Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Korai Magömlés.

Pogba005
Létrehozva: 2015. Április 2. 00:27

Sziasztok!


24 éves Férfi vagyok, eddig életem során összesen 2 nővel voltam, az egyik komolyabb volt 4 évig voltunk együtt első szerelem stb, de már akkor problémám volt a korai magömlésem. Miután vele vége lett 4 évig nem feküdtem le senkivel, mert szégyelltem ezt a dolgot és nem mertem lefeküdni senkivel. Azután lefeküdtem egy lánnyal és sajnos szerintem 1 perc sem volt a sex, mert rögtön elmentem. (Előtte maszturbáltam kétszer is fél órán belül). Most van egy lány az életembe akivel komolyan alakul a kapcsolatunk, viszont nem merek lefeküdni emiatt, mert tudom, hogy ismét korai magömlésem lenne. A probléma ott kezdődik, hogy már a maszturbálásnál sem tartok ki sokáig 3-4 perc sincs szerintem, mert nagyon hamar felizgulok és egyszerűen nem tudom visszatartani. Egyáltalán nincs önbizalmam és nem tudok ezzel mit csinálni. 


Van esetleg erre gyógyszer amit szedni lehet rá, ami késlelteti az egészet? Találtam az interneten sokat, nem olcsó gyógyszerek, de nem tudom melyikbe bízzak... 


Vagy esetleg van valami ötletetek mit csinálhatnék? 

Címlap

top