Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Szerelmi nem értem

jakaria
Létrehozva: 2013. október 8. 14:52

Sziasztok,

 

Sok emberrel beszélgettem már a problémámról, és a jelenlegi helyzetemrol, de valahogy nem jutok egyrol a kettore. Nem igazán tudok rendet rakni magamban. Kiváncsi vagyok a véleményetekre...

 

Szóval, pár hónapja megismerkedtem egy fiúval, 27 éves (mint én). A legelso pillanattól nagyon jól éreztuk magunkat egymással. Az elso naptól nagyon szoros lett koztunk  a kapcsolat. Rengeteget beszélgettunk és a kovetkezo 3-4 nap minden percét egyutt toltottuk. Nagyon jó volt. Olyan természetes volt, hogy egyutt voltunk. Ereztem, hogy neki is jó, meg mondta is, meg hát minden jel arra utalt. Még senki iránt nem éreztem ilyet. Aztán a kovetkezo héten kicsit távolságtartóbb lett, de továbbra is sokat beszéltunk, majd egyszer csak bejelentette, hogy az  a problémája, hogy o már nagyon régóta várja, hogy találjon valakit aki ennyire megdobogtatja a szívét, most hogy megtalált engem, és pont olyan vagyok, mint akit szeretett volna, halálra rémult. Mert nem tudja, tényleg készen áll-e egy komoly párkapcsolatra, meg hogy megrémíti az, hogy ennyire megkedvelt, és ha tonkre menne koztunk  a kapcsolat, akkor nem bírná a csalódást, és ezért nem mer szerelembe esni, meg  a munkája mellett nem lenne ideje rendesen "csinálni" egy párkapcsolatot stb.Ezért inkább elmenekult, azt mondta rendbe rakja magát, és lelépett. Most már egy hónapja nem hallottam róla, teljesen eltunt. Es ezt én nem tudom mire vélni. Nagyon rossz :( Nem tudom  a dolgot hova tenni. azóta nem keresem, mert hát o akarta így... De reménykedek meg minden. Kérlek segítsetek, szerintetek most mi van?

Címlap

top