Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

A válás oka

Torolt_felhasznalo_605445
Torolt_felhasznalo_605445
Létrehozva: 2021. május 6. 21:53

Kihúzták együtt 35 évig (10 év együttélés, 25 év házasság), és most mégis elválnak. Melinda adta be a keresetet, összeférhetetlenségre hivatkozva, mert már nem tudnak együtt fejlődni.


De kérdem én: mit jelent ez pontosan? Miért válnak?


A. Bill idősödvén meg akarja végre valósítani a szexuális fantáziáját, de Melinda ebbe nem ment bele, így Billnek új partner után kell néznie, ha nem akarja feladni álmait.


B. Melindának jóval fiatalabb udvarlója akadt, és még éppen időben van, hogy legyen még pár szép éve vele...


C. Nem tudtak egyezségre jutni, hogy mire jótékonykodják szét a vagyonukat, és inkább előzetesen elosztják, és aztán mindenki azt támogatja belőle, akit akar!


D. Nem tudtak megegyezni, hogy mik legyenek a közös olvasmányaik a következő öt évben - Bill a kvantumfizikában mélyedt volna el, míg Melindának jobban feküdne a "feminizmus és társadalmi változások a történelemben" téma.


E. Túl sokat voltak együtt a pandémia alatt, és már azon is összevesznek, hogy ki nyitotta ki már megint a kisablakot a lépcsőházban. És mindezt sinto vagy karibi hagyományok módjára tette?


Szavazz és elmélkedj! 

Címlap

top