Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Mitől félek ?

önbialomhiány
Létrehozva: 2018. november 6. 22:26

Sziasztok! Tudom, hogy ez lehet nem fórum téma, de úgy érzem, név nélkül ki kell írnom magamból. Kb. egy éve vagyok együtt a párommal, rövid ismeretség után költöztünk össze. Hátrahagytam mindent, jó munkahelyet, lakást, barátokat, és belevágtam az ismeretlenbe. A jelenlegi problémák már a kezdetek óta fennállnak. Már az elején észrevettem, hogy aktív randiprofilt tart fent, de nem izgatott a dolog, gondoltam, majd úgyis törli, mivel kapcsolata van. Hát nem így lett. Ez azóta is aktív, az oldalakon egyedülállóként szerepel, és ismerkedik , flörtölget, számot cserél, ennek ellenére azt állítja, sose csalna meg, mert engem szeret. A másik gond, ami talán nagyobb, hogy nagyon sokat veszekedünk, és nagyon csúnyán. Üvöltözik, kiabál, sérteget, ami épp jön, a kedvence a " ha valami nem tetszik, ott az ajtó, lehet menni" mondat. Ilyenkor napokig nem beszél velem, külön alszunk, aztán megy minden tovább. És ez megy, mióta itt vagyok, 1-2 hétig nyugodt és jó minden, aztán valami apróságon kattan be. Mindig megkapom, hogy nem csinálok semmit, lusta vagyok, pedig dolgozni járok, bevásárolok, minden nap főzök, takarítok, és ő nem segít semmit, amit azzal magyaráz, hogy az ő munkája nagyon nehéz, és dolgozik eleget. Nem esik nehezemre, megcsinálok mindent, de akkor legalább ne mondja ezeket. Szóval elég zűrös, a szex működik, nagyon jó, de ezen kívül nem beszélgetünk, nem járunk sehova, ő eljár bulizni ( nem gyakran, de jár ) egyedül, engem nem visz magával, mert akkor nem tud kikapcsolódni... Igen, tudom... És mindezek ellenére, hogy nem érzem jól magam, mert tudom, hogy ez nem lesz jobb, mivel a bizalom már nincs meg, nem tudok lépni. Mert sajnálom. Mi lesz vele, milyen lesz az élete? Túl fog tudni rajtam lépni? De ha tényleg szeret, miért csinálja ezt? Azt mondta egyszer, azért van fent ilyen társkereső oldalon, mert az egóját akarja ezzel növelni, hogy más nőkkel szórakozik. Persze az én esetemben már nem ezzel magyarázná. De a kiabálásra és sértegetésre nincs magyarázat. Így nem beszélünk azzal, akit szeretünk.
Mégsem tudok elszakadni tőle. De nem vagyok boldog, és a saját életemet, boldogságomat kellene néznem, nem az övét az enyém elé helyezni. Nem tudom, mi kellene még ahhoz, hogy felnyíljon a szemem. A családom, barátaim nem értik, hogy ezek után még mindig mit keresek mellette. Mindig egy kis reményszálba kapaszkodom, hátha megváltozik, de sajnos a bizalmamat már sikerült eljátszania, annak pedig semmi értelme, hogy azzal készítsem ki, hogy nyomzok utána. 


 


Köszönöm ha elolvasod :)

  1. 2018. november 24. 18:2627.

    Na,mi van? Befagytal, vagy a pasi agyonvert, azert nem irsz? Vagy elvezed, hogy abuzolnak? Vagy mar harmasban elvezitek az eletet? Vagy mi? Vagy nem ersz ra rank, mert eppen koltozol??????

  2. 2018. november 14. 16:1226.

    Abban egyetertek, hogy felsz. Mindenki fel, kivetel nelkul Azonban a bator ember abban kulonbozik a gyavatol, hogy a bator felulkerekedik a felelmen. Pont. Pakolni es elmenni meg akkor is faj, ha cart hagyunk ott, hiszen ez volt az eletunk, ez volt, amiben eltunk. De utana job lesz, mint innen a korhaz, majd temeto. Mellesleg ertelek, a legtobb ember posvanyban el. Bebi, teerted jott a busz. Ha felszallsz, leelsz egy eletet. Ha nem, ott maradsz es vegignezed, ahogy az eleted elmegy melletted. 

  3. 2018. november 14. 15:5925.

    Az, hogy neki mi esik jol, vagy mi nem, el-e vagy  hal-e, ki a francot erdekel? Magadat hozd rendbe. Lesz dolgod boven. 

