Tantra Sziget

meggyszosz
Létrehozva: 2013. november 19. 16:42

Azt szeretném megtudni Tőletek, hogy ismerie-e valaki közületek a Budapesten található Tantra Sziget Központot?

 

Nem rég olvastam róla, és szeretnék olyanokkal beszélgetni, akik voltak ott, részt vettek foglalkozásokon.

 

Minden érdekel, érzések, gondolatok, hasznosság, a hely maga, az első benyomások.

 

Valóban minden érdekel, még az is, ha valamiért nem volt számotokra oké a hely.

 

Minden válaszolónak előre is köszönöm. 

58 hozzászólás
 1. 2017. október 10. 20:2058.

  Kedves Margareta és Mozdonj!


  Margareta: Mi volt az, ami ennyire nem esett jól, amikor részt vettél a programon? Őszintén kíváncsi vagyok, mert ismerem Gyurit, és amiket írtál róla illetve a programokról, nem fedik a valóságot. Érződik a hangvételedben a sértettség, ezért érdeklődöm, hogy mi volt az, ami miatt ennyire eltorzított, valótlan dolgokat írsz ezen a felületen. 


  Mozdonj: Amiket Margareta írt nem fedik a valóságot, ezért ha szeretnél hiteles információt kapni, ajánlom a korábbi hozzászólásomat, illetve bármilyen kérdésedre szívesen és őszintén válaszolok. 


  Szeretettel,


  Levendula07    


   

  előzmény:
  Mozdonj (57)
  2017-10-05  17:35
 2. 2017. október 5. 17:3557.

  Szia!


  Én voltam párszor náluk. A fiú aki tartja, Solymári Gy. nagyon defektes. A honlapon szeretetteljes közeget hirdet, amihez köze nincs annak, amit csinál. Kimondottan nem szeretetteljes a srác, sokkal inkább a pénz és a kéjszerző szexualitás érdekli. A bizalommal is vannak gondok a programjain. Ő magáról semmit nem mond, nem oszt meg semmit egy-két közhelyen kívül (pl. hogy korábban sokat szorongott, ez a legmélyebb, amit elmond), ha kérdezed kimondottan kimért, szűkszavú, kitér, és a válaszok feléről utólag kiderül, hogy nettó hazugság. Többször megdöbbenve hallottam, hogy részvevőket a hátuk mögött kinevetett, pejoratívan minősített. A viselkedése több tekintetben kimondottan alulmúlhatatlan, annyira, hogy ezeket én már a legelején érzékeltem, de nem akartam hinni magamnak, hogy egy segítő szakmában valaki ennyire nem önzetlen, nem támogató, ennyire nem őszinte, ennyire nem nyílt. A feladatok a hétvégi programokon olyan emberek között, akiknek nincs lehetőségük megismerni egymást sokszor durvák, tele meztelenséggel. Persze nem kötelező, de a háta mögött, és szemébe is elítélik néhányan Solymári Gy. mintája alapján azt, aki nem vesz ezekben részt. A csoportból, amiben részt vettem többen mondták, hogy megbánták, nem volt előkészített, megalapozott, támogatott az egész program. Én bánni nem bántam meg, mert valószínű volt ott egy kis dolgom, de ajánlani jó szívvel csak mazohistáknak tudom, illetve senkinek. A feladatok, amiket csinál egyébként jók lennének, mert mélyek és érdekesek, de az ő személye nagyon olcsó ehhez az egészhez. A kommunikációval is komoly gondjai vannak a srácnak, rébuszokban beszél, ha beszél. Egyébként olyan mintha megrekedt volna 13-15 éves korában. Remélem tudtam segíteni.

  idézet:
  Margareta (54)
  2017-04-15 17:49:23

  Koszonom szepen , nagyon szep hozzaszolas.
  Igy tudja igazandibol, live-tapasztalatbol az ember , mire varhat... es azert nem lehet ingyenes..

  Pont itt vigyorogtam : az ur penzteremtesben is kivalo... a 8.pont erdekes : ha az elobbi 7 pont nem javit a penz-aramlas megteremtesere , akkor maganlecket kell venned.
  Rogton meg lettem gyozodve arrol , hogy a penz aramlik ,sajna arra is rajottem , merre aramlik az a penz


  8. lépés:


   


  Ha az előzőek nem hoztak megoldást az anyagiakkal kapcsolatos korlátozó belső gondolati mintákkal kapcsolatban, akkor valószínűleg mélyebb önismereti munka szükséges. Erre többféle lehetőség is van, különféle egyéni és csoportos formában.


  előzmény:
  Margareta (54)
  2017-04-15  17:49
 3. 2017. október 5. 16:0856.

