Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Hólyaghurut-hüv elygyulladá

Torolt_felhasznalo_285819
Torolt_felhasznalo_285819
Létrehozva: 2007. július 22. 15:30

Sziasztok!

Azért indítom a topicot, mert már hosszú hónapok óta szenvedek ugyanattól a problémától, nevezetesen a húgyúti fertőzésről, vagy hólyaghurutvról van szó és az ehhez társuló hüvely-gyulladásról. Folyamatosan, szinte havi rendszerességgel visszatér, holott kezelésenként 10-15.000 Ft-ot költök gyógyszerekre. Novemberben volt egy műtétem, ahol vér-vizeletvételkor kiderült, hogy húgyúti fertőzésem van, amit baktériumok okoznak, a vizeletemben a legfelső határ kétszeresének megfelelő baktérium volt. A napokban jutott tudomásomra, hogy ugyanez a baktérium fel tudja fertőzni a nemi szerveket, így a hüvelyben pl. gyulladást okoz, és amennyiben egyszerre nem kezelik ki az urológiai és a nőgyógyászati részét, akkor kölcsönösen vissza-vissza tudja az ember fertőzni saját magát, nem beszélve arról, hogy a partnere is elkaphatja. Ezt nekem eddig egy nőgyógyász sem mondta, a kenetből mindig lejött,hogy baktérium és hagyták ennyiben, mindig felírták ugyanazt az orvosságot, aztán járhattam vissza rendszeresen ugyanazzal a gonddal, de érdekesen egyiknek sem jutott eszébe, hogy az igazi oknak utánajárjon, miközben nekem már a szexuális életem is teljesen ellehetetlenedett.

Miután egyik napon kezembe került egy ilyen témával foglalkozó újságcikk felhívtam a dokimat és elmondtam neki, hogy mit tudok erről, és persze hevesen helyeselt, mire rákérdeztem, hogy akkor nem lehetne, hogy végre rendesen kikezeljenek egyszerre mind a két problémából? Mire nagy nehezen rábólintott, hogy majd a jövő héten megnézi mit tehet. Normális az, hogy nekem kell felállítani a saját diagnózisomat és nekem kell megkérnem az orvost, hogy ugyan már normálisan kezeljen ki? Ráadásul az utóbbi időben már magánorvoshoz jártam, mert azt hittem ő talán majd valóban utána jár a dolgoknak, de csalódnom kellett.

Most olyan nők-lányok tanácsait várom, akik küzdenek, vagy küzdöttek már hasonló problémával és várok javaslatokat különböző gyógyszerekről, kezelésekről, kinek mi jött be, hogyan sikerült a gond végére járni stb. stb! Én már teljesen tarthatatlannak érzem a helyzetemet, és ezt már lassan 2 éve csinálom hónapról-hónapra, de most jutottam el arra a szintre, hogy ha nem sikerül véglegesen megoldani a problémát, akkor már inkább a szexről is lemondok. 

Várom az érintettek, vagy a témában jártas személyek segítségét, talán nem csak én szenvedek ettől a helyzettől! Előre is köszönöm a segítő hozzászólásokat!

  1. 2017. december 13. 15:3990.

    Szia! Nekem is ugyanez a problémám mint neked!Hólyaghurut,méhgyulladás.. A dokik egymásra mutogatnak.. ha urológushoz megyek az nőgyógyászhoz küld..és fordítva..is ...Litániát tudnék írni az elmúlt 10 hónapomról.Sokszor ugyérzem feladom!Ha vki tud tanácsot..szívesen venném én is akár telefonon visszahívom az illetőt...email címem:kata0614@gmail.com,tel szám.06308488819

  2. 2017. december 13. 15:3989.