  4. 2018. november 14. 15:5724.

    Nem szeretek ilyet mondani, de te tenyleg nem vagy normalis, hogy meg mindig ott vagy es vegighallgatod, o hogy szid teged. A sajat osszes gonoszsagaert teged okol, teged hibaztat es te ezt meg mindig hagyod. O sem normalis. Talan tenyleg megerdemlitek egymast. Te vagy az oka az o osszes hibajanak? Ja, igy mukodik az abuzolo parkapcsolat, igy tart o sakkban teged, hogy te vagy a hibas. Majd azzal fog vedekezni, hogy te kenyszerited ra, hogy o usson verjen teged, mert te nem vagy tokeletes. Ebredj mar fel bebi, ez a 21. szazad. Senki emberfia nem koteles igy elni. 


    Ugy konyorog bocsanatert, hogy kozben teged szid meg gyalaz? Es te ezt meg vegig is hallgatod? Persze, hogy car lesz neki nelkuled, hiszen nem konnyen talal meg egy akkora hulyet, mint te vagy, aki azt is elturi, hogy a hatan fat vagjon. Most durva vagyok, de az igazsag amiben elsz, sokkal durvabb. Neked nincs onbizalmad? Mi a fene van veled? Ebredj mar fel. Nincs onbizalmad, mert ez az urge kirugdosta beloled. Szavakkal, ami sulyosabb, mint veressel. Te adtad oda neki onkent, amit ugyanugy onkent vissza is vehetsz. Merj lepni bebi. En elvalok inkabb 200-szor is, nemhogy valakinek a kapcarongya legyek. Nem jo? Mit nyalogatod a sebeidet? En eljottem Amerikaba abszout penz meg abszolut nyelvtudas nelkul. Nem akartam ehendogleni. 10 ev utan mar 3 szakmam meg diplomam lett, meg hazat is vettem. Nekem is azt mondta az apam, hogy nem valo vagyok semmire. Csupan 3 diplomam van, bebi. Mire varsz? Mitol felsz? Hogy nem talalsz meg egy ekkora szaralakot? Vagy azt felted, hogy valamelyik randizo lunya el ne vegye toled? Hadd vigye. Nem veszed eszre, hogy megfelemlitessel akar magahoz lancolni? Ennek jo modja, hogy teged teljesen elszigetel. Lesd ki, amikor biztosan nincs otthon, mar elore pakold ossze a legfontosabb cuccaidat es menj Isten hirevel. Ide csak akkor gyere vissza, ha mar leleptel. Ugyanis nem birom az esznelkuli nyivakolast. Ha nem lepsz most, a mento fog elvinni, mert ugyan nem hiszed, de ebbe bele fogsz dogleni. Plane, hogy ilyen gyava kis teremtes vagy. Ne felj en szajon vagnam a 2 meteres elefantot is, pedig  a Joisten fukarkodott velem, amikor a magassagot merte. Haha. Ugyanaz tortent, amit memondtam. Mi a francnak kellett bejelenteni, hogy en most elmegyek? Nem akarsz te semmit, csak ezt a pacalt a vegtelensegig huzogatni. Azt a sok hazug maszlagot beszeded, amit karattyol? Kitorolte mar a noket? Nem fog kiabalni? Almodsz? Emberek nem valtoznak meg keddrol szerdara. Nem erti. Hat nem erted, hogy nem erti????? Ha tobbi no semmit nem jelent, miert csinalja? Beszeded? Az abuzolo kapcsolat igy mukodik. Szorul a hurok, az ipse konyorog, majd ujra kezdodik az egesz. Te meg nojj mar fel, hany eves vagy? Igen, kikeszulsz, egy rohadt eletet akarsz, ugy latom. Te nem vagy meg kesz. Megvarod, amig rohammento visz el. Jo mulatast. Ennek a kapcsolatnak csufolt micsodanak mar reg vege, te meg kapaszkodsz a szalmaszalba. De minek? Ebresztonek szantam mindezt, de te meg alszol. 

    előzmény:
    önbialomhiány (22)
    2018-11-13  22:27
  5. 2018. november 14. 00:4223.

    Én a helyedben nem várnám meg, amíg tényleg teljesen kikészít.../Messzemenően egyetértek Sissi-vel/

    előzmény:
    önbialomhiány (22)
    2018-11-13  22:27
  6. 2018. november 13. 22:2722.

