Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Lehetséges,hogy...?

Hercegnő
Létrehozva: 2018. szeptember 17. 16:41

Sziasztok! Segítségre van szükségem ,tanŕcsot szeretnék kérni.


 


 


 


Pŕr napja veszitettem el a szűzeségem. Hirtelen,vŕratlanul jött az egész,nem gondolkoztunk és nem védekeztünk. Lehetséges hogy nem vagyok terhes? Mennyi az esélye? Csak 5perc volt az egész,jó formŕn nem is jött össze mert betette 2 mŕsodperc és kicsúszott aztán újra próbálta és megint ez. Aztán végül vége lett. Semmi ilyen terheségre vonatkozó jelek nem következtek be nŕlam. Annyi hogy fáj az az alhasam mint mikor mensesi görcsök vannak ,de csak olyankor mikor rá gondolok erre az egészre. Mŕskor pedig semmi bajom. Lehetséges hogy csak beképzelem?? (Csak így zárójelbe a pasi részeg volt és már semmi re se emlékszik) Szerintetek  mitcsinŕljak? Mi a véleményetek erről?

  1. 2018. szeptember 20. 01:1612.

    Nem szólt rá semmit a leány, de hazaszaladt az apjáho, mondta: "hamar édesapám menjen a papho, jelentsen be bennünket! Férjhö megyek a Laci gyerekhez, a szomszéd utcából! Megtaláltam a párom, akinek kettő van..."


    Megcsóválta a fejét a szegény ember, de nem szólt. Elment a parókiára, bejelentette a fiatalokat. Megvolt a háromszori kihirdetés /három Úrnapján/ a negyedik vasárnap megvolt az esküvő is... a banda húzta, a násznép ropta. No, éjfélkor azután magukra hagyták a fiatal párt.


    Mi történt, mi nem, nem tunni... de reggel fele a fiatal menyecske elővette az urát:


    "Idehallgasson, maga azt mondta, kettő van, a másikat hova tette?"


    "Jaj, lelkem, az úgy volt, hogy amikor másodszor hirdettek bennünket - csak te éppen akkor nem voltál ott - azt is hozzátették, hogy akinek kettő van, annak az egyiket oda köll adni a papho, mert, hogy ott meg egy sincs..."


    "Úgy-e?" kérdezte harciasan a menyecske - "Azt én visszaszerzem! Mert az nekem jár!"


    Avval kapta magát, és a főúton felfelé elindult a parókia fele.


    "Jaj lányom" mondta a pap, mikor az asszonyka előadta, hogy miért jött - "ahho, hogy azt, ami jár neked, megkapd, ahho itt kell maradnod éjszakára... akkor azután megkapod azt, ami neked jár!"


    "Akkor itt maradok éjszakára!" - mondta dacosan a menyecske. No, eltelt a délután, az éjszaka, oszt reggel felé az asszonka igyekezett lefelé az utcán a férjéhö. Az meg jött vele szemben, és kérdezte:


    "Jaj lelkem, hát hun voltál? Egész éjjel vártalak!"


    "Kendnek is nagy esze van, hallja-e!" - nézett rá hosszan a felesége. " A vékonyt, a hitványat megtartja, a nagyot, az erőst meg elajándékozza..."

    előzmény:
    castaneasativa46 (8)
    2018-09-19  20:06
  2. 2018. szeptember 19. 23:5211.

    A nickedet,hercegnorol-hencegore- valtoztasd......

  3. 2018. szeptember 19. 23:5010.

    imadlak!!!!!!!!!

    előzmény:
    castaneasativa46 (8)
    2018-09-19  20:06
  4. 2018. szeptember 19. 23:469.

    Hello Gigi,apad meg mindig nez,es latod a csukott ajton??Javaslom ne menj ironak,mert tehetseged  az irashoz nulla...


    viszont mek kell szakadni ,hogy valaki ennyire fantaziatlan legyen...eloszor egyetemista voltal,akita szulok a tv-ben lattak,aztan kozepiskolas,es most szent szuz,jaj valaki hozzon egy pohar hideg vizet....

    előzmény:
    Hercegnő (4)
    2018-09-17  19:23
  5. 2018. szeptember 19. 20:068.

    A naivitás kapcsán eszembe jutott egy régi székely felnőtt népmese. A címe: A csorba leány.


    "Hol volt, hol nem volt volt egyszer egy szegény ember. Egyetlen lyánykáját nevelgette nagy gonddal - a felesége már régebben meghótt. Már eladó-forma volt a leány, volt nekije mindene, mellye, dereka, fara..csak az a ki szőrös micsoda hiányzott a lába közül. Hej, búcsálódott szegény, mert kicsike faluban laktak, mindenki mindenről tudott, a legények elkerülték a portájukat, tudták, hogy csorba a leány...