    Szia! Nekem is ugyanez a problémám mint neked!Hólyaghurut,méhgyulladás.. A dokik egymásra mutogatnak.. ha urológushoz megyek az nőgyógyászhoz küld..és fordítva..is ...Litániát tudnék írni az elmúlt 10 hónapomról.Sokszor ugyérzem feladom!Ha vki tud tanácsot..szívesen venném én is akár telefonon visszahívom az illetőt...email címem:kata0614@gmail.com,tel szám.06308488819

  3. 2016. február 24. 20:2588.

    Sziasztok! Candida ellen tudok segíteni, mert sokáig én is ugyanezeket a köröket futottam. Ez nem csak hüvelygomba, hanem az egész szervezetben elterjed főleg a bélben. Elsavasodás, cukor, fehér liszt tartósítószerek, sok hús, stressz, mesterséges édesítőszerek! minden ami egészségtelen segíti a fennmaradását. A cukrot kiiktattam az életemből, de a gyümölcscukrokkal nincs semmi baj, mivel a nyers gyümölcs lúgosít, ezért inkább hasznos. Zöldségek is jók naponta egy étkezés nyers zöldség, gyümölcs legyen lehetőleg. Jók a lúgosító gyógyteák, sok rost, hogy leradírozzák a bélfalról a gombatelepeket. Élőflórás cukormentes joghurtok, igazi aludt tej, fokhagyma, torma, zsázsa, retek, savanyú káposzta, a lé is nagyon jó. Teljes kiőrlésű tönkölykenyér, de nem a malátával barnított, hanem a valódi. A kávé savasít, de vizelethajtó és mérgező hatású a gombákra. Kínomban egyszer már tömény feketekávét tettem tamponra, és azzal irtottam a gombákat. Betéttel együtt kell használni, mert csöpög. Hát most hirtelen ennyi. Ez sajnos egy életforma, de ha ezeket betartjuk más betegségeket is meg lehet előzni. 

  4. 2008. október 21. 23:3787.

    Kedves Klárika!

     

    Mindjárt el is olvasom az írást:)

     

     Én felíratom az orvosommal az Uro Vaxomot, igaz az csak ez E. Coli ellen véd, de az is valami, az okozza a legtöbb húgyúti panaszt.

     

    Szerintem érdemes lenne olyan probiotikumot szedni, amiben akár 7 féle baktériumtörzs is van. Megkeresem a linkeket.

     

    Nekem elegem van nagyon az orvosokból. Főleg mikor harmadjára is visszamész a panaszaiddal, és akkor is azt a rohadt gombaellenes kúpot írja fel a barom!!!!! Aztán lehet hogy évekig benned van a baktérium, ami meddőséget is okozhat, sajna ez az igazság...

     

    Szánalmas ez az ország.

    előzmény:
    Klárika61 (83)
    2008-09-23  19:06
  5. 2008. szeptember 25. 18:2286.

    Szia

     

    Én kb.4 évig kínlódtam ezzel.Nagyon érzékeny is vagyok.Nekem pl. rengeteg folyadékot kell innom.Ha keveset iszom úgy érzem,hogy húz a hólyagom.Borzasztó ez az érzés.Én is érzékeny vagyok a hidegre zokniban alvás:-).Antibiotikummal kúráltam agam,de attól meg felborult a hüvely flóra ami erős folyást okozott és utána égető érzés a hüvelyben.Hozzáteszem,hogy én külföldön táncoltam,és rengetegszer fel voltam fázva a légkondicionált bárokban,nem éppen réteges öltözékben.Nekem az urogin csepp is nagyon segített,és a kamilla tea.Kint a bactrim forte-t írták fel ez 900 mg-os antibiotikum.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_285819 (1)
    2007-07-22  15:30
  6. 2008. szeptember 25. 17:5985.
    Az Augmentin Duo a 22-es csapdája, pont ilyenkor. Ugyanis legtöbbször felborítja a hüvely természetes baktériumflóráját és kezdődik minden előlről. Saját tapasztalat. Magamat gyógyítom most már én is, mert rájöttem a gyógyszerek, kúpok csak ideig-óráig használnak. Ha érzem, hogy nem okés a dolog, c.c. jód pezsgőtablettát használok intim zuhanyban. 2 nap alatt helyrehoz. Utána max. 1 héten egyszer laktóz pezsgőtabletta. Ajánlom.
    előzmény:
    Bettici (84)
    2008-09-24  21:24
  7. 2008. szeptember 24. 21:2484.