  Kedves Kérdező!


   


  Ismerem a helyet, többször jártam ott, az első benyomások nagyon szimpatikusak voltak. Otthonos, kellemes hangulatú a hely, varázslatos színekkel, fényekkel, finom zenével, melyek segítik a megérkezést lelkileg egy bensőséges, intim estéhez. Ismerkedési szándékkal érkeztem elsősorban, érdekes volt megélni, hogy mennyiféle férfi és női energetika létezik, hogy mennyire sokfélék lehetünk a szavakon túl is. Többször voltam TantraRandin, mely mély hatással volt rám. Gyorsan felismertem, hogy itt nemcsak egyszerű ismerkedésről van szó, hanem komoly önmegismerésről is. Így a későbbiekben önismereti fókusszal vettem részt, lehetőségem volt megfigyelni, feltérképezni a férfiak tekintetében, hogy milyen a bennem élő férfikép és miképp tudom formálni azt, ahogy én szeretném. Hónapok alatt eljutottam odáig, hogy minden férfiben őszintén megláttam valami szépet és szeretnivalót, még ha csak egy aprócska momentum volt is. Barátokra is leltem, akikkel a mai napig tartom a kapcsolatot, de olyanról is hallottam, hogy többen megtalálták életük párját 40 év fölött és azóta is boldogságban vannak egymás mellett.

 4. 2017. szeptember 10. 20:5655.

  Kedves Kérdező!


  Én több programon részt vettem már, régóta járok több barátommal együtt a péntek esti programokra, és nagyon szeretem ezeket az alkalmakat.


   


  Szeretem azt, hogy nagyon szép, intim, biztonságos, meghitt tér alakul ki, amiben azt gondolom, hogy Gyuri személyének nagy szerepe van, hogy ez a tér a program idején végig meg tud maradni.  Mikor az első programra mentem, nagyon izgultam, féltem, hogy milyen lesz. Ugyan meghallgattam a honlapom a korábbi résztvevők visszajelzéseit, tehát nagyjából átjött, hogy mire számíthatok, nagy volt bennem az izgalom, mert korábban nem voltam ilyen jellegű programon. Régóta nézegettem már az oldalt, de gyűjtenem kellett a bátorságot. Azt hiszem, az intimitásom eléggé korlátozott volt, ugyan vágytam a megnyílásra, a kapcsolódásra, de nagyon féltem is tőle. Úgy gondoltam, egy ilyen program jó teszt lesz, hogy megnézzem, hol is tartok, félek e még egyáltalán… A megérkezés után viszonylag hamar otthonosan kezdtem magam érezni a hangulatosan berendezett teremben, melegséget sugárzó, szépen berendezett tér fogadott.  Néhány emberrel beszélgettem csak, érdeklődtem ki mióta jár. Voltak többen, akik először jöttek, de sok volt a visszajáró is. Kíváncsi voltam Gyurira is, mert sokat hallottam már róla korábban, a tantra kapcsán szinte mindig az ő neve jött föl, ezért is gondoltam, hogy nála próbálnám ki először. Nagyon jól éreztem magam a programon (a masszázsrandin voltam először), és büszke is voltam magamra, hogy ennyire bele tudtam engedni magam, nem csak „túléltem”, hanem élveztem is. Igazából egy varázslat volt, amit megéltem. Az elején, mint idegenek ültünk körben, a program végére pedig teljesen átalakult a tér és az emberek egymáshoz való viszonya. Szeretetteli, nyitott tekinteteket láttam, nyitott szíveket, azt éreztem, ezeket az embereket jobban megismertem, mint néhány régi ismerősömet. Sok volt az egymás szemébe nézés, amikor tényleg a másik lelkével találkozol… az érintéseken keresztül is más szinten tapasztalod meg a másik embert, mint a hétköznapokban. Szóval én nagyon boldog voltam, hogy ilyen csodát megélhettem, hogy ennyire egységben érezhettem magam, úgymond „idegen” emberekkel. Kifejezetten olyan programot kerestem, ahol a gyakorlat a hangsúlyos, nem pedig a beszélgetés, sokat beszélgettem már mindenféléről az elmúlt években, de van amit beszéddel nem lehet megoldani. :)  


