Kedves Fórumozók!

A következő napokban némi ráncfelvarráson esik át az NLCafé, célunk a mostaninál könnyebben kezelhető felhasználói felület. Megeshet, hogy egyes funkciók átmenetileg nem érhetőek el, türelmeteket kérjük! A fórumon böngészni, hozzászólni, topicot nyitni természetesen továbbra is tudtok. Jó böngészést!

Áttetsző hosszú ujjú felső

sammysammy
Létrehozva: 2012. július 25. 23:21

Sziasztok!

 

Átlátszó hosszú ujjas felsőket szeretnék venni, néhány felsőhöz jól állnak szerintem (ill. másokon láttam, és tetszik); elsősorban testszínű, szürke, feket és fehér színekben. Sajnos eddig nem nagyon találtam, esetleg tudnátok segíteni, hol kaphatnék? 

 

Köszönöm előre is!

3 hozzászólás
 1. 2012. július 26. 14:493.

  KÖszi a választ és a tanácsot is - nem vagyok mondjuk modell, de nincs problémám az alakommal, azonban ennek ellnére sem venném fel soha sima felsőként (úgy főleg nem, mint a képen);

   

  én úgy láttam többeken, hogy ez van alul, és rávesznek pl. egy nagy kámzsázs nyakú ujjatlan vagy rövidujjas felsőt, és tulajdonképpen csak a karokon van ez az anyag...remélem éthető....nagyon elegáns tud lenni, persze képet a neten sehol nem találtam pont ilyen formában, de valami könnyedséget ad ez az anyag az egész öltözéknek....

   

  Meg fogom nézni amiket javasoltál, KÖSZI!!!!!!!!!!!

  előzmény:
  krix (2)
  2012-07-26  14:23
 2. 2012. július 26. 14:232.

  Szia,

   

  én a ZARA nyári kollekciójában és a Wolford-ban láttam ilyeneket - de vigyázz az ilyen felsőkkel, mert ezek tényleg csak a modelleknek állnak jól ;)

  előzmény:
  sammysammy (1)
  2012-07-25  23:21

Legnépszerűbb cikkek