Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Van esélyem nála?

llaauu
Létrehozva: 2014. Április 26. 11:05

Sziasztok!

 

Segítséget szeretnék kérni. 20 éves lány vagyok. Már több mint 1 hónapja megismerkedtem egy sráccal, ő 23 éves. Az egész úgy kezdődött, hogy ő írt nekem egy üzenetet, hogy megismerkedhetnénk. Én belementem, találkozgattunk párszor.

Vannak közös ismerőseink és én az egyiktől mindig érdeklődtem, hogy mit gondol rólam, stb ..... Ugyan ezt tette ő is. Ez az 'ismerős' folyton biztatott, hogy ne féljek mert a fiú nagyon rendes , tetszem neki, okosnak és szépnek tart és komoly kapcsolatot keres,velem. Én persze a fellegekben jártam, gondoltam végre egy normális pasas.

Aztán jött egy fordulat. Gondoltam ráírok már, mert fura volt, hogy ritkán beszélgetünk. Ekkor írta, hogy nem tudja mi van vele, valami nincs rendben, kavarognak a gondolatai. Nem megy neki az 'új' kapcsolatépítés. Azt mondta, hogy nem velem van a baj, mert bír engem , tetszem neki, de most nem érzi, hogy kellene neki egy kapcsolat. Persze olyan ideges voltam, hogy megkérdeztem, hogy később lenne-e esélyem? Azt mondta, attól függ, mikor jönnek helyre a dolgok a fejében..... Nekem ez akkora pofára esés volt. Egész éjjel sírtam, nem aludtam  napokig, bevallom még most is rossz.  Pedig csak 1 hét telt el. Ismerősök is nem értik, hogy mi ez az egész, ők úgy tudták,hogy velem akar lenni és nem értik ezt. Mondták is, hogy nincs másik csaj a dologban.

Persze azóta már kiderült, hogy volt a múltban egy lány (ex), aki átverte, megbántotta és ezért most már óvatosabban ismerkedik.

Lehetséges, hogy ő miatta van ez az egész kihátrálás? Nincs még túl rajta? De akkor nem értem, hogy miért találkozgatott velem, én semmi előjelét nem vettem észre ennek az egésznek. Max annyit, hogy kicsit olyan távolságtartó volt, illetve, hogy ritkán keresett neten.  

Annyira szimpatikus és  'mély' nyomot hagyott bennem, hogy nem tudom elengedni csak úgy, pedig senki eddig még nem ért el ilyet nálam. Azóta nem beszéltem vele. 

Így vajon van esélyem még nála? Mennyi idő után kereshetem fel,úgy hogy ne érezze zaklatásnak? Vagy várjam meg, hogy ő keressen? 

 

 

 

 

Címlap

top