    Szia Silkyke!

     

    Nekem is ez a problémám. Én szeptember elején mentem először urológushoz, akkor kaptam nolicint hólyaghurutra. Két hét múlva kellett visszamennem, amikor is már jobb volt a vizelet tenyésztés eredménye, de még volt egy kevés baktérium. Erre kaptam még Augmentin Duo-t, mondván, hogy a baktériumok teljesen eltűnjenek. 

    Ma mentem megint, a vizelet tenyésztés eredménye megint rosszabb lett. Ismét sok a baktérium, és sok az lhs is. Kaptam Sumetrolimot, és elküldött hasi ultrahangra. Mondanom sem kell, hogy ultrahangra időpontot október 14-re kaptam. Ami leginkább aggaszt, hogy az első két vizelettenyésztés eredményében nem volt szó lhs-ről, ebben pedig mindjárt sok volt. Ez mitől lehet? Lehet, hogy a sok gyógyszer miatt?

    Most nagyon megijedtem, mivel nem tudom miért nem javulok, és félek, hogy nagy a baj!

    Remélem, hogy alaptalan a félelmem!

     

    előzmény:
    silkyke (64)
    2008-08-13  17:33
  8. 2008. szeptember 23. 19:0683.

    Szia!

    Igazából fogalmam sincs, hogy az én sav bázis egyensúlyom fel van-e borulva. Kb. 3 évvel ezelőtt úgy eláztam, hogy a vizes ruhától "felfáztam". Addig ilyen problémám nem volt. Aztán az idén észrevettem, hogy a férjemmel való együttlét után is előjött ez a hólyaghurut! (Nem mindig, kb. kétszer éreztem, de akkor is sz*r! ) Az itteni urológus szakértő nagyon érthetően leírja az egyik blogjában ezt a dolgot. 

    Nos, ezért próbálkozom mindennel. A Normaflort egyébként is kipróbáltam volna, mert szedtem antibiotikumot a hólyaghurutra. Azért kérdeztem, hogy hány dobozzal ajánlatos beszedni, mert vettem egy 10 ampullásat. Honnan tudom, hogy ez elég nekem? Szedjek be még egy dobozzal?

    Ha van valami tanácsod, szívesen fogadom!

    előzmény:
    nitttta (82)
    2008-09-22  20:40
  9. 2008. szeptember 22. 20:4082.

    Kedves Klárika!

     

    Felesleges a kérdés, hogy "hány dobozzal szedtél be?" Nem több doboz Normaflore-tól jön valaki rendbe.... A Normaflore csak egyféle baktériumból(Bacillus clausii) tartalmaz több milliárdot, antibiotikum szedésekor javasolják azt. De többfélére van szükségünk, hogy a bélflóra normál egyensúlyba kerüljön.

     

    Vannak jobb minőségű probiotikumok többféle baktériummal, azokat állandóan lehet szedni. Egyébként az a baj sok nővel, hogy csak időszakosan oldják meg a problémát, folyamatosan rendben kellene tartani a szervezetet!!!! Ha elmúlik pl. a gomba, utána meg is kellene előzni...meg a többi betegséget is.

     

    Ha a sav bázis egyensúly rendben van, nincs betegség.

    előzmény:
    Klárika61 (81)
    2008-09-21  16:28
  10. 2008. szeptember 21. 16:2881.

    Normafloreból hány dobozzal szedtél be?

    Irigáláshoz a dolgokat hol szerezted be, és pontosan mi kell hozzá? Köszi előre is a segítséget! 

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_833924 (80)
    2008-09-14  02:30
  11. Torolt_felhasznalo_833924
    Torolt_felhasznalo_833924
    2008. szeptember 14. 02:3080.

