Megcsalásnak számítanád?

Xenon42
Létrehozva: 2018. augusztus 16. 22:27

Sziasztok!


A lényeg, hogy már 8 éve együtt vagyunk a párommal, tavaly házasodtunk össze (volt, hogy 1 évet nem voltunk együtt különböző okok miatt, illetve az elején távkapcsolatban voltunk). Voltak nyilván mosolyszünetek, de valahogy mindig visszataláltunk egymáshoz. Pont múlt hónapban volt a házassági évfordulónk, amit nem tudtunk együtt tölteni, egész júliusban gyakorlaton voltam, tőle 260km-re. A minap pedig a fülembe jutott, hogy voltak iszogatni a kollégákkal (ezt eddig is tudtam), és hogy az egyik nő rámászott. Mivel olyan állapotban volt, hogy nem tudott hazavezetni, a nő vitte haza (?), ja igen..magához, nem is a saját lakásunkba. Ott meg elvileg kicsit folytatták, csók, taperolás, felső lekerült, de elvileg nem feküdtek le, amikor meg észhez kapott, akkor pedig haza taxizott. (nő újságolja mindenkinek, így hallottam vissza) Ebben még az a poén, hogy ugyanazon a héten meglepetésként meglátogatott (évforduló akkor volt) és képes (volt) így is a szemembe nézni és mondani, hogy szeret meg stb. (vagy csak szimplán felizgatta a másik nő, és gondolta ha már vele nem szexelt..) Furán viselkedett, azt észrevettem, de nem mondta el, hogy miért (vajon miért?).


Rákérdeztem a héten, bevallotta, hogy mi volt. Állítása szerint nem feküdtek le (én azóta hallottam olyat, hogy igen) , és azért volt ez az egész, mert annyira ittas volt, hogy azt hitte a nőre, hogy én vagyok, később meg kapcsolt, hogy nem lehetek, mert gyakorlaton vagyok. Meg hogy sajnálja, bocsánatot kért, ígéretek, stb. Mindenesetre én mondtam neki, hogy inkább kérnék pár nap távollétet tőle (nagyon el volt bízva, hogy úgysem válunk el, meg úgysem lesz semmi, mert mennyi mindent megbocsájtottunk egymásnak és mindig visszataláltunk, pontosan amit írtatok...hogy lehet többször is megengedné magának). Ezen a távolléten kicsit felháborodott, mondván ha eddig is tudtam, hogy volt ez az incidense, akkor miért feküdtem vele egy ágyba továbbra is...csak kíváncsi voltam, hogy elmondaná-e magától vagy valami, de ez a jópofizás már nekem sem ment tovább. Annyi még, hogy a melóhelyen kérte az áthelyezését, de ahogy ezen gondolkodtam, ezt már mondta júliusban korábban is, nyilván ezért.


Annyira nem tudtam érvelni ellene, az áthelyezés, megbánás, lelkiismeretfurdalás, stb miatt..csak megint ez a hülyének nézem a másikat..


Szóval most pár nap, vagy akár 1-2 hét találkozás nélkül és gondolkodjunk..végülis tényleg olyannak néz, aki minden felett elsiklik, házasságnál pedig tiszta lappal indultunk. Alig pár napja vagyunk távol, csak azt hallom ismerősöktől, hogy feszt a kocsmában iszogat.sosem volt ilyen, mindig elítélte a piát, ennyire még sosem volt magába zuhanva..mit tegyek? Ráncigáljam ki onnan? De ez a szünet csak kellene, hogy elgondolkozzon..


26/l; 37f

23 hozzászólás
 1. 2018. augusztus 25. 23:0323.

  Hálistennek azóta rendeződött a helyzet, vasárnapra eleve nyaralás volt lefoglalva, ahová minden évben elszoktunk menni egy nagyobb társasággal (egyházi), ott megbeszéltük újra, hogy próbáljuk elfelejteni..meg hogy megtudta milyen lenne elveszíteni, bizonyítani fog, sok idő van még életünkből (reméljük), meg hasonlók.

  Szóval próbálunk úgy tenni, mintha semmi sem történt volna, eddig nagyjából megy is,1x-2x jutott eszembe, hogy magában ment Pestre nyaralásról ügyeket intézni,de próbáljuk újraépíteni az egészet, szerelem fellángolt újra, ha lehet így mondani..remélem, hogy rendben lesznek a dolgok..kicsit nehéz, de hátha jó lesz.

