Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Nem éltem ki magam?

Baktatartaly
Létrehozva: 2021. február 3. 20:48

23 éves fiú vagyok: barátnőmmel egy kicsit kevesebb, mint 2 éve vagyunk együtt. Előre is leszögezném, hogy barátnőmet nagyon szeretem, őszintén, tisztelem, sosem bántottam meg, jó kapcsolatunk van. De van egy olyan problémám, hogy nagyjából fél éve már más lányok iránt is erősen kezdek érdeklődni szexuális téren. Nekem eddig 2 barátnőm volt a mostanival együtt, az elsővel 17 évesen jöttem össze és 3 évig voltam együtt vele is veszítettem el.Aztán jött félév párkeresés, de csak kavargattam pár lánnyal, majd megismertem a mostani párom. Az érzés bennem egyre erősebb... Kalandokra vágyom, egyértelműen nem éltem még ki magam, de őszintén úgy érzem, hogy nem lennék képes szakítani, mert egyébként nagyon jó a kapcsolatunk, minden rendben van, csak borzasztó


erős a szexuális vágyódás más lányok iránt. Nem más lány szerelmére vágyom, csak szexuális együttlétre és annyi. Úgy érzem, most vagyok fiatal, most kell megtapasztalnom dolgokat, de ezért szakítani semmiképpen nem szeretnék, nem hiszem, hogy találnék ilyen lányt, bár fiatalok vagyunk még, de szerintem ő lehet a bizonyos "nagy Ő", tiszta szívből szeretem, már az összeköltözést tervezzük. Viszont közben nagyon kivagyok szexuális téren... Lehet talán az is közrejátszik hogy minden más barátom kapcsolatok előtt vagy után volt más lányokkal is..? sokszor elégítem ki magam miközben más lányokra gondolok, hogy velük csinálom... szemétnek érzem magam. Mit tehetnék?

  1. 2021. február 4. 18:026.

    " ...erős a szexuális vágyódás más lányok iránt. Nem más lány szerelmére vágyom, csak szexuális együttlétre és annyi. Úgy érzem, most vagyok fiatal, most kell megtapasztalnom dolgokat,  """


     


    nincs ebben semmi kulonosMindenkiben felmerulhet hogy milyen lehet/ne massal Bennem is nem egyszer megfogalmazodott.


    Sokan azt mondjak hogy az evolucio csodje a monogamia 


    Igazuk van .


     

  2. Torolt_felhasznalo_756302
    Torolt_felhasznalo_756302
    2021. február 4. 17:115.

    Szerintem teljesen normális dolog, hogy egy fiatal fiúnak tetszenek a lányok. Emiatt ne legyen szerintem bűntudatod, még akkor se, ha a rendes szexuális életetek mellett önkielégítesz is. És akkor mi van? AZ a te magánügyed, ahhoz még a kedvesednek sincs köze, amíg a kapcsolatotokat nem befolyásolja! Lehet, hogy ő is csinálja, csak nincs miatta bűntudata? Szóval szerintem ha emellett is tudsz hűséges maradni, akkor nincs gond, ha meg úgy érzed majd, hogy elfáradt a kapcsolat, akkor így is, úgy is szakítani fogtok. Így van ez általában az első pár szerelemmel...


    Gond akkor van inkább, ha valaki még házasságban is félrekacsingat... De van, hogy akkor sincs, mert sikeresen titkolja (ami tényleg nem korrekt), vagy hallgatólagosan megegyeznek a feleséggel, vagy nyíltan megegyeznek, hogy mindenki félrekefélhet. Vannak variációk.


    Csak a bűntudat, az hosszú távon nem opció, mert az téged rombol!

  3. 2021. február 4. 09:094.

    Nincs olyan emlekem , hogy az osember , a torvenyek/a szokas/a moralizalas /az erkolcs elott ugy elt volna , hogy 1 ferfi es egy csapat no egy barlangban kamaszutrazik ...
    Huha , mi lett volna mara ilyen verfertozes bulibolUres lenne a Fold
    Az ember "monogam" jo nehany millio eve...

    Itt az a tanacs adhato , szerintem , hogy - AKIT VALOBAN ILYEN CIPO SZORIT - az kezdje el a problemaja  megoldasat azzal , hogy elmondja az ELSO erdekeltnek , =a vele nem kipofazando intim nemieletet elo kisholgynek , az igazsagot .
    Es akkor majd szepen eldol , kettojuk kozott , akikre ez tartozik , hogy mit kell/mit lehet tenni...
    Nem fobiarol van szo , mert ezt a szetnyesegetett szoveget az indito mar nyomta ket helyen pszi online tanacsadoban , 2020 januarjaban es most ujra nyomja itt + a gyakorikerdeseken : de ! Ki lett vagva a problemajabol nehany nagyon fontos tenyezo...
    VAlaki felrevezeti a segiteniakarot , s ez egy beteges exibicio ,  vagy valakinek mult evi temajaval cikket irna az nlc-s parkapcsolati somahelyettes.....

  4. 2021. február 4. 01:533.

    Az együttélés két lábon áll, az érzelmi /szexuális/ és a tudati összetevőn.


    A fiúk arra vannak kitalálva - genetikailag - hogy minél több lánnyal együtt legyenek. A lányokért - illetve, mivel mi is az állatvilágból jöttünk, a nőstényekért komolya harcok dúlnak az állatvilágban, és a győztes hím kapja a környék összes nőstényét,  ezzel átörökítve a legjobb gént. Ezért szeretnének a fiúk minél több lánnyal szeretkezni. Persze más az állatvilág, és más a ma embere. Ha elég érett vagy a párkapcsolatra, ezt a késztetést bizony ki kell tudni kapcsolni, mert elveszted a partneredet. 


    Tehát: vagy vállalod azt, hogy csak az állandó társsal élsz, vagy azt kell vállalni, hogy csak kalandokat keresel, több kevesebb sikerrel. A kettő együtt nem megy. Abban egyébként igazad van, hogy esetleg "nem élted ki magad" mert fiatalon a szexuális  késztetés bizony erős. Ez később csökkenni fog, tehát könnyebb lesz magad megtartóztatni.


    A lányok e téren bizony egészen más fából vannak faragva, ezért nemigen megértőek a férjecskéjük ilyen irányú késztetéseire. Még nemigen hallottam olyan kapcsolatról, ami hosszabb távon tartós maradt volna a kicsapongások ellenére.

  5. 2021. február 3. 21:342.

    Nem egyforman erunk felnotte. Van aki koran van aki keson es van aki sohasem .Igy kerek a vilag .


    Ga -me -Pho-bia =Gamaphobia  Gamophobia ? Az az elkotelezettsegtol /  hazassagtol valo / parkapcsolattol valo


    felelem.


    Altalaban erzelmi okok vagy mult emlekek okozzak de lehet oka genetikai is .


      Keress ra !

Címlap

top