, neki különösen kell vigyáznia a lázzal járó betegsékkel. Elmondása szerint nagyon jól van, sokkal jobb a közérzete, azóta egyszer sem fázott meg. Sok folsav is van ebben a vitaminban amit az orvosa felírt neki. Már a férjének is adja aki mindig idegeskedik. Örülök hogy segített nekik ez a termék.


    A vitamin 3. heti szedését követően észerevehetően nőni és erősödni kezdett a körmöm. A munkabírásom fokozódott, nincs szükségem kávéra. Az aluszékonyságom és a töredezett körmeim már a múlté.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_859449 (1)
    2006-03-03  14:03
  18. Torolt_felhasznalo_566184
    Torolt_felhasznalo_566184
    2006. március 3. 15:0210.
    Leírás
    C-vitamin-tartalmú étrendkiegészítő acerolával Exkluzív NUTRILITE™ acerolacseresznye-koncentrátumot, valamint citromhús és -héj kivonatát tartalmazza. A természetes anyagok közül a legtöbb C-vitamin az acerola cseresznyében van. Az acerola cseresznye az egyik leggazdagabb természetes C-vitamin-forrás.

    Tulajdonságok
    1 tabletta 30 mg C-vitamint tartalmaz.
    A C-vitamint a NUTRILITE™ acerolacseresznye-koncentrátum tartalmazza.
    Citrus bioflavonoid vegyületek.
    NUTRILOCK bevonat.
    Nem tartalmaz mesterséges színezéket, ízesítőt és tartósítószert.

    Előnyök
    Egy tabletta a napi C-vitaminszükséglet 50%-át biztosítja.
    A C-vitamin mellett egyéb fontos növényi anyagokat is tartalmaz, amelyek hozzájárulnak az egészséges táplálkozáshoz.
    A bioflavonoidok a természetben a C-vitaminokkal együtt találhatók.
    A tabletták könnyen lenyelhetők.
    Azoknak ajánljuk, akik kerülik a mesterséges adalékok fogyasztását.

    Tippek
    Annak ajanljuk, aki:
    - nem eszik sok zöldséget, gyümölcsöt, főleg citrusféléket
    - diétázik, gyógyszert szed
    - dohányzik, alkoholt fogyaszt, napozik, gyakran fogyaszt mélyhűtött élelmiszereket vagy erősen szennyezett környezetben lakik.
    Ezek azok a körülmények, amelyek fokozottan csökkentik a szervezet C-vitamin-készletét
    - idős korú, terhes vagy szoptat


    Vásárlóink véleménye

    Négy gyerekünk van, nekem a vitaminok jók a parlagfű ellen.A kisebbik gyerek lázgörcsös volt, az immunrendszerét a vitaminokkal helyrehoztuk.Köszönjük.

    Amióta szedem még nem voltam beteg, ami nálam nagy szó mert télen ilyenkorra már el szokott menni a hangom és gyötrődni szoktam a megfázással. A környezetemben is aki megismerte nem akar lemondani róla. Egy élelmiszeripari mérnök barátnőm azt mondta, hogy tanult róla, hogy létezik ilyen, de nem tudta, hogy valahol be is lehet szerezni. Azóta ahogy ő mondja, függővé vált a család, mert még az allergiás gyermeke is pillanatok alatt meggyógyul tőle.

    Fantasztikus tapasztalataink vannak a családban.A két gyermekünk is, és a feleségemmel mi is rendszeresen szedjük öket, valamint minden nagyszülő is. Nekem jóval kevesebb az alvásigényem, amióta szedem rendszeresen. A gyermekeink lényegesen kevesebbet betegek, valamint a gyógyulásuk is gyorsabb, az erösebb immunrendszerüknek köszönhetöen. Hihetetlenül jó termékek.

    Második tél telt el,mióta szedem a táplálékkiegészitőket és nem estem áldozatul az influenzának,pedig betegek között élek.

    É30 mg C vitamin/tabletta a napi 100-200 mg szűkséglethez nem túl nagy mennyiség. Szabó Sándor

    A bioflavonoid tartalma miatt egészen különleges. Jelentősen csökkenti a fertőzésekre, szív- és érrendszeri betegségekre való hajlamot. Dr. Hegedűs György

    A C-vitamin csökkenti az allargiát, fokozza az immunrendszer ellenállóképességét,frissít, energiát ad. Mindenkinek ajánlom,30-mg károsodás nélkül fogyasztható a normál étkezés mellett is.Dr. Horváth Ibolya gyermekgyóg
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_859449 (1)
    2006-03-03  14:03
  19. Torolt_felhasznalo_566184
    Torolt_felhasznalo_566184
    2006. március 3. 15:019.
    Mivel ezek NEM SZINTETIKUS VITAMINOK, így a mennyiségek máshogy néznek ki.
    AZ E VITAMIN
    A NUTRILITE™ Rágható E-vitamin természetes, növényi olaj eredetű E-vitamint (d-alfa-tokoferol-szukcinát) tartalmaz. Az E-vitamin természetes antioxidáns. A kellemes ízű, rágható tablettákat mézzel és természetes juhardióval édesítették és ízesítették.

    Tulajdonságok
    5 mg E-vitamin.
    Rágható, juhardióval ízesítették. Jó ízű.
    Nem tartalmaz mesterséges színezéket, ízesítőket és tartósítószert.

