Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Kidobós edzés Budapesten

huwa
Létrehozva: 2019. január 1. 16:00

Létezik egy játék, amit senkinek nem kell bemutatni, mert mindenki testközelből ismeri. Nincs olyan, aki gyermekkorában ne játszotta volna, hiszen Magyarországon a tornaórák egyik leginkább kedvelt része, várt pillanata, amikor a tesitanár engedve a kérésnek végre hagyta, hogy kidobósozzunk.


Ennek a népszerű tornaórai játékának a kidobósnak nemzetközi változatából, amit dodgeball-nak hívnak, mostanra egy izgalmas sportág született. Egyszerű, érthető szabályokkal, Világ és Európa-bajnoksággal.


Csütörtök esténként vannak a kidobós edzéseink Budapesten 20-21.30 között.


5 speciális labdával és partizánok nélkül játszunk. Dobás, elkapás, blokkolás és persze sok játék.


Gyertek el, próbáljátok ki ezt a régi-új sportágat és magatokat az edzéseken. Az persze nem baj, ha valamilyen szinten barátságban vagy a labdával, de ha csak egy jó kis mozgásra és társaságra vágysz akkor is köztünk a helyed. Várunk benneteket

  1. 2019. január 2. 13:303.

    Ez pedig egy női mérkőzés a dodgeball világbajnokságról:

  2. 2019. január 1. 23:562.

    Így néz ki egy mérkőzés a legmagasabb szinten:


     


     


     

Címlap

top