Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Megcsalás?

banánhinta
Létrehozva: 2017. október 2. 18:37

Sziasztok!


Tanácsadást,véleményeket szeretnék kérni tőletek!

Sajnos, derültek ki dolgok páromról.

Tavaly ősszel még csak egy ismerős(övé) csajjal beszélgetett, amivel nem is lenne konkrét baj, ha éppen nem fehérneműs képeket küldözgetett volna neki a csaj. Persze, ő úgy gondolta nincs abban semmi baj.Akkor rákérdeztem találkozta-e, ő persze mindent tagadott. Én enélkül is elég rendesen kiakadtam.


 


Azért egy ismerőssel való beszélgetés során nem küldesz ilyen képeket----sztem


 


Mint később kiderült, igenis megejtettek egy találkát, de nem volt semmi( csajtól tudom).


 


Nálam ez már arulásnak számít, még ha nem is történt semmi, mert ha ő úgy érzi, hogy muszaj eltitkolnia előlem, valószínű, tudja, hogy olyat tesz amit nemnéznék jó szemmel.

 


Most azonban újabb titokra derült fény.


 


Előzetesként beszámolnék róla, hogy tavaly nyáron a párom szakytani akart, de aztán rájött/ttünk, hogy nem birjuk egymás nélkül.


 


Tavaly nyáron egy nap mikor hazaért"otthonról" én már az albérletünkben voltam- a munkából- láttam, hogy vmi baj van, ő teljesen elpirult és csak annyit ejtett ki, hogy szakitani akar. Amit aztán  megbeszéltünk.


 


Mivel, alapból megingott a korábbiak tekintetében abizalmam igy hát nyomozni kezdtem, mivel nem szerettem volna egy bizonytalan kapcsolatban részt venni.


 


Tök véleltelnül írtam rá erre a csajra, akivel mint kiderült megcsalt a párom. Jah, és a csaj nem tudott rólam egy darabig.


 


Aztána közösségi oldalról neki is feltünt, hogy vmi nem stimmel , a párom persze elkezdte "etetni "őt hogy ő milyen szar kapcsolatban van, ki akar lépni belőle, de nem megy neki, mert gyenge hozzá.


 


Egyébként, aznap mikor szakitani akart velem, nem is otthon volt a párom, hanem a csajjal találkozott, a végén persze megcsókolta.


 


És így utólag ezt a választ kaptam arra kérdésre, hogy miért nem a találkozó előtt szakitott velem-ha ár úgyis tevbe volt: mert neki nem volt lehetősége rá(csak úgy megjegezném akkor már mondhatni együtt laktunk)


 


Jah, és a legjobb, hogy egy évig, azaz most tavaszig hülyitette a csajt, persze nem egy huzamban, de biztos ami biztos havonta ráirt és mindig ezt a sztorit adta elő, hogy ő nnem tud kilépni a kapcsolatból. Persze a csaj már nem foglalkozott vele.


 


A pasim, meg csak annyit mondott, hogy akkor éppen sok problémánk volt és azért tette. Meg önbizalom növelésképpen, kellett neki egy kis izgalom stb...természetesen, az ígérem, többet nem lesz ilyen kijelentés is többször elangzott, de már hallottam egyszer kétszer


 


és olyan érdekes, hogy ő mindig azután jön rá, hogy vmi rosszat cinált miután kiderül. Én nem tudom, hogy ő egyáltalán érez -e bűntudatot.


 


én értem, hogy volt problémánk, de akkor sem ez a megoldás...nekem is lett volna lehetőségem másokkal, de nem tettem, mert nem akartam semmivel sem kockázatatni a kapcsoltunkat.

Szóval, nem tudom hogyan tovább, még nem döntöttem, mi legyen a kapcsolatunkkal


Ugyanis nagyon szeretem, vele képzeltem a jövőt, de mindez széthullni látszik?

 


Lehet egyáltalán bizni ezek után benne? 


Vagy legközelebb is át fog verni, ha netán vmi problémánk lenne, vagy izgalomra vágyik,vagy más közeledésére?


  1. 2017. október 9. 13:0717.