 2. Torolt_felhasznalo_383651
  Torolt_felhasznalo_383651
  2018. augusztus 18. 16:3922.

  Na.és mi lenne ha te is beülnél vele egy kricsmibe.Néhány házmester vagy stampó alatt mindent meg tudnátok beszélni ?!


   


   

 3. 2018. augusztus 18. 16:2821.

  Nem azt mondtam,hogy szó nélkül el kellene nézned. Azt sem mondtam, hogy nem kellene beszélnetek róla, mert de, kell.  Viszont eldöntened neked kell, hogy meg tudod-e bocsátani, vagy nem? És ha megtetted, akkor nem hánytorgatod fel. És az én szemszögemből teljesen mindegy, hogy létrejött-e konkrétan szex, vagy nem. Ne is csókolozzon mással, meg ne is kerüljön le az a  bizonyos felső. Nálam ez már megcsalás, de ez nem jelenti, hogy biztos kirúgnám a  férjem... Megbeszélnénk, és utána elgondolkodnék, hogy mit akarok...

  előzmény:
  Xenon42 (10)
  2018-08-17  18:38
 4. 2018. augusztus 18. 14:4320.

  Hát nem tudom... ha nekem azt mondaná, hogy annyira részeg volt, hogy azt hitte egy másik nőre, hogy én vagyok, belőlem  kitörne a röhögés. Azért ennyire ne nézzen már hülyének...

  előzmény:
  Dnanga1 (19)
  2018-08-18  14:34
 5. 2018. augusztus 18. 14:3419.

  Igen, itt van a "nem tudom túltenni magam rajta". "Szemem előtt lebeg", stb.. A tüskék!  Ha komolyan akarod, akkor neked kell elengedni ezeket a képeket, érzéseket. De úgy, hogy ne jusson eszedbe az első veszekedésnél sem. Itt mi hiába írunk bármit, te vagy az, akinek döntenie kell.
  Menjen, vagy maradjon. 
  Akarod-e annyira, hogy szemet hunyj?
  Annyira nem kell, hogy bármit is lenyelj tőle?
  Első alkalom, talán nem ismétlődik többet. Bízzál benne. Neki sok ideje lesz megszolgálnia a bizalmat és neked is rengeteg időd lesz, hogy rájöjj, jól döntöttél.


  (Úgy magunk között, nekem valamilyen szinten hízelgő lenne, ha a férjem még részegen is "visszafordulna" egy nő mellől miattam. Másrészt ha viszakapnám a férjemet, ha nem, én elkaptam volna az illető pletykás nőcikét is, és elintéztem volna, hogy többet esze ágában sem legyen nős férfiakkal kezdeni. )

  előzmény:
  Xenon42 (14)
  2018-08-18  00:06
 6. 2018. augusztus 18. 13:1518.

  Őszintén szólva, abból, amit leírtál, én nem adok sok időt ennek a kapcsolatnak. Nem azért, ami történt, ilyen szempontból tök mindegy, meddig jutott el a másik nővel, hanem mert nincs meg a bizalom köztetek. Fogadkozások, ígérgetések, különmegyünk, megint összejövünk, időt kérek átgondolni... Abszolút nem érzem stabil kapcsolatnak. Én nem erőltetném.

  előzmény:
  Xenon42 (15)
  2018-08-18  00:17
 7. 2018. augusztus 18. 11:5617.

  Ha ''pasi'',akkor kb.6-éves korig nevelhető,ami 6-évvel hosszabb mint ha nőci lenne.Ugyanis az utóbbiak olyanok mint a macskák,azt csinálnak amihez épen kedvük van.Tehát csak sajátmagunkat tudjuk megváltoztatni.

  előzmény:
  Kövesdiági (16)
  2018-08-18  11:41
 8. 2018. augusztus 18. 11:4116.

  A fickóknak a kocsmában ücsörgés " olyan, mint a csajonak a soppingolás búfelejtónek....Ne azon rugózz már, hogy más mit gondol....TE MIT AKARSZ????!!!  Ha kell a pasi neveld meg  !!!

  előzmény:
  Xenon42 (14)
  2018-08-18  00:06
 9. 2018. augusztus 18. 00:1715.

  Én spec az elejétől kezdve alap dolognak vettem a kizárólagosságot, a férjem is úgy tűnt..legalábbis én nem tudok róla, hogy lett volna valakije közben. Nekem fontos a hűség..meg amint te is írtad, hogy valaki "papírhoz" köti.. az meg már nekem egy másik szint..de igen, sajnos vannak akik nem érzékelik a helyzet komolyságát.