    Egy reggel azután a szomszéd odahítta az embert a kerítéshez, hogy aszonygya: "Gyüjjék kend egy kicsinyég, mondanék én valamit. Menjen be a szomszéd faluba, a patikáriusho- őnéki van az, ami magiknak köll.." 


    No, a szegény ember nyakába kapta a lábát, és elment a szomszéd faluba. A patikárius, mingyán tudta, hogy merről fúj a szél..."Jöjjön csak, beljebb a belső szobában tartom a portékát, amott, a szegekre van felaggatva. Van itt szőke, barna, cirmos, bodri, veres, fekete...melyikből adjak?" Haj, megörült a szegény ember, mingyán kiválasztott egyet, ami pásszolt a lyánkája hajához, papírba göngyölte, kifizette, és nagy örömmel visszafele indult.


    Már esteledett, amikor hazaért, mutatja a lyányának, hogy mit hozott. "Jaj, édesapám ez nagyszerű, de ezt a helyére is kellene tenni..."


    Ne búsulj, hamar sort kerítünk arra is" - mondta az apja, és előkapta az almáriumból a pályinkás üveget, meg két vizes poharat. Az egyiket szinig töltötte a méregerős kisüstivel, a másikba csak két ujjnyit töltött.


    "No, édes lyányom, ezt most idd ki... fenékig!" "Sok lesz ez nekem édesapám, nem szoktam én ehhez!"


    "Nem is..csakhogy e most nem pályinka, hanem orvosság!" A lányka kiitta, de utána rögvest elszédült, és álomba merült. Az apa eligazította az ágyon, azután a kisbicska pengéjét megmosta a kisebbik pohárban, és a hozott dolgot nagy ügyesen a helyére illesztette. Utána fogott tűt-cérnát, és oda is varrta. Na, a szegély lyány három napig feküdt seblázban, de utána új rokolyát húzott, és ringó derékkal végigment a falun. Ebből pedig mindenki tudta, hogy itt már bizony hiba nincs, a csorba ki légyen köszörülve...


    Mármost jöttek volna a legények a házho-, de a lyánka mindenkinek előre megmondta, hogy ő csak ahho megy, akinek kettő van...


    "Kettő... kinek van itt kettő? kérdezgették elfancsalodva a legények. De a szomszéd utcából a Laci gyerek gondolt egyet. Egy reggel előkapta vadonatúj lakkcsizmáját, tükörfényesre suvickolta, de mielőtt felhúzta volna, a két csizmaszárat hosszában, végig "lepeselte..." Avval kiállott a kapujukba. Tudta, hogy arrafelé szokott a lyánka menni, ez most is így történt. Nem is állta meg szó nélkül...


    "Hát kend miért áll a kapuban lepeselt csizmában?" - kérdezte.


    Azír mert nekem kettő van

  6. 2018. szeptember 19. 12:007.

    Valóban választhattál volna jobb partnert "elsőnek"!  Ne pánikolj, csak ha majd muszáj lesz....várd ki a menzeszed idejét!  A gyakori tisztálkodás hasznos  - mindenkor!

  7. 2018. szeptember 17. 20:556.

    GiGi reloaded...



     

    előzmény:
    Csend Ike (2)
    2018-09-17  16:56
  8. 2018. szeptember 17. 19:445.

    Lehetséges.


    A barátod mit szól hozzá?

  9. 2018. szeptember 17. 19:234.

    1 semmi közötök


    2 tanŕcsot kértem nem azt hogy lehordjatok


    3 a mai világban senkire nem lehet szŕmitani ,szívtelen emberek vagytok. Egy személy véleményt kér erre ti földig megalŕzŕtok szégyeljétek magatok


      

    előzmény:
    york (3)
    2018-09-17  17:42
  10. 2018. szeptember 17. 17:423.

    a hülye liba nick név sokkal jobban illene hozzád (részeg pasival szüzesség elvesztése), utólagos vernyogás az (esetleges) terhességről. 


    kételkedem sztorid valódiságán, megint unalomból indított topiknak vélem.   (gigi??)


    akik még előtte állnak a "nagy eseménynek", remélem nem így képzelik/tervezik el a történéseket. szerintem meghatározó az első élmény. bár itt élményről szó sincs! 

  11. Torolt_felhasznalo_265455
    Torolt_felhasznalo_265455
    2018. szeptember 17. 16:562.

    Mese habbal.


     


    Amúgy - csak azért ha netán hamvasabb leánykák is ide tévednének - ilyesmivel nem szoktak dicsekedni a valóságban sem,ha ilyen történne.Mármint hogy pl részeg disznóval adod össze magad, stb.....Még regényindítónak is moslék a történet..


     


    Egyébként minden lehetséges, ha összefekszel   pasival.Zsák a foltját - tudom én  - csak hogy tudd......


     


     


     

Címlap

top