    Nem olvastam végig a topicot, de annyit megosztok, hogy nekem a Normaflore bejött a női problémámra.

    Igaz, más jellegű volt, de sok probléma gyökere lehet a nem megfelelő flóra.

    Meg a tejsavas irrigálás is célszerű rendszeresen, hogy a jó bacik legyenek túlsúlyban.

    Rendszeres= min. havi 2, maxi napi 2.......... ha muszáj

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_285819 (1)
    2007-07-22  15:30
  12. Torolt_felhasznalo_833924
    Torolt_felhasznalo_833924
    2008. szeptember 14. 02:2879.

    Ha a normálist úgy érted, hogy általános-e, hogy az ember maga kell utánajárjon a bajának és a megoldásnak , akkor igen!

     

    Sajnos elég általános, hogy senkinek nem olyan fontos a gyógyulásod, mint NEKED magadnak!

     

    Welcome to the real world!

     

    Nekem is fájt, kurvára fájt lenyelni a békát, de lassan már nem lep meg. Talán hozzá lehet szokni!

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_285819 (1)
    2007-07-22  15:30
  13. Torolt_felhasznalo_163994
    Torolt_felhasznalo_163994
    2008. szeptember 14. 02:1578.

    Az antibiotikummal kapcsolatban magam is így vagyok. Néhány évvel ezelőtt volt egy fura bőrbetegség az arcomon, mellyel 4 orvos nem tudott mit kezdeni. Következménye 4 doboz (3 különböző) antibiotikum és 1 doboz gomba elleni bogyó. Persze nem ezektől szünt meg az arcomon lévő bőrbaj, hanem csak úgy! Na mindegy. A lényleg, hogy antibiotikumot gyógyszer formájában, csak akkor "veszem" be, ha beadják, mert önként biztos nem.

    Nekem is szokott lenni hólyaghurutom, idén kétszer is volt, előtte úgy 6 év alatt csak egyszer fordult elő. Én megiszok ilyenkor 3/4 liter zsurló teát egyszerre. Készítek még egy bögre gyógynövénytea keveréket is (kamilla, cickafarfkű, zsurló, körömvirág). Aztán annyi másfajta akár gyümölcs teát, amennyit bírok megiszok.

    Ezek sokat segítenek. Szoktam grapefruit magkivonatot is fogyasztani és echinaceat (kasvirág)! Mindkettő jó!

    Forró fürdő bele só vagy zsurlótea!

    Amúgy a női bajok ellen a legjobb a cickafarkfű!

    Ezek saját tapasztalatok! Nekem ezek váltak be!

    S érdekes módon nem volt egyiknek sem mellékhatása

    előzmény:
    silkyke (70)
    2008-08-13  23:43
  14. 2008. szeptember 14. 02:0877.
    Még valami: ezen a héten allergiás lettem egy arckrémre, és tele lett az arcom fájdalmas hólyagokkal. Érdekes, de mióta ez történt, nem érzek semmit lenn. Nincs energiám ezzel foglalkozni, írta valaki lenn, hogy el kell felejteni. Ez nekem most sikerült. De azért kíváncsian várom az eredményem.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  15. 2008. szeptember 14. 02:0276.

    Valamint olvastam az Uro Vaxom nevezetű készítményről. Én nem ezt szedem, hanem a légútit, most jön a második 3 hónap, aztán remélem védett leszek teljesen.

     

    Használta ezeket valaki?

     

    Elnézést, ha volt már erről szó, de most nincs energiám végigolvasni a topikot.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  16. 2008. szeptember 14. 01:5575.

    Sziasztok! Leírnám én is a történetem: Pár éve szedtem antibiotikumot több hónapig, és nem figyeltem arra, hogy a bélflórámat rendbe kellene tenni esetleg... Itt kezdődött a hólyaghurut, volt rosszabb, kevésbé rossz is.  Valamint a hüvelyemmel sem volt minden ok.