  A péntek esti programokról még annyit, hogy a gyakorlatok nem túl intimek, a határaimat teljesen tiszteletben tartották, sok figyelmességet, szeretet kaptam. Nagyon tisztelem Gyurit, hogy képes olyan teret létrehozni, amiben ez a csoda meg tud történni, ahol lelkileg megnyílhatunk egymás felé, mert legbelül igazából mindannyian erre vágyunk…  Amit még észrevettem magamon, már az első program után, hogy ezt a kinyílást magammal tudtam vinni a hétköznapokba is. Sokat változott a férfiakhoz való viszonyom, és a magamhoz való viszonyom is. Elkezdtem saját magamat is jobban elfogadni, nőiségemben kiteljesedni… Ez az amit Gyuri tanít, vagy a saját példáján keresztül próbál átadni nekünk, hogy hogyan találkozzunk a saját lelkünkkel, hogy éljünk vidáman, könnyedén, szeretetben. Hálát érzek, mert ezek a programok megváltoztatták az életemet, és változtatják is napról napra, egyre boldogabbá és teljesebbé. 

 5. 2017. Április 15. 17:4954.

  Szia!


  Én voltam párszor náluk. A fiú aki tartja, Solymári Gy. nagyon defektes. A honlapon szeretetteljes közeget hirdet, amihez köze nincs annak, amit csinál. Kimondottan nem szeretetteljes a srác, sokkal inkább a pénz és a kéjszerző szexualitás érdekli. A bizalommal is vannak gondok a programjain. Ő magáról semmit nem mond, nem oszt meg semmit egy-két közhelyen kívül (pl. hogy korábban sokat szorongott, ez a legmélyebb, amit elmond), ha kérdezed kimondottan kimért, szűkszavú, kitér, és a válaszok feléről utólag kiderül, hogy nettó hazugság. Többször megdöbbenve hallottam, hogy részvevőket a hátuk mögött kinevetett, pejoratívan minősített. A viselkedése több tekintetben kimondottan alulmúlhatatlan, annyira, hogy ezeket én már a legelején érzékeltem, de nem akartam hinni magamnak, hogy egy segítő szakmában valaki ennyire nem önzetlen, nem támogató, ennyire nem őszinte, ennyire nem nyílt. A feladatok a hétvégi programokon olyan emberek között, akiknek nincs lehetőségük megismerni egymást sokszor durvák, tele meztelenséggel. Persze nem kötelező, de a háta mögött, és szemébe is elítélik néhányan Solymári Gy. mintája alapján azt, aki nem vesz ezekben részt. A csoportból, amiben részt vettem többen mondták, hogy megbánták, nem volt előkészített, megalapozott, támogatott az egész program. Én bánni nem bántam meg, mert valószínű volt ott egy kis dolgom, de ajánlani jó szívvel csak mazohistáknak tudom, illetve senkinek. A feladatok, amiket csinál egyébként jók lennének, mert mélyek és érdekesek, de az ő személye nagyon olcsó ehhez az egészhez. A kommunikációval is komoly gondjai vannak a srácnak, rébuszokban beszél, ha beszél. Egyébként olyan mintha megrekedt volna 13-15 éves korában. Remélem tudtam segíteni.

 6. 2013. november 22. 14:3453.

  Arra lennék még kíváncsi, hogy "csak" - félre ne értsd - a simogatásos epizód volt konkrétan, ami nem tetszett? Volt-e olyan gyakorlat vagy feladat, ami a feltétel nélküli bizalomra épül: pl: csukott szemmel hátradőlni, és majd elkapnak.

   

  Ilyesmik is érdekelnének még.

   

  Előre is köszönöm. 

  előzmény:
  LuluBelle (35)
  2013-11-20  13:40
 7. 2013. november 22. 14:2752.

  Kedves hozzászólók!

   

  Várom továbbra is azokat akik szeretnének hozzászólni a témámhoz, akik segítséget tudnak nyújtani.

   

  Remélem nem tántorít el senkit ügyintéző.autó nevű hozzászólóval történt kétszemélyes kitérőnk.

   

  Aki válaszol, az Nekem válaszol, javasol, amit tiszta szívemből köszönök. 

   

  Várlak benneteket szerettel. 

  előzmény:
  meggyszosz (1)
  2013-11-19  16:42
 8. 2013. november 22. 14:2451.