    Előnyök
    A zsírban oldódó E-vitamin antioxidáns, védi a sejteket
    Kellemes íze van

    Tippek
    Annak ajanljuk, aki:
    - kevés növényi olajat, diófélét, magvakat, búzacsírát és szójababot fogyaszt
    - dohányzik, redszeresen mozog, bő olajban sütött zsíros ételeket fogyaszt, napozik, alkoholt fogyaszt és/vagy gyakran fogyókúrázik
    - nem jut hozzá a szervezete a szükséges E-vitamin-mennyiséghez
    - szervezete antioxidáns-védelmét kívánja növelni


    Vásárlóink véleménye

    Mióta óvodás fiam a C vitamin mellett ezt a készítményt is szedi, azóta nem kellett a gyermekorvost felkeresnünk.

    Különösen jó hatással van a szervezetemre.

    Tordai Margit: Monitor előtt ülök 10 éve, ill. sokat tanulok vagy olvasok esténként, s a szemem mostmár nagyon fáradékony lett, ill. azt éreztem hogy kevésbbé tud alkalmazkodni a szemizom, meg kell erőltetnem a kisebb betűknél. Már amikor jegyzeteltem, problémáim voltak az írásnál, mert a megszokott távolság nem volt elég ahhoz, hogy élesen lássam azt, amit írok. Még nem vagyok szemüveges! 1 hónapi E vitamin szedése után éreztem, hogy a fáradékonyság eltűnt, és a szemem sokkal jobban alkalmazkodik! Saját tapasztalatom az előbbi, programozó matematikus és termékforgalmazó vagyok.

    Ez egy nagyszerű készítmény. Amióta szedem, a barátnőm szeme sokkal csillogóbb .

    A rágható E-vitamin fiatalít,fokozza a sejtek oxigénellátását, jó hatással van a bőrre, körmökre, hajra.Méztartalma olyan minimális,hogy cukorbetegek is nyugodtan fogyaszthatják. Ajánlom minden változókorban lévő nőnek,és férfinek.Dr. Horváth Ibolya gyermekgyógyász.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_859449 (7)
    2006-03-03  14:44
  20. 2006. március 3. 14:528.
    Leírás
    A NUTRILITE™ Naponta tartalmazza az exkluzív NUTRILITE™ koncentrátumot. A koncentrátum különböző speciálisan termesztett és feldolgozott növények, többek között a lucerna, a vízitorma, a petrezselyem, a spenót, a répa és az acerola cseresznye kivonatából és párlatából készül. A kíméletes feldolgozási mód megőrzi a legfontosabb vitaminokat és ásványi anyagokat.

    Tulajdonságok
    Egyetlen szem NUTRILITE™ Naponta , cinket és egyéb komponenseket tartalmaz.

    Egy tabletta tartalma:
    Béta-karotin
    (az A-vitamin provitaminja)
    4,8 mg
    Biotin
    150 µg
    E-vitamin
    6 mg
    Pantoténsav
    6 mg
    C-vitamin
    60 mg
    Kalcium
    200 mg
    B1-vitamin
    1 mg
    Foszfor
    133 mg
    B2-vitamin
    1,2 mg
    Vas
    7,5 mg
    Niacin
    15 mg
    Magnézium
    110 mg
    B6-vitamin
    2 mg
    Cink
    7 mg
    Folsav
    150 µg
    Jód
    75 µg
    B12-vitamin
    1 µg
    Mangán
    4 mg


    Réz
    1,4 mg


    Tippek
    Azoknak ajánljuk, akik különleges minőségű tápanyagokat kívánnak fogyasztani, mivel a termék nem tartalmaz mesterséges színezéket, ízesítőket, sem tartósítószert. Ideális azoknak, akik étrendjüket vitaminokkal és ásványi anyagokkal kívánják kiegészíteni.
       Ő egy multivitamin, 7200 pénz, és 120 darab, tehát 4 havi adag. De van konkrétan külön C-vitamin, B-komplex, Vas, Ca-Mg, többek rágható változatban is...
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_859449 (7)
    2006-03-03  14:44
  21. Torolt_felhasznalo_859449
    Torolt_felhasznalo_859449
    2006. március 3. 14:447.

    Szia!

    Az érdekelne, hogy a vitaminokban konkrétan mennyi B vitamin van (mg), E, C, stb. Tehát a pontos összetétele, és persze az ára.

    előzmény:
    Kisbari (5)
    2006-03-03  14:37
  22. Torolt_felhasznalo_566184
    Torolt_felhasznalo_566184
    2006. március 3. 14:396.
    focsikorgatás=fogcsikorgatás
    előzmény:
    Kisbari (5)
    2006-03-03  14:37
  23. Torolt_felhasznalo_566184
    Torolt_felhasznalo_566184
    2006. március 3. 14:375.
    http://www.nutrilite.com/
    Itt van infó.
    De egyszerűbb, ha konkrét problémát mondasz, és akkor konkrét termésktapsztalatot tudunk mondani.
    Pl allergia, focsikorgatás, ekcémás bőr, megfázás, elhízás.....
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_859449 (1)
    2006-03-03  14:03
  24. Torolt_felhasznalo_409138
    Torolt_felhasznalo_409138
    2006. március 3. 14:224.
    Sziasztok, én is csak jót tudok mondani róluk. Kismamaként is ezeket a vitaminokat szedem, nem vagyok beteg, a körmeim megerősödtek és a koleszterinszintem is lement. Minden más amway terméket is figyelmedbe ajánlok!!! Ha segítség kell, én is szívesen!
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_859449 (1)
    2006-03-03  14:03

Címlap

top