     

    Nagyon idegees lettem, mikor elolvastam itt pár hozzászólásat, hihetetlen hogy milyen sz.r országban élünk, és még azt mondják, milyen jó nálunk az orvosképzés. Sajnos egyik területéről sincsen sok pozitív tapasztalatom. Visszatérő folyásom van, eddig csak sztk-ban jártam, és kb. 2 másodperc vizsgálat után felírtak gomba ellen kúpot, krémet. Ez volt kb. 3-szor, amikor is elegem lett, elmentem egy másik városba magánrendelésre. 6000 Ft volt, sokat beszélgettünk a gombás fertőzésről, a párom is ott volt. Kiderült, eddig csak sz.rt írtak fel. 3 dolgot írt: hüvelykrém, külsőleg krém, tabletta. Heti 2szer irrigálás(persze nem a hüvelykrémmel történő kezelés alatt). Azt mondta, ha visszatér, jöhet a tenyésztés. Sajnos visszatért, így elmentem itthon az sztk-ba újra, és elmondtam a szitut, vittem a magánrendeléses papírt, és rögtön vett mintát, csütörtökön lesz eredményem.

     

    Megelőzés: Nekem a doki aloe verát, grapefruitmagolaj cseppet javasolt, én a 2.-at szedem, valamint probiotikumot. Csak teljes kiőrlésű liszttel készült ételeket fogyasztok, élesztő nélkül, nem eszem gombát sem. Cukrot meg aztán végképp nem. Ezek a legjobb táptalajok a Candida fajoknak, a finomított dolgok, ha nincsen talaj nekik, csökken a számuk.

     

    Megelőzés: Nekem a doki aloe verát, grapefruitmagolaj cseppet javasolt, én a 2.-at szedem, valamint probiotikumot. Csak teljes kiőrlésű liszttel készült ételeket fogyasztok, élesztő nélkül, nem eszem gombát sem. Cukrot meg aztán végképp nem. Ezek a legjobb táptalajok a Candida fajoknak, a finomított dolgok, ha nincsen talaj nekik, csökken a számuk.

     

    Mint kiderül nemrég, nincs Candidám, ezt egy egyszerű teszttel állapítottam meg. www.candidateszt.com. Kár, hogy nem előbb találtam rá erre.

     

    Hólyaghurutra gyógyszert kaptam, de meg lehet előzni tőzegáfonyával(nem mind jó), valamint a borsmenta tea is nagyon jó húgyúti fertőtlenítő(napi egy liter minimum, megelőzésre naponta-kétnaponta egy csésze), plusz a kamilla tea is gyulladáscsökkentő. A lényeg, hogy amikor kezeled magad, sokat menj wc-re!!! Én beszereztem az Urogint, ha érzek vmi kis fájdalma, beszedem, ez gyógynövénytinktúra. 

     

    Mielőbbi gyógyulást! Aki szed grapefruitot, melyik fajtát? 

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  17. Torolt_felhasznalo_383357
    Torolt_felhasznalo_383357
    2008. augusztus 15. 17:0374.

    Nem tudom, miért hiszi azt  rengeteg nőgyógyász(meg egyebek), hogy ránézésre meg tudja állapítani, kinek milyen nemi betegsége van. Ezek miatt járkál annyi nő hónapokig eredménytelenül folyamatosan orvoshoz. Nekem is le kellett szoknom az Sztk-s nőgyógyászokról, mert nem egyszer volt, hogy bementem, s már írja is fel a gomba elleni krémet. mondom neki...ööö, ez tuti nem gomba, azért már ennyire meg tudom különböztetni...de nem foglalkoznak vele...mycoplasmát próbáltak nekem nem egyszer gomba elleni cuccokkal kikezelni, mint kiderült

      Ne szedd be 3szorra is ugyanazt az antibiotikumot, semmi értelme, csak tönkreteszed a bélflórád, tényleg, s eredmény nélkül. Ha 2 adag nem mulasztotta el, csak ideiglenesen enyhítette vagy szüntette meg a tüneteket, nem hinném, hogy 3szorra pont használna...lehet erre rezisztens az akármid pont. Sajnos jártam régen eleget STD-re...nekem is volt, hogy nem reagált a gyógyszerre, amit írtak, újra pozitív. Felírtak egy másikat, az se használt, se egy harmadikVégre csináltak egy rezisztencia-tesztet, s célirányosan írták már fel a gyógyszert(persze, hogy a 9000Ft-os antibiotikumra volt érzékeny, én is arra lettem volna...)