    Mikor ma megmondtam neki, hogy akkor költözök, rá se ismertem. Könyörgött, hogy ne hagyjam el, soha többet nem fog kiabálni és bántani, csak ne hagyjam el. Az a baj, hogy tudja, hogy lelkileg annyira gyenge vagyok, hogy így akar rám hatni. Megint azzal jött, hogy én mindenbe bele kötök és miattam van a sok veszekedés, de kezdjük tiszta lappal elölről. Elismerem, vannak rossz napjaim és lehet nem úgy szólok, ahogy kellene de az üvöltözés akkor se megoldás. Én elhiszem, hogy szeret, de már nem tudok benne bízni újra. Mert ő sose csalna meg és neki nem jelent az semmit, hogy más nőkkel beszélget. Én nem érzem itt jól magam, nem szeretek itt lenni, hiányzik a régi életem, a város, a barátaim. Itt bezárva érzem magam. Főleg így, hogy nem járunk sehova. 


    És ezt nem érti. Azért legyek itt, mert ő szeret és az ő boldogságát nézzem a sajátom helyett? Mert szerinte ő nekem egyáltalán nem fontos és ez neki nagyon rosszul esik, hogy ezt mondtam. Teljesen kikeszulok így. 

    előzmény:
    Sissi52 (21)
    2018-11-13  10:34
  7. 2018. november 13. 10:3421.

    Good girl!!! Meg neki all feljebb, ennek a ferfiallatnak nevezett fortelmes gorenynek. Hat ha narcisztikus pasirol hallottam eddig, ez a formedveny mindent elvisz, mindent sopor. Azt irtad, nem tudod, mi kell meg, hogy felnyiljon a szemed. Ha ezek utan sem ertetted meg a helyzetedet, remenytelen eset vagy, es tenyleg megerdemled, hogy labtorlonek, nem, inkabb wc papirnak hasznaljon. No szerinted ettol mehet meg lejjebb? 


    Vilagosan tudtodra adta, hogy semmi kozod ohozza. Hogy mi lesz ovele? Ami most van. Egeszen jol elvan, te csak zavaro tenyezo vagy. Ill jolesik, hogy kiszolgalod mindenben. 


    Vegulis nem vesztettel semmit, nyertel egy keseru tapasztalatot. Azt ne sajnald, hogy a csapdajaba estel. Konnyu volt, mert az ilyen szemet alak jol kitanulta megjatszani, hogy viselkedik egy rendes pasi, de o csak az elejen, aztan mar ha bent van, kimutatja a foga feherjet. Egyszeruen lusta tovabb megjatszani magat. 


    Igen, minden elvalas egy veszteseg, egy gyasz, de itt nincs semmi sirnivalo. Remelem, mar elkoltoztel. Es remelem, nagyon hamar kihevered ezt a mocskos szemet patkanyt, emberi lenynek nem csufolnam. Meglatod, elmenni tole, na az a felszabadulas. 


    Talan visszakapod a regi munkadat, remelem, a lakasodat sem adtad fel, es visszakoltozhetsz. 


    Tanuld meg, egy pasi miatt soha semmit ne adj fel. Foleg sajat magadat, mert az teged tesz 100% boldogtalanna. Amint a mellekelt abra mutatja. 


    Ha direct a vilag legnagyobb gazemberet kerested volna, akkor se talaltal volna kulonbet. Ne aggodj, en is jartam igy. De az en szemem kinyillott. Meg vele voltam, mikor azon torte a fejet, ki legyen neki a kovetkezo. Nem normalis. Hidd el. 


    Ertesz magyarul? Vilagos, hogy neked semmi kozod ohozza, vagy mondja el neked tobb idegen nyelven? Orulj, hogy csak megcibalt, legkozelebb meg is ver. Ha hagyod, ha maradsz. Igaz, ki hogy szereti. 


    Olvasd el, amit irtam a multkor. Lehet, hogy megy utanad, de az is lehet, hogy nem. Ha nem, akkor abszolute semmit nem jelentettel neki. Ha visszakonyorgi magat, neked ket lehetoseged van: vagy ott folytatod, ahol abbahagytatok, vagy kezded az egeszet elolrol. Szep kilatasok. 