  Ennyi jött le neked mindössze, sajnálom..............

   

  Felajánlottam, hogy figyelek rád, ha engeded, szeretnélek jobban megismerni, szeretném megtudni mit gondolsz igazán.

   

  Te ezt nem akarod, hajtod a magadét........... jó így neked, hát legyen.

   

  Kellemes napot. 

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_268437 (50)
  2013-11-22  14:19
 9. Torolt_felhasznalo_268437
  Torolt_felhasznalo_268437
  2013. november 22. 14:1950.
  Te nem tudsz olvasni? Én nem hülyéztem le.
  előzmény:
  meggyszosz (49)
  2013-11-22  14:13
 10. 2013. november 22. 14:1349.

  Írd le!

   

  Bonyolult lehet neked ekkora belső feszültséggel élni a mindennapjaid. Forrong benned a feldolgozatlan harag, amit talán csak itt mersz kiadni, mert amit nem mondhatsz el senkinek elmondod hát mindenkinek elvén haladva gonoszkodsz és morcogsz.

   

  Ha valaki ugyan ezzel az eszközzel él, rögtön támadsz, a kedves szavakkal nem tudsz mit kezdeni. Talán nem, vagy alig kaptál kedves és megértő szakavat sz életedben, pedig hidd el, lehetnek emberek, akik képesek lennének téged is szeretni és megérteni ha hagynád, és nem marnál bele mindenkibe.

   

  Szóval visszakanyarodva a forumtémámhoz, ismered a szóban forgó Központot, voltál-e már ilyan foglalkozásokon? Ha igen, neked mi volt a benyomásod, első és megosztható érzésed velük kacsolatban. Visszamennél-e ha voltál?

   

  Kérlek, beszélgessünk, osszuk meg gondolatainak, figyelek rád. 

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_268437 (48)
  2013-11-22  14:06
 11. Torolt_felhasznalo_268437
  Torolt_felhasznalo_268437
  2013. november 22. 14:0648.
  Leírjam?
  Azzal nem volt kifogásod azért nem szóltál, mert egy színten vagytok agyilag.
  előzmény:
  meggyszosz (47)
  2013-11-22  14:01
 12. 2013. november 22. 14:0147.
  Válaszoltam, OLVASS, majd ÉRTELMEZZ!
  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_268437 (46)
  2013-11-22  14:00
 13. Torolt_felhasznalo_268437
  Torolt_felhasznalo_268437
  2013. november 22. 14:0046.

  Miért nem kifogásoltad a 39. beírást?

   

  HA?

  előzmény:
  meggyszosz (45)
  2013-11-22  13:58
 14. 2013. november 22. 13:5845.

  A 39-es hozzászólást  író mindent összevetve nem bántott, csupán felvette a beszélgetésem, érdeklődésem fonalát.

   

  A forumtémájába belenézve nála sem éltél az építő kritika eszközével.

   

  Hogy ő hasonlóan nyers eszközöket, szavakat használ mikor rólad beszél....... nem is tudom, miért teszi, talán gondolkdjunk együtt, de ne itt, mert nem a te nyersességed a témám.

   

  Szóval ismételten köszi, hogy ha nincs mit tenned, azt nem itt teszed. 

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_268437 (44)
  2013-11-22  13:39
 15. Torolt_felhasznalo_268437
  Torolt_felhasznalo_268437
  2013. november 22. 13:3944.

  Miért nem kifogásoltad a 39. beírást?

   

  HA?

   

  előzmény:
  meggyszosz (43)
  2013-11-22  13:36
 16. 2013. november 22. 13:3643.

  Leszólsz, kritizálsz, bántasz, rombolsz.

   

  Bárki építő jelleggel szól eddig a témámhoz, rögtön megpróbálod őket leépíteni és leszólni.

   

  A forumtémám ne legyen ilyen csatározások helyszíne, ha tudsz segíteni örömmel veszem, ha nem tudsz segíteni, akkor a folyamatos negatív és dehonesztáló kijelentéseiddel, hozzászólásaiddal ne bántsd azokat, akik valóban segíteni szeretnének.

   

  KÖSZÖNÖM neked, hogy ezek után nem fordítasz időt és energiát a témámra.

   

  Szép napot kívánok. 

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_268437 (42)
  2013-11-22  13:17
 17. Torolt_felhasznalo_268437
  Torolt_felhasznalo_268437
  2013. november 22. 13:1742.
  Miért nem kifogásoltad a 39. beírást?
  előzmény:
  meggyszosz (41)
  2013-11-22  13:12
 18. 2013. november 22. 13:1241.