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_220790 (13)
  2018-08-17  22:27
 10. 2018. augusztus 18. 00:0614.

  Így írtam ki a kérdést, igen, de konkrétan nem az a kérdésem, hogy minek számítanád, inkább az lenne, hogy mi lenne a helyes dolog ebben az esetben vagy mit tennétek..most kezdhetem vele újra, nem azt mondom, hogy nem haragszom (pedig nem vagyok az a típus), csak egyszerűen sz.arul esett ez a hülyének nézés meg ne mondjuk el a másiknak..meg amblokk ez az egész szituáció, másrészt meg rohadtul égő szerintem. Mármint én ezt totál magamra vettem, az is szép, hogy mindenki tudta már rajtam kívül, én meg nyilván az utolsók között hallom, aki a legjobban érintett a dologban. Oké, nem tagadta, most ezért veregessem meg a vállát, hogy kérdezésre meg feltárásra bevallotta? 


  Én csak annyit akartam ezzel a pár nap távolléttel, hogy gondolkozzon el azon, hogy mit lehet és mit nem, beszéltünk is róla, amikor felhoztam a témát, de én akkor is ezt tartottam a legjobb ötletnek , mondván a hozzáállása elég érdekes volt..hogy mindent meglehet csinálni ebben a kapcsolatban, mert úgy is ott a "holtodiglan"... Azért ez nem így megy normális esetben. 


  Most ha szépen visszamegyek hozzá, semmivel nem lenne jobb..nekem ugyanúgy a másik nő jutna eszembe, a kép előttem van, vizuális típus vagyok. Nekem ahhoz, hogy kicsit "felejtsek" kell ez a pár nap..szeretem őt, meg eszem ágában sem volt a válás emiatt, de amint említettem fentebb, hozzáállás.. amikor meglebegtettem a válást is akár, kb röhögött rajta, csak amikor jobban ragaszkodtam hozzá, akkor gondolt bele. 


  Nálam ez a mindennapos kocsmában ücsörgés verte még ki a biztosítékot, nem ez lenne a megoldás..pedig azóta véletlen összefutottam vele a városban, beszéltünk is, említettem ezt is, hogy másképp kellene, álljon le, ha szeretné, hogy visszamenjek hozzáá stb. Itt bejött az ígérgetés, a megváltozok, a nagyon sajnálom, a nélküled semmi vagyok című történet. Ezt pedig fentebb írtam, hogy a kép előttem van akkor is..sajnos nem tudom könnyen túltenni ezen magam. 

  előzmény:
  Dnanga1 (12)
  2018-08-17  20:59
 11. Torolt_felhasznalo_220790
  Torolt_felhasznalo_220790
  2018. augusztus 17. 22:2713.

  Hát ilyen előélettel szerintem azért nem kéne nagyon túllihegni a dolgot. Egyszeri történet, lehet kicsit durcizni, hogy máskor ne forduljon elő, első figyelmeztetés, ilyesmi... De én csak akkor aggódnék, ha megismétlődik/kapcsolat lesz belőle.


  Úgy látszik, vannak ebben szintek bőven: van, aki már az ismerkedésnél komolyan veszi a kizárólagosságot, van, aki csak a járásnál, van, aki a papír meglétéhez köti, és nyilván van, aki nem érzékeli a helyzet komolyságát - lehet, hogy a férjed ez utóbbi csoportba tartozik, de nekem az elmondottakból egyelőre csak annyi jött le, hogy részegen csinált hülyeséget. Ennél több kell egy váláshoz, ha tényleg komolyan gondoltátok a holtodiglant...

  előzmény:
  Xenon42 (10)
  2018-08-17  18:38
 12. 2018. augusztus 17. 20:5912.

  Te most rágod magad, hogy minek számít, a férjed meg egy kocsmában gondolkodik a sorsán. Azt gondolom, hogy ha szereted, akkor megbízol benne és visszarángatod, mielőtt nagyon belemerül abba az iszogatásba. Ha viszont nem tudod magad túltenni rajta,  marad a tüske, ami téged egyre jobban bökni fog, akkor váljatok asztaltól, ágytól és próbáljatok meg mással újrakezdeni.

 13. 2018. augusztus 17. 20:5611.

  Haha. Ujabb vicces topik. Felmegy a csajhoz es meg sem cumiztatja. Na peeersze. 


  Hat vegulis akkor "nem fekudtek le". 