    Különben én nagyon tudom ajánlani a Széll András doktor urat, ha valakinek nem képesek vagy inkább nem akarnak rájönni, hogy mi baja van. 12ezerért csináltatom nála a full-tesztet, aminek egy napon belül megvan az ereménye, azok a következők:HIV, szifilisz, HCV, chlamidia, tripper, trichomonas, gomba! +tenyésztés, aminek az eredménye egy hét, ebben benn van ugye minden egyéb, pl mycoplasma, ureaplasma, meg a többi, aminek a nevét sem bírom megjegyezni, tehát mindenre néz ezért a 12ezerért és gyorsan is megvan, s nagyon lelkiismeretes! Ja és ebben az árban benn van a kezelés is, ha pozitív valami!

     

     Az olyan orvost, aki kenetlevétel nélkül találomra írogat fel gyógyszereket, egyszerűen ott kell hagyni!

     

     

    előzmény:
    silkyke (73)
    2008-08-14  11:36
  18. 2008. augusztus 14. 11:3673.

    A háziorvosom elküldött laborra,ami negatív lett.Ő nem írt fel semmit.Könyörögtem neki szinte,hogy küldje el tenyésztésre is ,de nem,azt mondta nem kell.Menjek nőgyógyászhoz.Ok,elmentem nőgyógyászhoz,aki azt mondta trichomonas és arra kaptam supplim-ot.Azt mondta ez a trichomonas okozza a hólyaghurutot is.Na beszedtem ezt a csodás Supplim-ot és mialatt szedtem tényleg elmúlt minden,De amikor abbahagytam... Visszatért minden,ülni alig bírtam.Elmentem dokihoz,aki közölte velem,hogy most már gomba is van.Akkor kaptam gombaölőket,hurrá.Kezelésnek vége,megint visszamentem,Azt mondta,most nincs gomba,megint trichomonas.

    Hát nem hiszem el... És felírta most már 3x-ra ugyanazt a gyógyszert,mert hogy ennek ez a gyógyszere.kész.Kérdeztem tőle ne szedjek valami probiotikumot,Protexint stb-t,mert az antibiotikum esetleg tönkretette a bélflórát?? "Nem,nem kell szedni ilyeneket,nem tette tönkre". A f...t nem.Most szedem a Protexint,kicsit jobban vagyok,hm.És elmentem végre urológushoz,aki VÉGRE elküldött tenyésztésre és várjuk az eredményt.Hét elején rákérdeztem tőle,hogy meg van e már az eredmény,de azt mondta még nincs valószínűleg azért mert pozitív.De a háziorvos szerint nem kellett a tenyésztés...

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_383357 (71)
    2008-08-14  00:01
  19. 2008. augusztus 14. 11:0072.

    Sziasztok!

    Nem ragozom, nekem is ez a problémám!  Valakinek segített a grapefruit magolaj csepp abban, hogy ne, vagy ritkábban térjen vissza ez a probléma?