  "Nem jól mondod, tele a világ bunkókkal és nem tudják mit illik, de még a pofájuk is nagy ha nem a másikkal szemben állnak élőben." Ezt ne így, és ne itt. Ha nem tudsz segíteni, akkor ne árts. 
  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_268437 (40)
  2013-11-22  08:15
 19. Torolt_felhasznalo_268437
  Torolt_felhasznalo_268437
  2013. november 22. 08:1540.

  Ne aggódj, az én topikomba is kb. ugyanezt szajkózta....Lépj már túl rajta. Tele van a világ hülyékkel.Én kérek elnézést...

   

  idézet:
  BBévi voltam (39)
  2013-11-20 23:07:42
  Nem jól mondod, tele a világ bunkókkal és nem tudják mit illik, de még a pofájuk is nagy ha nem a másikkal szemben állnak élőben.
  előzmény:
  BBévi voltam (39)
  2013-11-20  23:07
 20. 2013. november 20. 23:0739.

  Ne aggódj, az én topikomba is kb. ugyanezt szajkózta....Lépj már túl rajta. Tele van a világ hülyékkel.Én kérek elnézést...

   

  előzmény:
  meggyszosz (27)
  2013-11-20  11:32
 21. 2013. november 20. 13:5438.

  A következő foglalkozásra való felírást sem olvastam a honlapjukon, kösz, hogy említed. 

   

  Mivel nem pszichológus tartja, innen kezdve lehet benne némi veszély is, ha valaki a lelki bajait akarja vele kezelni.

   

  Kicsit hasonszőrű, mint a pránandi, azzal különbséggel, hogy ők gyógyítanak is. 

  előzmény:
  LuluBelle (36)
  2013-11-20  13:49
 22. 2013. november 20. 13:5237.

  Aha, ez a szembekötősdi nekem sem szimpi.

   

  Egyenlőre csak kacérkodom a dologgal. Még sosem meditáltam, olvastam róla, de nem fogott meg, gondolkodtam még a családállításról, arról könyvet olvastam, vannak nadis ismerőseim.

   

  Ezek egyenlőre nem vontak be feltétel nélkül a bűvkörükbe, ezért köszönöm Neked a soraid. 

  előzmény:
  LuluBelle (35)
  2013-11-20  13:40
 23. 2013. november 20. 13:4936.

  ami viszont abszolut nem tetszett, hogy ugye ha elmesz egyszer, akkor ok automatikusan felirnak a csoport kovetkezo talalkozojara is es neked kell keresni oket, hogy nem akarsz menni. nekem ez egy kicsit eroszakosnak tunik es forditva lenne logikus, hogy majd jelzem, ha akarok menni.

   

  ami meg feltunt, hogy tele volt lelkiserult emberekkel, akik ettol vartak eletuk jobbra fordulasat. az elejen es a vegen van kozos beszelgetes, illetve beszelgettem a szinetben emberekkel es ez a kep jott le.  

 24. 2013. november 20. 13:4035.

  amin en voltam, az nem paroknak volt, de volt ott egy par is. itt kozos jatekok voltak. aki nekem anno ajanlotta, o azt mondta, hogy egyedul menjek, ne ismerossel. o az, aki most is jar.

   

  nincs semmi hokuszpok benne, olyan feladatok vannak, amelyek segitik, hogy pl bizz a masikban. az egyik feladat, amirol mar irtam, hogy ket sorban allnak az emberek, neked bekotik a szemed es vegig kell koztuk menni, kozben simogatnak, illetve ok vezetnek, hogy merre menj. erdekes az egesz, de en nem ajanlom mindenkinek. fontos, az atlagos kivancsisagnal azert nagyobb legyen az erdeklodes a tema irant. ha pl eddig is eljartal kulonbozo meditaciokra, erdekel az ezos utkereses, akkor szerintem tetszeni fog. 

   

  abban a csoportban, ahol en voltam, sokan mar tobbedjere voltak, voltak tuzonjarason, spiritualis valaszterapiara jartak, stb. en abszolut kilogtam a sorbol, mert bar erdekek a tema, de van egy csomo olyan resze, amivel szkeptikus vagyok. 

  előzmény:
  meggyszosz (32)
  2013-11-20  13:08
1 2 3

Legnépszerűbb cikkek