   


  Kulonben meg ha csaj csinalna pepitaban ugyanezt akkor ket reszre bontanam a dolgot:


  - Vannak a csajok akiknek bizsereg a lukuk es fuvel faval basznak. Ha ilyennel jarok akkor nem veszem zokon hogy a termeszete szerint cselekszik mert kozismerten baszos.


  - meg vannak azok akiknek jelent valamit a kefeles, olyantol zokon vennem ha kifordul onmagabol es ilyet csinal. 


   

 14. 2018. augusztus 17. 18:3810.

  A korábbiakat nem is emlegetem fel, nekem is voltak..azt inkább ő hánytorgatta fel, hogy ha ennyi mindenen keresztül mentünk, akkor efelett miért nem lehet elsiklani..talán a bizonyos tiszta lap és új élet miatt, mint minden normális házasságban, ha egy ilyen történne. Gondolom nem szó nélkül néznétek el a másiknak. Hallottam már olyan sztorikat, hogy lehet ennyire részegnek lenni, hogy nem ismered fel a másikat, de ilyen testi közelségnél esélytelen..meg kicsit nehéz elhinni, hogy valóban nem történt több, innen egy férfi nehezen tud visszafordulni szerintem. Bármennyire is vígasztalom magam vele, hogy sikerült neki. Aktus tud-e létrejönni vagy nem, azt férfi válogatja..simán benne van.

  előzmény:
  etilany (7)
  2018-08-17  09:42
 15. Torolt_felhasznalo_785782
  Torolt_felhasznalo_785782
  2018. augusztus 17. 16:079.

  Na persze, a nő mászott rá. Ezek után a rámászós nő elújságolja mindenkinek. A becsületesség mintaképe pedig az áthelyezését kéri. 

 16. 2018. augusztus 17. 10:298.

  Mindegy , hogy ki -mit mond, mitörtént....Ha akarod a férjed  - húzd ki a gödörbői / a kocsmából.....beszéljetek  és kezdjetek új életet .

 17. 2018. augusztus 17. 09:427.

  Hát nézd, majdnem mindegy, hogy meddig jutottak. Maga a szituáció gáz, az is, hogy annyira részeg volt, hogy kvázi nem tudott magáról (ez esetben szerintem eléggé lehetetlen, hogy konkrétan aktus jött volna létre, de ez mindegy is). Szóval nem is az a kérdés konkrétan, hogy megcsalás-e vagy sem (mert mindenkinek egyéni, hogy mit tart annak), hanem, hogy te meg tudod-e bocsátani, és ha igen, akkor nem hánytorgatod fel... Ha a házasságkötéskor megegyeztetek, hogy tiszta lap, akkor tiszta lap és akkor a  korábbi dolgait szintén nem fair felemlegetni. 

  előzmény:
  Xenon42 (6)
  2018-08-17  00:28
 18. 2018. augusztus 17. 00:286.

  Nekem is többször meg lett volna a lehetőségem, hogy félre léphek, volt hogy nyomultak rám is férfiak. Egyszerűen tudtam, hogy mit szabad és mit nem komoly kapcsolat mellett, olyankor le is ráztam őket egyből, amikor látszott a szándék. 

  előzmény:
  terdszelikatica (4)
  2018-08-16  22:39
 19. 2018. augusztus 17. 00:255.

  Nekem fontos a házasság, nemcsak egy papír  mint sokaknak. Sosem voltam az az osztozkodós típus, főleg nem párkapcsolatban. Ha valakivel együtt élek és feleségül is vett, akkor úgy gondolom, hogy annak oka van, ha már két ember összeköti az életét. Ne kacsingasson másra. 

  előzmény:
  terdszelikatica (4)
  2018-08-16  22:39
 20. 2018. augusztus 16. 22:394.
  Van aki szerint mindenki maga dont , hogy ha egyszer mar hazassagra lepett , komoly parkapcsolata van , hogy akkor beenged-e egy harmadikat.

  Masok azt mondjak felre csak az nem lep akinek erre nincs lehetosege.


   


  Te melyik tipushoz tartozol ?

 21. 2018. augusztus 16. 22:363.

  2.... és azért volt ez az egész, mert annyira ittas volt, hogy azt hitte a nőre, hogy én vagyok, később meg kapcsolt, hogy nem lehetek, mert gyakorlaton vagyok. ..."


  AZ EN ESTEMBEN EZ MAR MAGA EGY VALOOK LENNE.

 22. 2018. augusztus 16. 22:352.

  Mindenki maga donti el hogy mit tart megbocsajthatonak vagy sem 

Címlapról ajánljuk

Legnépszerűbb cikkek