Kedves Fórumozók!

A következő napokban némi ráncfelvarráson esik át az NLCafé, célunk a mostaninál könnyebben kezelhető felhasználói felület. Megeshet, hogy egyes funkciók átmenetileg nem érhetőek el, türelmeteket kérjük! A fórumon böngészni, hozzászólni, topicot nyitni természetesen továbbra is tudtok. Jó böngészést!

Szőrös női mellbimbó?

felhasznaloinev88
Létrehozva: 2017. július 10. 14:01

Sziasztok! Köszönöm annak,aki elolvassa!
Nos, 24 éves lány vagyok. A menzeszem tini koromban mindig megjött, normális mennyiségben, 3-4 napokra! Soha,de soha nem maradt ki, és pár napos csúszásokkal,de mindig időben megjött. Fogamzásgátlót először 18 éves koromban szedtem,de csak 3 hónapig. Kb 20-21 éves koromban lettem túlzottan pattanásos, illetve a menzeszem megritkult. Mindig megjön,de már csak 2 napig vérzem, utána barnázom pár napig.
Kértem nőgyógyásztól hormonális vérvételre tesztet, hiszen 14-20 éves koromig minden rendben volt, szőrösödni sem szőrösödtem..Itt derült ki,hogy a prolactinom magas, amihez megállapították a hipofízis adenomát. De emellé még társul PCOS-is + pajzsmirigy alulműködés.. A nőgyógyászom diétra fogott, hogy utána nézzük meg újra a vérképet. Átlagos súlyom van, 170/57. Csak pocakom van. IR-en sem voltam. 
Szedtem 1 évig a bromocriptint, az utolsó vérképemen a normális tartományban volt a prolactin szintem. A többi is javult,de nem szembetűnően. 


Olvastam,hogy a szőrösödést okozhatja az agyalapi mirigy daganata (ezt már rendbetettük,bár maga a microadenóma szerintem még ott lehet, azóta nem voltam mr-en) , a pajzsmirigy alúlműködés is, illetve a PCOS is. 
Nos, nem tudom, ha végre kapnék ezekre is gyógyszert, akkor elmúlna? A nődoki azt mondta, hogyha ír nekem androgén foggátlót, kb fél év,mire kikopnak (bár én ebben nem hiszek), viszont gondolom,ha babát szeretnék majd és nem szedem,akkor újra előjönne.. 
Marha kellemetlen,hogy minden nap csipeszelnem kell, ráadásul amíg rövid, alig tudom.. Egyébként sehol máshol nem szőrösödöm, ez is érdekes. Se a hasam,se a hátam, se az arcom.. A kezemen is normális a szőr,lábamon is,mindenhol.. Nem tudom,hogy akkor mennyire lehet mellbimbónál "genetika",ha alapból sem vagyok szőrös fajta.. 
Valaki járt már hasonló helyzetben? Voltam dr. Kádárnál is lézeres szőrtelenítés céljából,de elküldött, hogy ez nem az ő asztala, mert van kb 15-15 szál ,és hiába lézerezné le, sokat kéne jönnöm, míg mindegyik kikopna..  Tűs epilálást javasolta, a szálankénti szőrtelenítés,de nem tudom hatásos-e, illetve, hogy már az első kezelés után is van-e eredmény, vagy itt is többször kell az adott szőrt kiégetni. 


 

3 hozzászólás
 1. 2017. július 10. 16:563.

  ezeket miért ide írod?


  itt esegleg susztert, varázslót találhatsz


  fordulj olyanhoz, aki esetleg érdemben tud veled foglalkozni


   

 2. 2017. július 10. 16:372.

  Te jó Ég!


  Annyi mindent írtál le, hogy követni is nehéz.Azonkívül amit az orvos(ok) mondtak és amit a szőrtelenítésről a szakember mondott mit lehetne ehhez hozzátenni.


   


   


   

Legnépszerűbb cikkek