Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Furcsa erotikus álom

Andi_F1
Létrehozva: 2016. március 17. 09:29

Kedves Fórumozók,


megosztom legfrissebb álmom. Volt valami világvége esemény, teherautót vezettem, azzal menekültem, és bíztam benne, hogy fel tudom venni őt. Egy alagútban haladtam, amikor megláttam, ott feküdt a hátán a földön (azt hiszem megsérült a lába), kiszálltam hozzá, hogy segítsek beszállni a teherautóba. Aztán kicsit váltott a kép, már nem kellett menekülni, ráértünk, csak föléhajoltam, cirógattam az orrommal, arcommal az ő arcát, bámultuk egymást, ő érezhetően felizgult, én nem különben (ruhában voltunk mindketten), finoman dörgölőztünk egymáshoz, úgy éreztem, ha belém merészkedne, akkor egyikőnknek sem kellene sok, hogy elmenjünk. Miután felébredtem, vagy fél óráig az álom hatása alatt voltam, sajgott még az alfelem is.


Nagyon furcsa volt az egész. A férfi egyébként egy magyar énekes, imádom a hangját, de maga a férfi nem jön be, túl magas, túl csontos az arca, és picit fiatalabb is nálam. Ezért nem is értem, hogy jött ez az egész.


Valakinek volt már hasonló? Meséljetek! :)

Címlap

top