    Bizzal benne egesz nyugodtan, ezutan is mas nonel keres majd vigasztalodast, ha nektek kettotoknek valami problematok lesz. Ez eddig vilagos, nem? 


    Hogy te nem csaltad meg, pedig lett volna lehetoseged. 


    En azert vigyaznek, kit neveznek PAROM-nak. Reszegesnek ugye Reszegesne a parja??? Pl.

  2. 2017. október 9. 12:5516.

    Veled szeret/ne? Lenni? Hat akkor miert nincs veled? Mi akadalya? 


    Hulyiteni azt lehet, aki hagyja magat. Egy evig? Te joszagu szappan!!!!


    Milyen jo mar neki, melletted mindene megvan, kaja, pia, tiszta ruha, lakas, mi kell meg? 


    Jollakottan bofogve lehet firkalni masik csajnak, meg lehet menni randizgatni kitomott gyomorral meg tiszta ingben, amit ugye nem o mos/vasal? Tippelek, talan te, mig o mas nokkel lacapacazik. Hogy neki veled milyen rohadt. Na, milyen rohadt???


    Egy evig csalt teged es te meg felteszel egy kerdest. 


    Erdekes, hogy emberek elhetnenek jol es megis a rohadt eletet valasztjak. 


    Allitolag te is kellenel neki, meg meg masik csaj is, talan meg en is, ha engem meglat!!!  is.

    előzmény:
    banánhinta (4)
    2017-10-02  20:14
  3. 2017. október 3. 11:0415.

    "...Vagy legközelebb is át fog verni, ha netán vmi problémánk lenne, vagy izgalomra vágyik,vagy más közeledésére?..."


    Igen, szerintem simán. Vagy azért, mert nem Te vagy neki a nagy Ő, vagy azért, mert ő maga így kezeli a problémákat. A Te szempontodból tökmindegy, hogy melyik.

  4. 2017. október 3. 11:0314.

    "...én értem, hogy volt problémánk, de akkor sem ez a megoldás...nekem is lett volna lehetőségem másokkal, de nem tettem, mert nem akartam semmivel sem kockázatatni a kapcsoltunkat..."


    Nekem ez is fura hozzáállás: Én pl. nem azért nem dugok félre, mert nem akarom a házasságomat kockáztatni, hanem azért, mert semmi humorom hozzá. Eszem ágában sincs...

  5. 2017. október 3. 11:0113.

    Kéne a fenének egy ilyen kínlódás. Mire jó ez az egész?

  6. 2017. október 3. 10:4912.

    Tisztáznotok kell, hogy melyikőtök mit vár úgy általában egy társas kapcsolattól, mit ért elköteleződés alatt, hogy képzeli a közös jövőt, mik a tervei, milyen életre vágyik, egyáltalán bevállal-e bárminemű kötöttséget stb. Ez ennyire egyszerű.


    Ha őszinték tudtok lenni magatokhoz és egymáshoz, akkor ezt át lehet rágni és aszerint dönteni arról, hogy elválnak-e útjaitok. 


     

  7. Torolt_felhasznalo_785782
    Torolt_felhasznalo_785782
    2017. október 3. 08:5911.

    Beültetett benneteket a banánhintába. 


    Nem értem, hogy miért azon spekulálsz, hogy őt mit akar. Miért nem azzal törődsz, hogy te mit akarsz? Jó az neked, hogy át vagy vágva, igen vagy nem. Ha igen, akkor felesleges ezen tépelődnöd, ha nem akkor lépni kell tovább. 

    előzmény:
    banánhinta (4)
    2017-10-02  20:14
  8. 2017. október 3. 08:2610.

    Csak vigyazz az ilyen otletek adasaval , mert valaki megvalositja es aztan kapcsolhatod ki a TV-t estenkent

    előzmény:
    antironia (6)
    2017-10-02  21:53
  9. 2017. október 3. 08:249.

