Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Optimális csoki mennyiség

Panka
Létrehozva: 2018. július 2. 12:36

Ti mennyi csokoládét esztek meg egy nap és a napnak mely szakaszában / szakaszaiban (Természeetes a fő és átlagos (nem fogyókúrás) étkezések mellett és nem helyett :) )? Odafigyeltek rá, hogy ne tartalmazzon hozzáadott cukrot vagy olyankor bármilyen jöhet? 

  1. 2018. július 3. 13:483.

    Sziasztok,


    szeretem a csokit, mint mindenki, de szerencsére ritkán tör rám a kísértés.. összességében, kb. havi 2 tábla.. van, amikor egy egész hétig nem eszek.. és van amikor rögtön fél táblát benyomok.. :D változó..


    próbálok általában étcsokit enni... az talán egészségesebb.. de imádom a tejcsokit is..sőt azt jobban szeretem.. de próbálok egészségesen bűnözni általában.. :)

  2. 2018. július 2. 13:132.

    Összeadtam,kivontam,szoroztam és osztottam.


    A végeredmény nekem 1 tábla sötét perugina lett hetente.Perugina Premium Chocolate Bar 51% Cacao -- 3.5 oz - Vitacost


    ha az nincs kéznél,akkor van egy másik kedvencem,az pedig kókusz töltelékkel.Organic Coconut filled Dark Chocolate Candy Bars from OCHO


    A nap bármelyik időszakában,amikor eszembe jut.Ne legyen nagyon édes,de keserűségből már kaptam eleget fiatalabb koromban.....


    Az 5 éves örökmozgó gyerekeknek többet javasolok mint a 80 éves cukorbajosoknak,de az csak én vagyok.

Címlap

top