    Nagyon remelem, meg idoben szabadulsz meg tole, es semmi, se komoly lelki vagy testi karosodat nem okozott benned. Ez csak azutan jon ki, ha elmegy. Volt itt egy szegeny kis no, aki lelkileg kikeszult, ami rament az egeszsegere. Sulyos beteg lett, sok idot toltott korhazban utana. Eppen mondtam neki, vigyazzon, mert megbetegedhet. Aztan mar masnap szolt, hogy szornyen beteg lett. De ne aggodj, remeny mindig van es az eltessen. O is felepult, es utana talalt egy nagyon rendes pasit. Van olyan is.


    Amiatt meg megint ne aggodj, hogy tul hamar koltoztel vele ossze. Hat vegulis lakva ismerted meg, nem igaz? Ennek alapjan tul hamar is kellett volna lelepned. De meg most sem, soha sem keso. Arra gondolj, remeny mindig van, es az alagut vegen ott a feny, meg ha ma nem is latjuk.


    Elo pelda. Van egy 80 eves paciensem, akinek 3 azaz harom napja volt arra, hogy dontson, hozzamegy-e egy ferfihez. A ferfi amerikai magyar volt, es utazasa elott par nappal hoztak oket ossze. 3 nap utan osszehazasodtak, es boldogan leeltek egyutt 51 evet. Most magamban csak viccbol a vilag legszelhamosabbjanak nevezem a nenit. Haha!!!! 


    Szoval ne aggodj, gyere ide vissza, es mondd el, mi van veled, mi segitunk teged is talpra allni. Engem boldogga tesz, ha egy ujabb lelket sikerul megmenteni. Amint latod. Ne felj, egy nonek nem kell megalazkodnia egy ferfi elott. Es akarmit is adtal fel, meg mindent visszaszerezhetsz, es ami alegfontosabb,a testi es lelki egeszsegedet. 


    Remelem, azota "pakoltal meg takarodtal." 

    előzmény:
    önbialomhiány (19)
    2018-11-12  20:39
  8. Torolt_felhasznalo_265455
    Torolt_felhasznalo_265455
    2018. november 12. 21:0020.

    " hogy én vagyok a patkány, a szar"


    "még kétszer meg is rangatott biztos, ami biztos"


     


     


    Azé' milyen bájos csevej ...............................

    előzmény:
    önbialomhiány (19)
    2018-11-12  20:39
  9. 2018. november 12. 20:3919.

    Borult a bili... Igazából nem randi volt, hanem rakerdezett. Én meg már nem hazudtam. Hát, számítottam rá, hogy ki fog akadni... A lényeg az, hogy én vagyok a patkány, a szar, hogy én ilyen szintre süllyedtem, hogy őt tesztelgetem. Amikor megkerdeztem, hogy mégis mit keres ilyen oldalon, amikor kapcsolatban van, az arcomba üvöltötte, hogy semmi közöm hozzá... Azt mondta, sose csalt meg, de bárcsak megtette volna. Ő csalódott bennem, és bánja, hogy anno össze jött velem... Ilyen szép szavakat kaptam. Aztán még kétszer meg is rangatott biztos, ami biztos. Es jött megint a pakolja össze és takarodj mondat. Már nem gondolkodok... Csalódás volt de tanultam is. Minden ember okkal jön az életünkbe, van aki marad, van aki nem, belőlük tanulunk. 

  10. 2018. november 12. 13:1218.

    Azt irod, szereted, de nagyon ezt a pasit. Amiket leirtal, azok alapjan megis mit szeretsz benne? Egyaltalan hogy hagytad, hogy igy elfajuljanak a dolgok? Nem "segit"??????? a haztartasban? Akkor a sajat piszkat takaritsa el. En atlepnek a foldon hagyott koszos zoknijan. Amig te otthon gurizel, o mas nokkel szorakozik, haha!!! Tenyleg meg sem becsult ingyencseled vagy. Meg rabszolgak kozott is akadt, akiket megbecsultek. En bizony elmentem volna arra a megbeszelt randira, ha o annyira egyedulallo. Ha borult volna a bili, jobb neked. 


    Hogy mi lesz ovele, ha te elhagyod? Sokkal hamarabb talal helyetted masikat, mint ahogy azt te elkepzelni tudod. A masik not csak behelyezi az altalad uresen hagyott kipontozott reszbe. Lehet, megy utanad, sir majd, mert megis cask egyszerubb egy bejaratott cseledet megtartani, mint egy ujat betanitani. Haha!!!! Ne dolj be neki! 


    Legkozelebb ha mondja, el lehet menni, ha nem tetszik, vedd elo a gurulos borondot es guritsad, minel tavolabb. Ha mas nem segit, legyen ez a kezdosebesseg. 


