Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
"Csókai csókának
Mi jutott eszébe?
Föl szeretett volna
öltözni fehérbe. "
Korog a gyomrom. . . szívesen nassolnék, de nincs semmi itthon :)))
közben egy-egy macskanyelv. . . :)))
elmegy a nő a nőgyógyászhoz és kérdezi tőle:
doktor úr! a férjem cukorbeteg, nekem folyásom van. . . . lehet gyerekünk?
csináljanak inkább habcsókot - javasolja a doki!
Egy habcsók, egy csók, újabb habcsók, újabb csók és így tovább. . .
:)))
Hányason kell szárítani, és meddig?
Sok cukor + tojásfehérje
először fel kell verni a tojásfehérjét és csak utána kell beleadagolni a cukrot. Lehet ízesíteni aromákkal, vagy citromhéjjal.
Fontos, hogy nagyon sokáig kell verni és kiszaggatás után nem szabad sütni, csak szárítani.
ennyi