    Milyen jogon veszed magantulajdonnak a masikat ? Milyen jogon kered szamon ?
    Megeskudott orok husegre ? Meg ha lenne Tole 10 gyereked megertenem, de meg akkor sem lenne jogod "birtokolni" es "szamonkerni" valakit ugy , mintha a TIED lenne
    Milyen jogon kered szamon?
    Mert Te  fizeted az alberletet es raszorul a nalad-lakasnal? Ennyiert el kellene magat koteleznie s csomot kotnie a nemiszervere ?
    Ez milyen torveny ?
    Nem kellesz neki. Legyel egy kicsit buszke es ne fozzel neki zoldbablevest , ha O a masik izejenek az izet jobban szereti..
    Szepen kezdjel keresni egy olyan part, aki egyszeruen Teged szeret.
    Es bogj egy nagyot most, mint minden , sajat valasztasaban csalodott ,fiatal

  10. 2017. október 3. 08:178.

    bananhinta...az mi ?
    Olyan hulyesegre asszocialok e miatt
    Emlekszem , hogy az az edes ludasmatyi nick, aki "megsalas"-specialista volt, tanitotta itt a nepet , 2006-2008 fele, analis "kekszre" : kiskifli-nagykifli , adta a ritmust...

  11. Torolt_felhasznalo_383651
    Torolt_felhasznalo_383651
    2017. október 3. 06:147.

    Minimum.

    előzmény:
    antironia (6)
    2017-10-02  21:53
  12. 2017. október 2. 21:536.

    Ebből a szinopszisból egy 180 részes szappanopera simán meglenne... :-DDD


     


     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_383651 (2)
    2017-10-02  19:30
  13. 2017. október 2. 20:165.

    Bevallása szerint nem akart semmi komolyat a másiktól,csak játszadozni egy kicsit. Tetszett neki,hogy másnak is bejött és élvezte az ezzel járó izgalmakat!


     

    előzmény:
    banánhinta (4)
    2017-10-02  20:14
  14. 2017. október 2. 20:144.

    Ez az érdekes!


    Én tudom,hogy mit akarok,mindig is tudtam,még ha voltak is problémáink.


    Sajnos,tavaly év februárjában anyukám elhunyt,megviselt a dolog. Rám hárultak az otthoni dolgok is családban! Nehéz időszak volt,lehet,hogy nem nyújtottam teljes mértékben kielégitő hozzáállást a másik félhez. De ez még nem ok rá,hogy mással folytasson ilyen "kapcsolatot".


    Neki is inkább mellettem kellett volna lennie ebben a helyzetben!


    Állitólag, eddig is és most is fontos vagyok neki,velem szeretne lenni.


    Állitása szerint a hullamvölgy miatt kezdett bele a másik "hülyitésébe". Azt mondta,hogy a szakitas bejelentese utan az en es az o hozzaallasa is megvaltozott! De akkor miért irogatott a csajnak kb egy évig, amikor már szerinte rendben volt a kapcsolatunk?

    előzmény:
    castaneasativa46 (3)
    2017-10-02  19:45
  15. 2017. október 2. 19:453.

    Bár igyekeztél részletesen írni a problémákról, sajnos kevés konkrétumra derült fény. Ugye tudjuk, hogy a megcsalás általában nem ok, hanem következmény. Nem derül ki a leírtakból, hogy a párod mit akar. Innen kellene elindulni, és csak azután következik az, hogy bízhatsz-e benne. 


    Kívülálló nehezen tud ennyiből érdemben hozzászólni, terapeuta talán jobban. Először tisztázni kell, hogy ő mit akar, azután, hogy Te mit akarsz /illetve, hogy el tudod-e fogadni, amit a párod/ és csak azután, hogy bízhatsz-e abban amit a párod mond.


    Annyit még talán hozzátennék, hogy csak azt a kapcsolatot szabad menteni, amit mind a ketten akarnak. Ha a párod már a másik nő mellett tette le a voksát - csak még ezt talán magának sem vallja be, ill. nincs bátorsága bevallani - szerintem nincs esély a kapcsolat megmentésére - függetlenül attól, hogy mi okozta a bajt. 

  16. Torolt_felhasznalo_383651
    Torolt_felhasznalo_383651
    2017. október 2. 19:302.

    Nagyon érdekes.

Címlap

top