    Es veled mi lesz? Meg az is megeshet, hogy megtalalod a boldogsagodat. De mindenkeppen a lelki nyugalmadat, a szabadsagodat. 


    Egyet tanulj meg! A szeretet nem eleg! A masik tisztelete, megbecsulese az elso. Amit talan behelyettesitenek a szeretet fogalmaval. Es persze,a bizalom. Ami, ha nincs meg, semmi sincs. Kedesse alakitva: teged megbecsul ez a pasi? Megbizol benne azok utan, hogy teged ismeretlenul elhivott randira magad mellol??? Tobb kerdesem nincs. Meg annyi, abba ne kapaszkodj, hogy csalodtal, hogy nem jott ossze, hogy valaha szepnek latszott. Hogy vesztettel. Az elet mar csak ilyen. Egyszer fent, egyszer lent, szokni kell. Es menni tovabb elore.  

    előzmény:
    önbialomhiány (7)
    2018-11-07  21:48
  11. 2018. november 12. 11:5617.

    Szia


     


    Írtad, hogy jó munkahelyet, barátokat, stb hátrahagytál miatta.


    De írtad, hogy van munkád... Végül is mennyire vagy függő viszonyban ettől a férfitól az érzelmeken kívül?

  12. 2018. november 12. 11:5616.

    Szia


     


    Írtad, hogy jó munkahelyet, barátokat, stb hátrahagytál miatta.


    De írtad, hogy van munkád... Végül is mennyire vagy függő viszonyban ettől a férfitól az érzelmeken kívül?

  13. 2018. november 10. 15:4215.

    Azt irod, felsz, hogy "hogy fog majd tullepni ha szakitasz vele". Maris tullepett...Nem szamitasz. Csodalom, hogy nem vetted eszre. A barataidnak igaza van...Csomagolj es hagyd ott. Nem akarok predikalni, de egy kapcsolat nem alapulhat csak a szexen...Tisztelet, megbecsules nelkul sz@@t sem er. Nezz a tukorbe, mondogasd..."Jobbat, tobbet erdemlek mint amit kapok". 

  14. 2018. november 10. 15:1614.

    Sokkal több probléma van ezzela  kapcsolattal, nem csak az, hogy ismerkedik másokkal is a párod. Nem is tisztel téged, jó szava sincs, nem jár veled sehova..tényleg jó neked ez így? Tényleg akarsz még éveket pazarolni erre? A párod nem mostanában "romlott el", hanem soha nem is volt másmilyen. Azt írtad, elejétől fogva, mindig is ismerkedett másokkal, gondolom a házimunkában sem segített soha. stb. Az meg önmagáért beszél, hogy "ott az ajtó el ehet menni." Nincs közös gyereketek hálistennek, és megvannak méfg a  régi barátaid, a szüleid. Miért habozol? Mit érdekel téged az ő boldogsága, ha közben te boldogtalan vagy ebben a kapcsolatban?


    Adagio azt írta, vajon képes lenne-e  a párod változtatni... nos én azt is megkérdőjelezem, hogy akar-e? Amit leírtál, az alapján nem, nem is akar.

    előzmény:
    önbialomhiány (11)
    2018-11-09  21:54
  15. Torolt_felhasznalo_265455
    Torolt_felhasznalo_265455
    2018. november 10. 14:2513.

    De sok lüke tyúk van.


    Amúgy meg ha játszadozik a partnered, nevezz be te is egy ilyen játékra.


     


     

  16. Torolt_felhasznalo_407541
    Torolt_felhasznalo_407541
    2018. november 9. 22:1212.

    Igen, "együtt lehet rajta". Talán nem is az a jó kérdés, hogy Ő akar -e rajta javítani, hanem hogy képes -e rá! Szerinted? Ha erre választ adsz, megvan a válasz a hogyan tovább kérdésére is.

    előzmény:
    önbialomhiány (11)
    2018-11-09  21:54
  17. 2018. november 9. 21:5411.

    Egy kapcsolat két emberből áll, ezért ha gond van, arról is két ember tehet, de javítani is csak együtt lehet rajta. Az elején voltak súrlódások, mire megszoktuk egymás életvitelét és szokásait, de van amit nem tudok elfogadni. Ilyen pl. az ismerkedés másokkal. Ezt még unalomból se csinálja az ember, hanem csak akkor ha már a másikat nem veszi komolyan. 

