Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Fu vagy nem fu

Marionette
Létrehozva: 2017. december 6. 02:49

Sziasztok,


 




 


 


 




 


Amikor megismertem a ferjem, tudtam, hogy mar minden kabitoszert kiprobalt, ugyanakkor azt mondta, hogy tul van ezeken es nincs szuksege rajuk. A kapcsolatunk elso talan 1,5 fel eveben nem is volt ebbol problema, ugyanakkor talan egy fel eve kozelebb kerult egy regi baratjahoz es azota minden egyes alkalommal amikor talakoznak fuveznek egyutt. Az elejen talan egy honapban egyszer, majd ketszer, haromszor tortent meg, mostmar heti rendszeressegu. 


 




 


Tisztaban vagyok vele, hogy ez sokkal sokkal rosszabb is lehetne, es biztos sokan kuzdenek sokkal nehezebb esetekkel mint en, viszont en sajnos ezt nagyon nehezen toleralom. En mindig oszinte voltam a ferjemmel ezzel kapcsolatban, viszont o azt mondja, hogy azt csinal a barataival amit akar es allitja, hogy nekem ezt le kell nyelnem es nincs jogom szolni emiatt. En, bar probalom megerteni ot, ugy gondolom, hogy tekintettel kene lennie arra, hogy mostmar nem egyedul el, es ezek a dolgok igenis hatassal vannak ram. Ezen kivul attol is felek, hogy ha most nem huzunk hatarokat akkor elobb utobb otthon is elkezdi csinalni. 


 




 


 


 




 


Mit gondoltok?

Címlap

top