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  20. Torolt_felhasznalo_383357
    Torolt_felhasznalo_383357
    2008. augusztus 14. 00:0171.
    Pontosan mit mutatott ki a tenyésztés? És milyen antibiotikumot kaptál rá?
    előzmény:
    silkyke (70)
    2008-08-13  23:43
  21. 2008. augusztus 13. 23:4370.
    Ja és azt elfelejtettem írni hogy antibiotikumot többet nem veszek be.Csak elnyomja a tüneteket.Két hete szedtem utoljára,akkor is úgy volt,hogy amíg szedtem rendben voltam,kezdtem örülni,erre amint abbahagytam visszajött minden,gombával társulva.Úgyhogy no antibiotikum.Már a nevében is benne van :"élet ellen".
    előzmény:
    silkyke (69)
    2008-08-13  23:40
  22. 2008. augusztus 13. 23:4069.
    Köszönöm a válaszod!Már nagyon kiábrándultam a dokikból,a legtöbb doki csak a vállát vonogatja a probléma hallatán.Most változtattam az étrendemen,új dokihoz fordultam és várom az eredményt.A Gynevac-ot az én orvosom is ajánlotta.De nekem azt mondta,csak akkor lehet azt alkalmazni,ha teljesen negatívak a leleteim.De miért???Én azt olvastam róla,hogy a gyógyulásban segít.De hogy addig nem írja fel...Áhh.Csak várok és várok.Se strand,se semmi....Remélem közel már a gyógyulás.Köszönöm a bátorítást!
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_975939 (68)
    2008-08-13  19:37
  23. Torolt_felhasznalo_975939
    Torolt_felhasznalo_975939
    2008. augusztus 13. 19:3768.

    Szia!

     

    Nekem kimondottan hüvelyproblémáim voltak, úgy 2 éve, és szerintem igazuk van azoknak, akik azt mondják, hogy az orvostól-orvosig rohangászás semmit sem használ. Megölik a gombát - előjön a baktérium (nálam coli) megölik a baktériumot - előjön a gomba, aztán már el sem múlik, a végén már azt sem tudja az ember, mi a baja, össze-vissza kezelik, az egyik doki azt mondja, gomba, a másik kenetet vesz, elküldi laborba, mire megjön az eredmény, eltelik 10 nap, addig kezel találomra valamivel, ez alapján már nem biztos, hogy a 10 nappal későbbi laboreredmény még aktuális... Szóval vicc az egész. Az egész kálvária nálam fogamzásgátló-szedéssel kezdődött, azonnal kijött a gomba, 5 nap után abbahagytam a mocsok bogyót (Lyndinette 20), de nem lett jobb, fél évig csináltam ezt a kálváriát, 4 vagy 5 nőgyógyásznál voltam, ebből csak egy volt állami, a többi magán, alkalmanként 6-10 rugó, mindez hetente-kéthetente... Gondolhatjátok. A "kedvencem" az volt, aki kioktatott, hogy "szenvedni a rákbetegek szoktak végstádiumban". Az ilyen is bekaphatja, most komolyan. A végén számadást végeztem, eredmény: kb. 120 rugó elköltve a "kezelésre", eredmény semmi. Ekkor kezdtem én is önkezelni magam, hozattam be külföldről Gynatren injekciót, amiről különböző netes fórumokon olvastam, mert a Gynevac épp nem volt kapható nálunk. Ez sokat segített, és az, hogy próbáltam nem gondolni rá többet. Pár hét alatt rendbejöttem. Tavaly nyáron, mikor előjött, írattam fel Gynevac-ot, be is vált. Idén nyáron ezüst kolloidos irrigálást csináltam, + natúr joghurt néhány csepp teafaolajjal, ujjal felvive. 3-4.000-ből kijön az egész kezelés, és teljesen hatásos. Ja, az utóbbi 2 évben évi 1-nél többször nem jön elő. Gyógyulást Neked, az antibiotikumokkal nagyon vigyázz, nőknek nem is szabadna felírni, azonnal ott a gomba!

    előzmény:
    silkyke (67)
    2008-08-13  18:22
  24. 2008. augusztus 13. 18:2267.
    Köszönöm szépen a válaszod!Orvosról orvosról járok,épp várom az eredményeket!Igyekszem gyógyulni
    előzmény:
    margo1958 (66)
    2008-08-13  18:08

Címlap

top