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_407541 (10)
    2018-11-09  20:08
  18. Torolt_felhasznalo_407541
    Torolt_felhasznalo_407541
    2018. november 9. 20:0810.

    Szia!


    Teljes akkor lenne a kép, ha a párod is írna a kapcsolatotoktól, de az általad elmondottak önmagukban is beszédesek. Ti nem ugyanazt jelentitek egymásnak, és ez baj. A helyedben leülnék a párommal, és egy boldog életet kívánva elköszönnék tőle. Érthető, hogy egy ember nem tud kiszabadulni az ego szorításából, de ha ő azt inkább még erősíteni akarja nem sok jót várhat az élettől. Ne vedd személyesnek azt, ahogyan hozzád viszonyul, Ő másokhoz is így fog viszonyulni. El kell döntened, hogy egy ego táplálékaként akarsz e élni, vagy kilépsz ebből a szerepkörből! Annak kevés esélyét látom, hogy fényt vigyél az életébe - és itt szigorúan az egóra utalok - hiszen e téren neked is nagyon sok "dolgod" lenne... mint ahogy az emberek 99%-nak...

  19. 2018. november 9. 18:339.

    Igen, tudom hogy a saját életem kell néznem. Sajnos más gond is van, mivel régóta fent van egy ismerkedős oldalon, ezért gondoltam, próbára teszem és csináltam egy kamu profilt, hogy mégis meddig megy el. Rám is írt, az első öt percben kiderult, hogy "egyedülálló" aztán persze randit kért... Hiába próbálok neki még esélyt adni, tudom, hogy nem fog változni, mindig van valami indok, hogy miért kiabál velem, aztán persze kedveskedik de ez már nem az igazi... És lehet, hogy tényleg szeret, de akkor miért viselkedik így velem?

    előzmény:
    Kercsi (8)
    2018-11-08  09:06
  20. 2018. november 8. 09:068.

    Nem te vagy az elso, aki rossz dontest hozott es csalodott, de ha most, hogy tudataban vagy ennek es megis maradsz, az mar a te hibad es a kovetkezmenyeket is te fogod erezni. A parodnak nagyszeru ez az allapot, randizik, kozben otthon van egy cseled (bocsanat a kifejezesert, de neki az vagy, igy kezel es te elfogadod ezt). Miert is sajnalod? hogy nem lesz akinek uvoltozzon es a hazimunkat elvegeztesse? mert a tobbirol mar most gondoskodik: randizik, szorakozni jar egyedul, van akin levezesse az indulatait. Te mit kapsz ebben a kapcsolatban? ha ide jottel errol irni, ebbol latszik, hogy nem vagy martir tipus, nem megy jol neked a megalaztatasok turese, ezert lepj minel hamarabb es jo messzire ettol a pasastol. Akarhany eves is vagy, minden nap egy ilyen kapcsolatban leroviditi azt az idot, amit egy boldog kapcsolatban tolthetnel, olyannal, aki megbecsul es a tenyeren hord. Ez a ferfi nem szeret teged, ne hidd el, mikor mondja, csak manipulal, hogy fenntartsa ezt a neki megfelelo allapotot. Ha nem hagyod ott, garantaltan rosszabb lesz.

  21. 2018. november 7. 21:487.

    Igen, már bennem is megvan az elhatározás, csak az bánt leginkább, hogy csalódtam. Pedig tényleg nagyon szeretem, de ha ennyi idő után itt tartunk, akkor nem tudom elképzelni, hogy évekig így legyünk együtt.

  22. 2018. november 7. 20:016.

    Igen, nincs miről értekezni. A technikai rész a nehezebb. /Erre szokták mondani, hogy könnyű a döntés akkor, ha az egyik oldal mellett semmi nem szól, csak ellene.../

  23. 2018. november 7. 17:005.

    Ennek a férfinak az érzelmi intelligenciája 0. 
    Te pedig nem vagy fejlesztőmérnök vagy pszichológus, de még az anyukája sem, hogy ezen segíts. Ha nem akarsz belepusztulni, akkor lelépsz. Lehet, hogy nem azonnal, de fogsz találni sokkal jobbat. A tanulságod talán az, hogy valószínűleg nem kell rövid ismeretség után mindent hátrahagyva összeköltözni valakivel.  

  24. 2018. november 7. 14:554.

    Olyan okosan, szépen leírtad, mit kellene tenned, mit javasol a családod....FUTÁS , MINÉL GYORSABBAN.....ilyen pasast mindenkor találsz,   sőt  - jobbat is....

Címlap

top